סופ"ש!

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifסופ"ש!

מצטערת אם תפסתי מקום של מישהו או מישהי אחרת אבל לאן נעלם הסופ"ש?! שארית סוף שבוע נעימה לכולם
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: שיר השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: תמונת השבוע: ציטוט[י] השבוע: פאדיחת השבוע: התחדשות השבוע: סרט/סידרת/ספר השבוע: יציאת השבוע: אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: אתם יכולים להוסיף בכיף

Thet Gil

New member
עונה!D:

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נמנמ... אני חושבת שדיברתי אתמול עם עמית בפלפון, זה היה מרגשXD משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: הייתי טיפ טיפה חולה=[ שיר השבוע: Tokyo Hotel - Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei. אני לא מפסיקה לשמוע את זהXD אמן/אמנית/להקת השבוע: מיי קימיקל רומנס שיר השבוע: כבר עשיתXD תמונת השבוע: >>>>>> ציטוט[י] השבוע: "מוטורולה זה לא אוטו?" אני מרוב טימטומיXD פאדיחת השבוע: לא ידעתי איפה היציאה בארומהXD התחדשות השבוע: אהבתי לתמר גדלההההההה סרט/סידרת/ספר השבוע: ממלכת גן עדן יציאת השבוע: ?XD אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: תמר
רק חבל שזה לא יקרה=[ משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: מבחנים>.<

אוי מיי דג O.O ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הפ טרי פרנדס!!!!!!!!!!!!!!!!!!11אחדאחד XOOOOOO אני סוגדת לך *_________*

סופ"ש../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: החבר ארגן לי הפתעה ונסענו לספא וארוחת ערב משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: המזג אוויר, פיכס שיר השבוע: נוער שוליים- אמסטרדם אמן/אמנית/להקת השבוע: שבק ס' שיר השבוע: שאלתם את זה למעלה תמונת השבוע: אממ אין ציטוט[י] השבוע: "אני עושה לך פוני קצר ומפגר" (קול מספריים) "תראו את הכלב!" -"יותר מדי אדי חשיש באוויר" "איזה קול עושה קנגרו?" -"אהההה" פאדיחת השבוע: חחח להיות שיכורה ולרקוד על שולחנות ליד הורים שלי התחדשות השבוע: תספורת =] סרט/סידרת/ספר השבוע: בובות יציאת השבוע: "אמא, נכון שהסתפרתי? אז אני נראית כמו דורה!!" (וזה כשאני שיכורה) אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: אסי משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: אממ לאדעת

mafakit

New member
אמא שלי מעצבנת../images/Emo11.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

היא מעירה אותי ב11 וחצי בבוקר כדי שאני לא אשן כל היום ואתעורר אחרי צהריים.!!! אוף..
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיעור גיטרה..וגם השיעור תיאטרון היה נחמד
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: שנשבר הMP3 שיר השבוע: PERFECT-SP WET SAND-EHCP יש עוד אבל אין לי כח לכתוב אמן/אמנית/להקת השבוע: סימפל..
שיר השבוע: היה כבר..
תמונת השבוע: במהירה ציטוט[י] השבוע: מעתיקה מפורום ס"פ ~מתוך שיחה עם יסמין בשעות הקטנות של הלילה~ *אני מנסה לפרש את השיר רילקס של מיקה* בפעם הראשונה הוא אומר משו הגיוני.. ריקלס.. טייק איט איייייזיי.. פור דר איז נאת'ינג דאת ווי קאן.. ואז הוא אומר משו לא ברור רילקס.. טייק איט אייייזייי... מייבי נו בלו בין איי דון ניי...... XDDDD ~~~~~~~ עוד מהשיחה ההיא.. ההגיון המעוות של יסמין ב4 בבוקר "יש לך חמש אצבעות אוקי? ויש לך עוד כף יד שנקראת 0. עכשיו,כיוון שלאפס אין משמעות יש רק כף יד אחת, לכן,אם את סופרת את העצמים בחלל,יוצא לך שש!"
פאדיחת השבוע: אח שלי עבר ליד החדר שלי ולא ראיתי מי זה רק שמעתי צעדים כאלה 'גבריים' XD אז אני כזה בקול מתחנף "אבא......" ואז אח שלי אומר לי באדישות "
מה אבא?
" XDDD היה כזה מפדח..
התחדשות השבוע: אה..למדתי את פרפקט של סימפל
סרט/סידרת/ספר השבוע: גיבורים
וסקראבס..
יציאת השבוע: הא..? אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: לא יודעת.. רגיל כזה ><'

הרגשתי את הרעידת אדמה! D:

זה היה כזה כיף ^^^ הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הממ.. לא לפה משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: כנ"ל שיר השבוע: Lordi- Blood Red Sandman אמן/אמנית/להקת השבוע: סקס פיסטלוס, נירוונה ולורדי שיר השבוע: היה כבר תמונת השבוע: אין ציטוט[י] השבוע: אני בחיים לא אזכור פאדיחת השבוע: אין התחדשות השבוע: תחתונים גרביים ומכנסיים סרט/סידרת/ספר השבוע: אין יציאת השבוע: לא היה משהו מיוחד.. אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: גם לא לפה משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: אני חושבת שאין

אספיר85

New member
סופשים../images/Emo54.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אישי משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: הגשם... שיר השבוע: אין אמן/אמנית/להקת השבוע: יוני בלוך תמונת השבוע: ציטוט[י] השבוע: "ניסע ברכבת, זה אוטומטי לעזריאלי" הדר החכמה XDD פאדיחת השבוע: אין התחדשות השבוע: אין סרט/סידרת/ספר השבוע: האוס (סדרה) יציאת השבוע: אין אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: נהנה משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: ת"א!

Rain must fall

New member
תקראו, כדאי. ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אתמול, ערב קווין. היה מדהים ומשחרר. וסוף סוף היו אנשים שהסכימו איתי שפרדי חתיך! D: משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: מבחן באנגלית. שיר השבוע: דפנטלי Bohemian rapsody של קווין. בשיר הזה כולנו קמנו והתחלנו לרקוד ולהתחפרן אתמול. אמן/אמנית/להקת השבוע: קווין!~ תמונת השבוע: היום זה 16 שנים למותו
ציטוט[י] השבוע: [ילדה בקהל באמצע ההקרנה של ערב קווין]: "בריאן, תסתפר!" פאדיחת השבוע: אין.. התחדשות השבוע: פלאפון ו2 דיסקים של קווין. סרט/סידרת/ספר השבוע: לא נראה לי שראיתי טלויזיה XD יציאת השבוע: אתמול לסינימטק
אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: אותו ^^ משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: ערב ג'אז.

../images/Emo191.gif אזהרה! תמונה מזעזעת בדרך!

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: טיול שנתי :] וגם כשאני ופאאמוני היינו במצלמהXDDD משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע:טיול שנתי D: שיר השבוע:crushcrushcrush- פארמור
אמן/אמנית/להקת השבוע: פארמור, פאניק! אט דה דיסקו, בויז לייק גירלז שיר השבוע: כבר היה D: תמונת השבוע: אני עושה פרצוף אופייני[XDD] עם רוברט[הכובע המסוקס שלי]: ציטוט[י] השבוע:בטיול שנתי אני וידיד שלי[קוראים לו שי] יושבים בזמן שהמדריך שלנו, לוטן(עם קמץ מתחת לט') מדבר, ואנחנו קוראים לו לוטן[מתחרז עם בוטן] אז אני כזה: "היי! לוטן זה כמו בוטן!" שי: "אני הוא לוטן בוטן כן! הוא לוטן בוטן כן! כולנו לוטן בוטן כן! לוטן בוטן בוטן בוטן כן!!" (אם מישהו ראה את הסרט בובספוגXD) ואז המצאנו מיליון שירים כמו: "בתוך אננס הוא חיי לו שם- לוטן בוטן! חיי לו בכיף מתחת לים- לוטן בוטן! אם כך לחיות הייתם רוצים- לוטן בוטן! אז השליכו חכה, אל הבוטנים! לוטן המחוספס לוטן המחוספס לוטן המחוספס... לוטןןןןןן המחוספס!!!" וגם המצאנו לו חרוזים : "לוטן בוטן מותן שוטן גולן ושולן" XDDD אני: "היי! שולן זה כמו שולם ו- שי ואני ביחד: "ושולן"XDDD וגם: אני- פאאמוני? אפשר לשאול אותך משהו? פאאמוני- אמא'לה! מה קרה? אני- איזה ריח יש לשירותים שלך? XDDD פאדיחת השבוע: אתמול בסוף היום לימודים אז הלכתי לכיוון האופניים ואז הגיעה ילדה קטנה כזאת [בת שנתיים] שהיא באה מלא לבקר בכיתה שלנו ואז היא הפליצה עלייXD ואני : "איכס!!" ואבא שלי היה לידי >< התחדשות השבוע: לשירותים של ערבובי יש ריח של וורדיםXDD (לא יודעת אם באמתXD) סרט/סידרת/ספר השבוע: געגועיי לקיסינג'ר- אתגר קרת. יציאת השבוע: "בובי בוטן" אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: את ערבובי. אני יכולה גם לרצות
משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: לדבר מלא עם ערבובי ולעשות מלא פרצופים לפאאמוני במצלמהXD אה, וגם מבחן בגיאומטריה

לפחות תמחקו את השיר שבוע הכפול >< ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היומולדת של מיכלי
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: שהזונות ביטלו את הזה במבצר, ונעמי הכאפה הזאת |סמיילי כועס שאני לא זוכרת את הקוד| שיר השבוע: שוב, כל שייגעצ אמן/אמנית/להקת השבוע: שייגעצ תמונת השבוע: סתם אחת. אני אוהבת את הלק זה!#@#$%@ ציטוט[י] השבוע: "אמאל'ה מה זה!??!??!!!?? אה, זה הצל" (יפתח ברגעי חכמה!) ועוד משהו שאני לא יכולה להגיד ועוד משהו שאני לא יכולה XD פאדיחת השבוע: לא יודעת התחדשות השבוע: כפפות, צעיף מהמם, צמידים כוסונים סרט/סידרת/ספר השבוע: אין יציאת השבוע: הופעה ויומולדת של מיככ אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: הממ לא יודעת
משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: אין ממש..

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifסופ"ש ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קפוארה! השבוע היה טוב במיוחד
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: ממ כלום D: שיר השבוע: אין אמן/אמנית/להקת השבוע: אין שיר השבוע: ... תמונת השבוע: אין ציטוט[י] השבוע: "חיפשתי בתיק שלי מסטיקים אבל כל מה שמצאתי היה רק טמפונים!" פאדיחת השבוע: אין התחדשות השבוע: מעריב לנוער סרט/סידרת/ספר השבוע: חתונת רפאים, רודף העפיפונים יציאת השבוע: אתמול לגינה. אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: כולם D: משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: קפוארה :)

STU XD

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הרבה טיפים בעבודה משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע:מישהו איכזב ועיצבן ואני שוקלת לוותר עליו שיר השבוע:כל הדיסק של הבנות נחמה אמן/אמנית/להקת השבוע:הבנות נחמה שיר השבוע:הבנות נחמה-Lovers תמונת השבוע:אני וברז =]]]] ציטוט[י] השבוע:"אל תטחנו אותי!!!" פאדיחת השבוע:נפלו לי הרבה מזלגות בעבודה חחח התחדשות השבוע:דיסק חדש של אביב גפן וקניתי מטריה שקופה סרט/סידרת/ספר השבוע:בנות גילמור יציאת השבוע:אתמול אחרי העבודה הלכנו לאכול וופל בלגי ב4 לפנות בוקר :] אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?:
משהו שאתם מחכים לשבוע הבא:הופעה של חברה שלי

Beyond Perfect

New member
אני :)

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כל השבוע היה ליגה :) משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: מממ השעות המאוחרות שאני חוזרת הביתה שיר השבוע: kelly clarkson- gone אמן/אמנית/להקת השבוע: אנערף שיר השבוע: הא? תמונת השבוע: תמונה שלי... ציטוט[י] השבוע: We should have different laws for when we're drunk. פאדיחת השבוע: אתמול כמעט החלקתי על קיא של מישהו בדאנס בר =\ התחדשות השבוע: דאודורנט, קרם ידיים ושמן עיסוי סרט/סידרת/ספר השבוע: נמלטים.. כמו תמיד.. יציאת השבוע: "אני ואת נהיה ראשות הממשלה ונתקן הכל" - חברה הכי טובה שלי אומרת לי בקשר להתעללות בחיות...אהאה והיא בת 20. אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: יאיר משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: מממ ליום שישי.. עוד פעם משתכרים למוות!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif היומיים האלו הצילו את השבוע.

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: דר שובל, בל ושירה
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: כאבים
שיר השבוע: into the night - Santana feat. Chad Kroeger
אמן/אמנית/להקת השבוע: סנטנה
(גברי סנטה, שחר
)
תמונת השבוע: קפיצות זה כיף
אני בצהוב ^ ^
ציטוט[י] השבוע: בל: "אפשר נוטלה?" אני: "לא הוא לא עובד.." בל: "שו לא עובד?O_O"
פאדיחת השבוע: לא לכאן
התחדשות השבוע: וואנס ^_______^ הפוסטר ביטלס בחדר
סרט/סידרת/ספר השבוע: האי XD ויפה בוורוד ורוקדים על גלגלים XD
יציאת השבוע: וואנס?
אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: דר וצוריתניקים
משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: שהשביתה לא תגמר

ליאל44

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: השביתה משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: שום דבר השבוע הזה היה פרפקט שיר השבוע: Because Of You של קלי. אמן/אמנית/להקת השבוע: קלי קלארקסון וג'סטין טימברלייק שיר השבוע: Because Of You של קלי תמונת השבוע:- ציטוט[י] השבוע: אבא שלי אמר לאמא שלי שחברה שלה נמצאת בבית והוא כזה ''סיגל תאכלי מהחמין סיגל תדליקי מאפרה סיגל'' ואמא שלי הקרועה כזה קוראת לסיגל שעה חח וכולנו נקרעים חח היה קורע.. פאדיחת השבוע: אין כזו ברוך ה' התחדשות השבוע: אין כזו.. סרט/סידרת/ספר השבוע: ספר השבוע ''עולמה של רמונה'' סידרת השבוע ''משפחת פיירו'' יציאת השבוע: אין כזו אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: חבר שלי אביתר! משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: כנ''ל

למעלה