אילת אני נוסע לאילת עוד בערך 20 דקות לשבוע ביי
A AdAmD1 New member 25/6/05 #1 ../images/Emo121.gifאילת ../images/Emo9.gif אני נוסע לאילת עוד בערך 20 דקות לשבוע ביי
ע עורוס New member 26/6/05 #6 נצל"ש ../images/Emo32.gif../images/Emo97.gif רוני בהצלחה בבגרות בהיסטוריה ובהצלחה גם לכל מי שעוד עושה ת'בגרות
נצל"ש ../images/Emo32.gif../images/Emo97.gif רוני בהצלחה בבגרות בהיסטוריה ובהצלחה גם לכל מי שעוד עושה ת'בגרות
• •°•RoNi•°• New member 27/6/05 #8 תודהההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לא היה משהו... אבל חפיף... זה רק 40% מהציון הסופי שיהיה לי בהיסטוריה... ויש לי גם את הציון הגשה שהוא לא בשמיים אבל סביר
תודהההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לא היה משהו... אבל חפיף... זה רק 40% מהציון הסופי שיהיה לי בהיסטוריה... ויש לי גם את הציון הגשה שהוא לא בשמיים אבל סביר
• •°•RoNi•°• New member 27/6/05 #10 מה אכפת לך? את יודעת שזה בטח 85 ומעלה לא? ועוד לך הלך טוב אז שתקי [מה זה ההודעה ההזוייה ששלחת לי לפלא? אני אתקשר אלייך כשישעמם לי בדרך ליער את והילה באות???]
מה אכפת לך? את יודעת שזה בטח 85 ומעלה לא? ועוד לך הלך טוב אז שתקי [מה זה ההודעה ההזוייה ששלחת לי לפלא? אני אתקשר אלייך כשישעמם לי בדרך ליער את והילה באות???]
N N i T z A n1 New member 28/6/05 #14 80 ומעלה... וזאת הייתה כותרת של כתבה בעיתון... ולא ידעתי מה לעשות איתה... לא יכולתי לעבור על זה בשתיקה מזל שאופיר לא פה היא הייתה צוחקת עלי שאני קוראת
80 ומעלה... וזאת הייתה כותרת של כתבה בעיתון... ולא ידעתי מה לעשות איתה... לא יכולתי לעבור על זה בשתיקה מזל שאופיר לא פה היא הייתה צוחקת עלי שאני קוראת
א אבילוסית New member 27/6/05 #13 בהצלחה לכל הניגשים לבגרות בהיסטוריה חלק ב' או איך שלא יקראו לזה ....