ממ, היי?D: ~חדשה~

../images/Emo121.gifממ, היי?D: ~חדשה~

שלום שלום^^ קוראים לי עטר, ואני בת 16 וחצי מתל אביב, ואתמול סיימתי לקרוא את משתה לעורבים. O: כבר הרבה מאוד זמן שחברים שלי חופרים לי לקרוא את הסדרה אבל רק לפני חודשיים התחלתי אותה. אז... מקווה שתקבלו אותי^^" [אגב, מתי הספר הבא אמור לצאת? אמרו לי שבאפריל 2009, זה נכון? יש תאריך מדוייק יותר?]

קאטיקט

New member
ברוכה הבאה D:

אני מניחה שנקבל אותך D: אממ... איך היו הספרים? דודה עיזה

../images/Emo121.gifמעולים../images/Emo47.gif

קצת היה לי קשה עם כל התיאורי דם ורצח ודברים...
אבל חוץ מזה היה פשוט מדהים
עובדה שכמעט כל החופש לא יצאתי מהבית ורק ישבתי וקראתי...

קאטיקט

New member
אני דווקא אהבתי את הקטעם האלו

הם באמת היו קצת מחריידם וקשים, אבל הוא מתאר כל דבר כ"כ יפה, שאי אפשר לא לאהוב לפי דעתי. אני תוהה מי רוצח יותר, מרטין או רולינג. דודה עיזה

../images/Emo121.gifהוא מתאר מדהים, זה נכון.

אבל בכלליות אני בן אדם שקשה לו לקרוא/לראות/לשמוע על דם, מוות ודברים כאלה. בגלל זה אני גם צחונית כבר חמש שנים
וג'ורג' מרטין הרג הרבה יותר מרולינג
כאילו, רולינג הרגה הרבה דמויות ראשיות ומשניות שאהבתי וכולם הכירו וזה. ג'ורג' מרטין הרג הרבה נקודה. XD

קאטיקט

New member
התיאורים שלו כ"כ עשירים.

אני.. אממ.. אני אוהבת לראות סרטי מלחמה. ואין לי בעיה עם תיאורי דם. את צמחונית חמש שנים? יפה לך. אני צמחונית 7 שנים ושנה טבעונית.D: רולינג רצחה סתם בשביל הכיף. מרטין רוצח בשביל לסבך את העלילה. זה מה שאני אוהבת בו. דודה עיזה

קאטיקט

New member
אהא O:

D: התחלתי לנסות בגיל 6. אבל שנתיים לקח לי להגמל משניצל D: ומכנפיים:S דודה עיזה

זה בגלל ההורים?

או בגלל משהו אחר? ניסיתי להיות צימחונית פעם, אבל בדיוק באותו רב אמא הכינה פסטה בולונז, אז אמרתי, טוב, נתחיל מחר... ומחר... ומחר....

קאטיקט

New member
להורים אין כל קשר.

ההורים שלי קאניבלים .סDD אמממ.. לאדעת, זה התחיל כי חשבתי שזה מגניב. D: דודה עיזה

Red Jumpsuit

New member
ברוכה הבאה :)

אני רביד, בת 15 עוד מעט ואני מכרמיאל. השתלבות מהירה! D:
ואהבתי ממש את החתימה שלך, במיוחד את הקטע בו רשמת שאדארד הוא סמל סקס *-*

../images/Emo121.gifתודה^^

ו-אוה, בכלל שכחתי מהקטע הזה בחתימהXD כי עברתי כינוי ושם שיניתי את זה והשארתי רק את המשפט, ואז חזרתי לכינוי הזה ופה לא שיניתי את זה. וחשבתי שאני היחידה שאוהבת אותו, כנראה כי חברה שלי ירדה עלי שהוא זקן
די, רק בגלל זה אני שונאת את ג'ופרי.

Red Jumpsuit

New member
אדארד לא זקן O:

הוא רק היה דיי מטומטם, וככה גם רוב- ה"אני מאמין" של אדארד היה כבוד, ורוב היה יותר מדי הבן של אבא שלו, מה שבצורה עקיפה הביא למותו, כי אחרי שהוא שכב עם ג'יין וסטרלינג, הוא התחתן איתה במקום להתחתן עם הבת/נכדה/נינה/אנאערף של פריי. ><

ברוכה הבאה

אין תאריך רשמי ליציאת הספר ומרטין הפסיק לקבוע תאריכים, לבינתיים הוא עסוק בדברים אחרים (כנראה שיש לו מחסום כתיבה או משהו), נקווה שהוא יסיים בקרוב.

היי טרטר XD

זה אני דור... אה ובזכותי היא סוף סוף קראה את הסדרה הכי איכותית בעולם. ולגביי כל הדיון הזה על אדארד. אז הוא בהחלט הסמל של איך להיות נאיבי עד מוות בזה אין ספק!

למעלה