סוף שבוע קסום!

../images/Emo121.gifסוף שבוע קסום!

לא הבנתי בכלל שהגיע סוף השבוע! לא מרגיש לי כמו יום שישי.
בכל אופן, חודש יולי שמח ומוצלח שיהיה לכם!
ושיהיה פעיל כמו חודש יוני ואפילו יותר!
סיכום שבועי :)
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע מטאל אוונסנס מיי כמיקל רומנס כריסטינה אגילרה ווית`ין טמפטיישן אופנה אלטרנטיבית עזרה בלימודים ושיעורי בית גלגלצ כלי נגינה ונגנים אמנות הצילום
עשרת הפעילים (45) Sanguine Sky (48) Endogenisis (51) MR Lordi (62) Touched By Angels (63) bachner1 (70) shirlapes (85) Brombit (93) Edge of Thorns (107) LadySilkworm (276) אטומיק בייגל
דברים מעניינים שקרו פה השבוע
בחרו פעילות למפגש קיץ!
האינקוויזיציה - חוקרים את פיליפ! (בקרוב יפתח שרשור חדש עם נחקר חדש :) )
הצביעו בגמר החוליה החלשה!
התפקדות יולי - כדי שנדע מי אתם
( http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1656&MessageId=142995906 )
וחוץ מזה, לא רק בלהקת נייטוויש חוגגים - גם בפורום! P: הילה ועלומה (ב-28.6) ואני
(ב-30.6)
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - מה אתם אוכלים לארוחת בוקר?
המשך סוף שבוע נהדר לכם ושבוע מעולה!

Brombit

New member
../images/Emo55.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: הא, לא שיר/י השבוע לא של נייטוויש: עוד לא אמן/אלבום השבוע: אין. ושכחתי את הדיסקים בבית
משהו טוב שקרה השבוע: סירת בננה נמשכת, יומיים רגועים במיוחד משהו רע שקרה השבוע: הצהרת אהבה, מחסור חמור בעגבניות, דיבורים עם אמא תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: להחליט ספר/סרט/סדרת השבוע: כוכב נולד סרטון השבוע: לא משחק השבוע: לא המלצת השבוע: לחשוב לבד ; לעשות הפסקות מהמחשבות ציטוט/י השבוע: אם יש אנ'לא זוכרת תמונת השבוע: לא מה אתם שומעים עכשיו? משו אחר: נאמר כבר הכל שאלת השבוע - מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? כלום

Brombit

New member
עוד משהו! ../images/Emo115.gif

דטשקה"ש: העברתי את השיעור, עבר בהצלחה. התוצאות סטנדרטיות (כלום)

shirlapes

New member
../images/Emo243.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: wanderlust, deep silent complete שיר/י השבוע לא של נייטוויש: tristania - evenfall, world of glass והצ'יקן יודל משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת משהו רע שקרה השבוע: יומולדת תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ללמוד והרבה
ספר/סרט/סדרת השבוע: ספרי פסיכומטרי, איכס. סרטון השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=2IWrVCxrna4&feature=related משחק השבוע: סופר סטריט פייטר 4 המלצת השבוע: לא. לשתות. קולה. ציטוט/י השבוע: (שיחה בין שני ילדים בני 4) דילן - כשתבוא אליי לאמריקה אני אתן לך apple juice אמא שלי - דילן, אני לא חושבת שניתיי יודע מה זה apple juice. תגיד לו בעברית ניתיי - זה בסדר אני רוצה רק מים. אני לא אוהב apple juice דילן - גם אני לא אוהב.
תמונת השבוע: תפוזונה מסרב להעלות. מה אתם שומעים עכשיו? את ברנדי נובחת על כלבים אחרים. אחר: אני עייפה אבל אין מצב שאני אצליח להירדם עכשיו
שאלת השבוע - מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? 2-5 פתי-בר + כוס מים. שעתיים אח"כ אני נהיית רעבה ברמות.

../images/Emo230.gif

משהו טוב שקרה השבוע: זוהרלדת! D::::::::::::::::: חברות באו אליי לזוהרלדת! עברתי טסט. :0 היה יום הולדת לילד של בת דודה שלי עם בני דודים והילדים שלהם וכאלה והיה נחמד. נפטרתי מהספרים והמחברות. :} הבאנו סוף סוף אינסטלטור שיסדר את לחץ המים שהיה מחורפן (חזק בטירוף, בזבוז פסיכי של מים) במשך שבוע בערך. משהו רע שקרה השבוע: חם :{ תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
הילה עושה לי הפתעה לזוהרלדת. D:
רוב הסיכויים שיהיה מפגשולדת קטן!
אני צריכה לקנות מתנות ואני לא יודעת מה
ספר/סרט/סדרת השבוע:
חיי פיי/יאן מרטל /
מבוקש /
הטופ מודל, באפי (רק עוד פרק 1 עד שאסיים את זה לגמרי בפעם השנייה
), אנג'ל מה אתם שומעים עכשיו? Spread Your Wings - Blind Guardian אחר: אמג אני שונאת את הפרסומת עם הוובוזלה
אני בטעות מזיזה את העכבר לכיוונה וזה צועק עליי!
שאלת השבוע - מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? אם קמתי מוקדם או שאני צריכה להיות שבעה ליותר משעה אני אוכלת קורנפלקס, אחרת אני שותה תה (פעם גם או חלב או שוקו, בתקופה האחרונה תמיד תה) ואוכלת עוגה/עוגיה/מה שיש בבית. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש:אין שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Falconer-Fairyland Fanfare Flaconer-Catch The Shadows אמן/אלבום השבוע:Falconer משהו טוב שקרה השבוע:טיול טייסת,השקטה,סופ"ש ארוך. משהו רע שקרה השבוע:הממ לא היה ממש. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:חוזרים לשגרה בכל הכוח
ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-סופת החרבות סדרה-אגדת המחפש סרטון השבוע:אין משחק השבוע:מריו? המלצת השבוע:אגדת המחפש סדרה חמודה לגמרי.ממליצה למי שאוהב פנטזיה. ציטוט/י השבוע:.. תמונת השבוע:... מה אתם שומעים עכשיו?כלום אחר:
שאלת השבוע - מה אתם אוכלים לארוחת בוקר?לא אוכלת ארוחת בוקר אני לא מסוגלת,זה כבד לי מדי ועושה לי בחילה.

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: Eva שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Lordi-Blood Red Sandman אמן/אלבום השבוע: Equilibrium-Sagas משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכר
משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: מחר צו ראשון.. אין לי כוח לזה..
ויום חמישי- ערב הקרנות!
ספר/סרט/סדרת השבוע: צעצוע של סיפור 3 סרטון השבוע: - משחק השבוע: Bad Company 2 המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? טלוויזיה. אחר: שאלת השבוע - מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? אני אף פעם לא אוכל ארוחת בוקר

למעלה