מצטרפת חדשה

../images/Emo121.gifמצטרפת חדשה

אני לא בטוחה האם זה הפורום הנכון..אבל אני בטוחה שיש כאן כמה שבטח יוכלו להבין את הרגשותי. אני עדיין נשואה טרייה יחסית (ועכשיו הפליאה - אז למה פה?) אני מרגישה כלואה וחנוקה בחיי הנישואים שלי. ניסיתי המון ושם דבר לא זז. חייבת אוויר מרגישה כמו עם רצועת חנק.ולא הוא לא היה ככה לפני החתונה.. השינוי שחל בו דרסטי ביותר. מחשבות על גרושין הולכות ומתחזקות מיום ליום. נכון עשיתי טעות, למה לשלם עליה עכשיו כל החיים? הם עוד לפני והרבה (עדיין צעירה). מחפשת מישהו / מישהי יכול להזדהות עם הרגשת המחנק שלי

לא סיפרת פרטים

אבל אם זה בא לך בשלב כ"כ מוקדם, אין ספק שזה מדאיג. תבדקי בדיוק מה מקור הרגשת המחנק. אולי אפשר לתקן...אולי אפשר לעשות סדר בראש ולנסות להוריד ציפיות. את יודעת "כגודל הציפיות...כך גודלן של האכזבות". יכול להיות שאת צעירה מדיי ולא היית מוכנה ובשלה מספיק לנישואים. יכול להיות שמשהו השתנה... לא יודעת. בכל מקרה תנסי בכל כוחך ואם אין ילדים באמצע ולא הולך...אז תחתכי לפני שיגיעו הילדים. שיהיה בהצלחה

וויתרתי המון

הורדתי ציפיות וויתרתי המון בשבילו דברים שלפני החתונה הוא בכלל לא רמז אפילו שהם מפריעים או לא מתאימים לו. אני מרגישה שאין לי זהות משל עצמי. הוא כבר אמר לי פעם אחת שהוא מצפה שאני אהייה כמוהו ולא מוכן להתפשר על האמצע. עברתי המון מערכות יחסים חלקן ארוכות וחלקן קצרות וחשבתי (בדיעבד אולי לא מספיק) שזה זה איתו. זו הסיבה שדחיתי את עניין הילדים וקנית הבית. לא בטוחה שההמשך של מהלך החיים שלי צריך להיות איתו. ותודה על האיחול

Rinattt

New member
מנסיון...

כשגבר מצפה ממך להיות כמוהו, ואת מבטלת את עצמך ואישיותך בשבילו ולמענו, והוא לא מוכן להתפשר על אמצע... אז תתגרשי... נישואים זה לקבל אחד את השני כפי שהם, אסור לך להשתנות בשביל אף אחד... תהיי את עצמך... תעשי מה שטוב לך ומה שמרגיש לך לנכון! מי שיאהב אותך יאהב אותך כמו שאת!!! ואם את מרגישה שהמשך חייך לא צריכים להיות איתו, אז תלכי, אל תחכי לילדים ולבית, זה רק ילך ויסתבך... בהצלחה...

magicwoman

New member
ואני דווקא חושבת

שבפורום נשואים נשואות יוכלו להזדהות יותר עם התחושות שלך גירושים זה שלב סופי אחרי שכבר ניסית לפתור את זה בדרכים אחרות,מקצועיות אולי,ואת עוד אומרת שאלו נישואים טריים, אחרי הגירושים לא מלקקים דבש גם אם זה נראה כך מבחוץ בהצלחה לך בכל דרך שתבחרי

יקירתי...

את יודעת בכל קשר יש שניים - אחד שמבטל ואחד שמתבטל.. ואני חושבת לפני שמתגרשים, ולפני שפונים לפורומים באינטרנט, כשיש בעיה אמיתית (ולא רוצה להישמע כמו ורדה רזיאל זאקונט אבל...) כדאי שתפנו ליעוץ.

36alma

New member
חמודה, אין נורמלי ולא נורמלי...

כל אחד חווה את הדברים דרך העיניים שלו, וכמו שהוא חש. מה שנורמלי עבורך, יכול להיות לא נורמלי לאחרים. עם זאת נראה לי שיש לכם בעיה. או לפחות לך....זה שהוא לא מקבל אותך כמו שאת את, משאיר את האישיות שלך כלואה...לא טוב. מצטרפת לקרן אור....מהר ליעוץ, איתו או לבד. אפשר גם להתחיל לבד. אבל דחוף!! אל תביאי ילדים לזוגיות בספק...זו התחלה גרועה. בהצלחה

t o t a l

New member
בנשואים נשואים מחפשים זיונים

אם כבר אז בזוגיות במשבר למרות שסבור כי כאן.... מקובץ ניסיון מצטבר רב יותר בכל הקשור לזוגיות ושם [זוגיות במשבר] שולטת גישה נאיבית משהו.

m i c h a l i

New member
אני לא מבינה למה אתה צריך להשמיץ

במיוחד שאתה עצמך חוטא בכתיבה שם... פורום נשואים נשואות גדול (כמעט כמו הפורום הזה) ויש בו אנשים מכל וכל בדיוק כמו כאן. אל תירק לבאר ממנה אתה שותה ובטח ובטח לא לצאת בהכללה נבזית שכזו. נשואים נשואות הוא הפורום הראשון בתפוז אליו התוודעתי ויש לי שם חברים טובים גם היום.( מעל שלוש שנים) לא צריך להשמיץ אחרים כדי לגרום לעצמך להיראות יותר טוב

t o t a l

New member
Ho Mama

דרכתי על יבלות? סדר... לא כולם. ובכל זאת.... יש שם הרבה שכן. לא החברים שלך כמובן. אבל הרבה אחרים.

m i c h a l i

New member
באמת טוטאל

בוא לא נתחסד אנשים כאלה יש בכל מקום, לצערי הרב. אין צורך להתנשא או להשמיץ קבוצה שלמה

למעלה