../images/Emo191.gif אזהרה! תמונה מזעזעת בדרך!
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: טיול שנתי :] וגם כשאני ופאאמוני היינו במצלמהXDDD
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע:טיול שנתי D:
שיר השבוע:crushcrushcrush- פארמור
אמן/אמנית/להקת השבוע: פארמור, פאניק! אט דה דיסקו, בויז לייק גירלז
שיר השבוע: כבר היה D:
תמונת השבוע: אני עושה פרצוף אופייני[XDD] עם רוברט[הכובע המסוקס שלי]:
ציטוט[י] השבוע:בטיול שנתי אני וידיד שלי[קוראים לו שי] יושבים בזמן שהמדריך שלנו, לוטן(עם קמץ מתחת לט') מדבר, ואנחנו קוראים לו לוטן[מתחרז עם בוטן] אז אני כזה: "היי! לוטן זה כמו בוטן!" שי: "אני הוא לוטן בוטן כן! הוא לוטן בוטן כן! כולנו לוטן בוטן כן! לוטן בוטן בוטן בוטן כן!!" (אם מישהו ראה את הסרט בובספוגXD) ואז המצאנו מיליון שירים כמו: "בתוך אננס הוא חיי לו שם- לוטן בוטן! חיי לו בכיף מתחת לים- לוטן בוטן! אם כך לחיות הייתם רוצים- לוטן בוטן! אז השליכו חכה, אל הבוטנים! לוטן המחוספס לוטן המחוספס לוטן המחוספס... לוטןןןןןן המחוספס!!!" וגם המצאנו לו חרוזים : "לוטן בוטן מותן שוטן גולן ושולן" XDDD אני: "היי! שולן זה כמו שולם ו- שי ואני ביחד: "ושולן"XDDD וגם: אני- פאאמוני? אפשר לשאול אותך משהו? פאאמוני- אמא'לה! מה קרה? אני- איזה ריח יש לשירותים שלך? XDDD
פאדיחת השבוע: אתמול בסוף היום לימודים אז הלכתי לכיוון האופניים ואז הגיעה ילדה קטנה כזאת [בת שנתיים] שהיא באה מלא לבקר בכיתה שלנו ואז היא הפליצה עלייXD ואני : "איכס!!" ואבא שלי היה לידי ><
התחדשות השבוע: לשירותים של ערבובי יש ריח של וורדיםXDD (לא יודעת אם באמתXD)
סרט/סידרת/ספר השבוע: געגועיי לקיסינג'ר- אתגר קרת.
יציאת השבוע: "בובי בוטן"
אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: את ערבובי. אני יכולה גם לרצות
משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: לדבר מלא עם ערבובי ולעשות מלא פרצופים לפאאמוני במצלמהXD אה, וגם מבחן בגיאומטריה