DumbAss Girl
New member
../images/Emo121.gif משהו מפחיד
היי, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה... טוב פעם ראשונה שאני כותבת בכלל בפורום אבל חפיף
בכל מקרה לפני שנה ככה אני ואחותי היינו לבד בבית, באמצע היום. בעיקרון לא סיטואציה מפחידה במיוחד (חוץ מהפחד הקבוע שאחותי תפליץ ותהרוג את כולנו כמובן). בדיוק קראנו כזה ספר על תופעות על טבעיות ורוחות רפאים וכאלה ופתאום אנחנו שומעים את הפעמון של הדלת, אבל זה נשמע חלש יותר מהצלצול הרגיל שלנו. התעלמנו כי לא היינו בטוחות אם באמת צלצלו. אחרי כמה דקות שוב היה צלצול, אז הלכתי לדלת והסתכלתי בעינית ולא היה שם אף אחד.חזרתי לחדר שלי והמשכתי להקריא לאחותי ת'סיפורים ואז שוב היה צלצול, וזה כבר נהיה די מפחיד. שוב לא היה אף אחד בדלת. ככה זה המשיך, כל כמה דקות היה צלצול בדלת ואחותי הייתה כבר בפאניקה מוחלטת (חחחחחחחח טוב הילדה פחדנית מלידה). בסוף פתחתי ת'דלת (אני חייבת להודות שגם בשבילי זה היה רגע מפחיד במיוחד) והסתכלתי בחוץ ואז קלטתי את זה... (דרמה... תופים בבקשה...) הכפתור של הפעמון נתקע בפנים...
(ואז נזכרנו שקצת לפני שהתחילו הצלצולים איזה שליח צלצל בפעמון... המוכשר הזה בטח תקע את הכפתור). לא רוחות ולא נעליים... סיפור אמיתי אבל מעאפן ביותר... והלקח הוא שלא כל דבר זה רוחות, ולא כל רעש שאתם שומעים זה משהו לא מוסבר. אבל לעומת זאת יש לי עוד סיפור אמיתי מפחיד והפעם אין לו הסבר הגיוני. אני נשבעת שכל מה שאני הולכת לספר לכם הוא האמת, כל האמת ואך ורק האמת. פעם אני וידיד שלי הלכנו ברחוב, השעה הייתה 3 בלילה בערך, וראינו במדרכה בצד השני של הכביש נערה הולכת באותו כיוון שאנחנו הלכנו. בשלב מסוים היא פנתה שמאלה והתחילה ללכת בשטח פתוח גדול יחסית שבקצה שלו היה בית. השטח שהיה קרוב למדרכה היה מואר יחסית בגלל המנורות רחוב ככה שראינו אותה דיי טוב. המשכנו להסתכל עליה ובזמן הזה היא התקדמה קצת, אבל עדיין ראו אותה טוב כי היא הייתה עדיין באיזור המואר יותר. אז ידיד שלי אמר "איך היא לא מפחדת ללכת שם בשעה כזאת?". בכל הזמן הזה, גם כשהוא דיבר, לא הסטנו מבטינו (שימו לב לשפה
) ממנה. שנייה אחרי שהוא אמר את זה אני אמרתי בצחוק "תאר לעצמך שהיא נעלמת עכשיו" וכשאמרתי את זה הוא הסתכל עליי ואני הסתכלתי עליו ומיד חזרנו להסתכל על הילדה, אבל היא כבר לא הייתה שם... עברו בערך 4 שניות מהרגע שלא הסתכלנו עליה עד שחזרנו להסתכל ובזמן הזה היא נעלמה. נבהלנו והתחלנו לחפש אותה, הסתכלנו טוב טוב לאורך השטח הפתוח והמדרכה ולא ראינו אותה. אין מצב שהיא הצליחה לרוץ את כל החלק המואר ב4 שניות ככה שלא נראה אותה. וגם בחלק הלא ממש מואר אפשר לראות אם עומד שם בן אדם או לא. כלום, לא מצאנו אותה. ואז ידיד שלי חצה את הכביש לצד השני וחיפש אותה מקרוב בשטח הזה ולא מצא... זה היה פאקינג מפחיד עד עכשיו אנחנו לא יודעים מה קרה, אחרי שלא מצאנו אותה פשוט ברחנו משם.
היי, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה... טוב פעם ראשונה שאני כותבת בכלל בפורום אבל חפיף