כמה הבהרות...

../images/Emo121.gif כמה הבהרות...

בקרוב מתחילה העונה הרביעית ויגיעו לפורום הרבה גולשים. הנה כמה נקודות חשובות:
ספוילרים- בבקשה לסמן בספוילר כל דבר שקשור להמשך הסדרה. שמות של פרקים והשערות לא צריך לסמן בספוילר אבל אם אתם בטוחים במשהו סמנו ספוילר. ספוילר=
שרשור הפרק היומי- בכל יום מיום עליית הסדרה ייפתח פה שרשור פרק יומי...אני מציע שנקבע שעה שבה ייפתח השרשור...אני בעד 17:30-18:00 בחצי שעה הזו מישהו יפתח את השרשור. אפשר לעשות תורנות ואפשר פשוט לפתוח מי שרוצה. תגידו מה אתם אומרים...
כמות הגולשים- ברור לכולנו שכמות הגולשים בפורום תגדל בהרבה אז ננסה להיות נחמדים ולקבל אותם בברכה ולא לצעוק שהם לא יודעים לשרשר
יום טוב!

B o N u s

New member
היי ג'ן

לא סתם XD לגבי 1 - זה ברור לגבי 2 - אני חושב שכדאי שכל מי שרוצה שיפתח ושיתן קצת לאחרים הזדמנות. שיפתח את השרשור של הפרקים שעה לפני. מ17:30 לגבי 3 - מה נראה לכם? שנגרש אותם? P: לגבי 4 [שלא קיים] - אני חושב שכדאי שג'ן תבהיר את העניינים יותר טוב. אבל כל הכבוד על המאמץ - אבל גם אני, חושב אותם דברים ומשאיר משהו להנהלה. אני בטוח שהרוב יסכימו איתי. וכנראה בקרוב יהיה עוד חבר בצוות ההנהלה של הפורום [אבל אני לא אדבר עלכך.]

סינטטית

New member
אני גם חושבת

בקשר לשרשור הפרק היומי אני חושבת שכדאי שנעשה תורנויות, כמו בפורום השמיניה. ככה זה הרבה יותר מסודר... ובשביל לתת לכולם הזדמנות אז זה לא יהיה קבוע פשוט מישהו יארגן את זה ובכל סופשבוע נחליט מי יפתח את השרשורים השבוע..

Jen74

New member
../images/Emo3.gif

לגבי ספויילרים - בחייכם תהיו נחמדים ואל תקלקלו לכאלה שלא רוצים שיהרסו להם את הצפייה. לגבי שרשור הפרק היומי - אני חושבת שלא משנה מי פותח אבל תשימו לב לפני שאתם פותחים הודעה לפרק היומי שלא פתחו לפניכם. לגבי קבלת גולשים חדשים לפורום - תשאירו לי להעיר לאנשים שלא משרשרים נכון ופותחים הודעות במקום לשרשר. זה נראה יותר רציני ופחות מעצבן כשמנהל/ת הפורום מטפל בזה. כשזה בא מהגולשים זה סתם מעצבן ואני אומרת את זה דווקא בתור גולשת בפורומים אחרים שמעצבן אותי לראות גולשים שמנסים לחנך גולשים אחרים.

למעלה