אפקטים

../images/Emo121.gifאפקטים../images/Emo121.gif

חשבתם פעם על כל העבודה והעריכה, שעושים לכל פרק במכושפות??
אני פשוט מעריצה אותם... כל האפקטים, והכוחות, הכל נראה כל כך אמיתי... איך הם עושים את זה??? טוב, זה די ברור שבמחשב.. אבל איך?? איזה תוכנות?? מי??
וואו... מדהים... ואגב, שמתם לב לסצינה הנורא מצחיקה ב-1X04 ("להתאהב במת"), שמארק (הרוח) מנסה להדליק את המערכת\רדיו\ווטאבר? יש שם משהו "קצת" לא הגיוני: הוא יושב\נשען על הספה, אבל ברדיו - לא מצליח לגעת. וזה נראה כל כך מטומטם! מילא אם הוא היה עומד, אבל הוא נוגע בספה! בצורה נורמלית לגמרי! בעעע...

Woogyman

New member
אממ...

התוכנה שמכינים איתה את כל האפקטים התלת מימדים נקראית 3D Max Studio. זאת תוכנה שעובדים איתה בכל האולפנים (והיא קשה לשימוש כמו המוות... עשיתי קורס ואני עדיין בקושי מצליח לעשות משהו). ובקשר לרוח - מה רצית? אם הוא לא יכול לשבת כי הוא עובר דרך הספה, אז הוא לא יכול לעמוד כי עובר דרך הריצפה ולא יכול להישאר בכדור הארץ כי הוא יעבור דרך האדמה... צריך לשים לזה גבול מתישהוא.

P3H2O

New member
וסם!! בגלל זה אין רוחות במציאות!!!

אני גם חושב ככה אולי בריצפה אי אפשר לעבור כי היא ממש ממש ממש עמוקה(קילומטרים על גבי קילומטרים) אבל אם תשים רוח בכומה שנייה של בית או יוכל לעבור!!! אני לא חושב שרוחות יכולות לעבור את הרצפה או משהו ממש ממש עמוק אבל בקשר לספה זה היה דפוק!!!!!!

SaberTooth

New member
אולי...

אולי הרוחות במציאות מרחפות. חשבת על זה
אולי הן בכלל לא נוגעות בכלום, אולי הן מרחפות. וכשהן עומדות על הריצפה הן פשוט מרחפות מילימטרים ספורים מעל הריצפה ולא ממש עומדות עליה.

למעלה