המשפט שלי והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך השיר מקולל? שבוע טוב .
מ משו אמיתי New member 12/5/06 #1 ../images/Emo121.gif המשפט שלי ../images/Emo121.gif והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך השיר מקולל? שבוע טוב .
../images/Emo121.gif המשפט שלי ../images/Emo121.gif והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך השיר מקולל? שבוע טוב .
כ כרובי המקורית New member 12/5/06 #2 סופסוף../images/Emo99.gif כל מדרגה במה לגאוותי המדומה כי כל נשימה היא אחרונה חשבתי, לשם שינוי, לבחור רק משפט אחד אבל מהשיר הזה אני פשוט לא יכולה
סופסוף../images/Emo99.gif כל מדרגה במה לגאוותי המדומה כי כל נשימה היא אחרונה חשבתי, לשם שינוי, לבחור רק משפט אחד אבל מהשיר הזה אני פשוט לא יכולה
B B a 7 a K New member 13/5/06 #4 הו. ../images/Emo99.gif לקחו לי את המשפט. אבל היה לי די ברור שמישהו יקח אותו לפני, כי הוא כזה מדהים. "כל מדרגה במה לגאוותי המדומה" וגם: "כי באש ששורפת כעת את רגלי אני ארדוף אותך אני אקריב גם אותך"
הו. ../images/Emo99.gif לקחו לי את המשפט. אבל היה לי די ברור שמישהו יקח אותו לפני, כי הוא כזה מדהים. "כל מדרגה במה לגאוותי המדומה" וגם: "כי באש ששורפת כעת את רגלי אני ארדוף אותך אני אקריב גם אותך"
T Tal Pe New member 13/5/06 #12 ../images/Emo28.gifסוג של מכשפה... "כל מדרגה במה לגאוותי המדומה" כמובן.