מפגש?

קיבלתי Roger ../images/Emo3.gif

מקובל עלי , ב25 ליוני . כן ? לא יולי . אם אתה שם בכל אופן , אז גם אני אבוא . מקווה להיות בקשר . אם אף אחד לא יכול לבוא ב25 ליוני . אז ניפגש[?] אולי , גם שלושתינו , אתה אני וישראבלוג
. רק צריך לתאום מקום (לא רשמת איפה , אבל אני יכול לנחש) ושעה . המלצה שלי לפתוח שירשור חדש עוד 4 ימים , ככה ב22 ליוני , 3 יממות לפני יום ראשון הבא עלינו לטובה (ה25 ליוני) . רק אם , ואם גדול : אני חושב שאחרי ה22 ליוני , שנת אלפיים ושש , ב23 ליוני , אני לא בטוח , אבל יכול להיות שאחרי נווה שלום ומבצר לטרון , אני אחדל מלהתקיים , join with the force .
ניראה מה יהיה . העתיד , כולו אפל , אפל מאוד . הצד האפל מכסה על הכל , וקשה לי לראות מבעד לעתיד .

hagarshtar

New member
יואו בנאדם../images/Emo118.gif

אתה חייב אבל חייב להפסיק לחפור על כל דבר!

אבל זה לא חפירה ,

זה המפץ הגדול שלי ^^ . טוב , אני מודע לעובדה שקשה לאנשים לתפוס אותי . צריך להבין את ההיסטוריה שלי כדי להבין אותי . זה באמת בלתי ניתפס . אולי עוד הרבה שנים יבינו .

hagarshtar

New member
טוב \=../images/Emo118.gif

דיברתי בכללי על החפירות שלך לא רק עכשיו..

טוב , פיתחתי תיאוריה מאיפה התחילה החפירה

הכללית . כן ? אתמול קניתי בקצת אחרת . את אלבום הסינגלים הראשון של דיויד בואי , משנת 1966 ( לפני 4? ) סינגל שני שם : I deeg everything . "אני חופר כל דבר " I rest my case . 6 שירים , 2+ דקות . סך הכל 15 דקות . גאוני .

gloom

New member
בירושלים../images/Emo66.gif

כי אין לי כוח לעלות על 480/405...

mgirl

New member
405

זה לא הקו ההזוי שנוסע מתל אביב לירושלים דרך בית שמש? אף פעם לא הבנתי למה הוא קיים...

ladymadden

New member
הממ אז מה נסגר עם המפגש?

לדעתי יכול להיות טוב באחד מימי שישי ביולי (ככה גם מי שעובד וגם מי שבחופש יהיה פנוי) בעזריאלי (מן נקודת אמצע כזו, מקום שכולם יכולים להגיע אליו). מה אתם אומרים?

מעולה . תיפתחי שירשור חדש 3 יממות לפני יום שי

שישי הראשון של יולי (הראשון ביולי זה יום שבת) או שאני וסוריקסטה , נדבר על זה ב25 ליוני בעיזריאלי ? או שלא .

למעלה