שאלון

../images/Emo120.gifשאלון../images/Emo120.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: ריח נוכחי: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: דאגה נוכחית: שנאה נוכחית: חבר\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דרך מועדפת לבזבז זמן: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: האם אתה עייף? רעב?: את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג?: הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: הסיפור מאחורי הניקניים שלך: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נפצע (פיזית, נו) הרבה?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות?: לועס דברים?: אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: תחבושות או טמפונים?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

israel1986

New member
..

עבר: שם המורה בכיתה א': רבקה הזיכרון הראשון שלך: שכחתי אותו כבר מן הסתם. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא שזכור לי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כנ"ל. המקצוע הראשון שנכשלת בו: חווה חקלאית. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, בתוך רחובות. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קרבורטור. השיר האחרון ששרת: טוב, זה קצת מביך... "כל יום שאת לא איתו", אבל רק כי זה היה ב-24. ולא ממש שרתי, זימזמתי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שאח שלי אמר. הפעם האחרונה שבכית: מזמן.. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "טוב". הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס. הדבר האחרון ששתית: ספרייט. הדבר האחרון שקנית: מילקי. השיר האחרון ששמעת: שוב, כל יום שאת לא איתו. הדיסק האחרון שקנית: 11א' ויורד נמוך של דן תורן, באותו יום. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: החלטתי לענות לשאלון הזה. המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: "כדאי לענות לשאלון הזה". הווה: שיער נוכחי: ישנו. בגדים נוכחיים: גם ישנם. תכשיטים נוכחיים: לא ישנם. עצבנות נוכחית: אין. ריח נוכחי: גם אין. התגעגעות נוכחית: מה, להגיד שם? תמונת דסקטופ נוכחית: קווים כחולים כאלה. דאגה נוכחית: מתכונת במחשבים מחרתיים. שנאה נוכחית: חס וחלילה שנאה
חבר\ה?: לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ע"ע התגעגעות. דרך מועדפת לבזבז זמן: שינה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: ללמוד למתכונת? האם אתה עייף? רעב?: קצת עייף, לא רעב. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא מישהו ספציפי. ממה הכי נמאס לך?: בית ספר (נדוש...) את מי היית רוצה להרוג?: אף אחד. הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: ראיתי סרט שמאוד אהבתי, נחשב? הכי פחות מהנה?: תגבור בבית ספר, היום בבוקר. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג. איפה אתה הולך לגור?: כנ"ל. כמה ילדים אתה רוצה?: 2. באיזה סוג של מכונית תנהג?: ממש לא משנה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: זרוק בביבים באבו דאבי. חושב הרבה על העתיד?: מדי פעם. מפחד ממנו?: לפעמים. וקצת בכללי: להקה אהובה: חמסה. ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון. סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: משתנה. הסיפור מאחורי הניקניים שלך: סיפור ארוך ומסובך (או שלא). פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: טחול. אתה שמח כש: הרבה פעמים. אתה מרגיש בודד כש: כנ"ל. האם אתה חושב יותר מדי: לדעתי, לא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה. אדם מפורסם שפגשת: אלי יצפאן (כבוד מפוקפק). האם יש לך אילושהם חרטות: בוודאי. קפה אהוב: ריח אהוב: כל מיני. מה מכעיס אותך: וואו, איפה להתחיל? מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לדעת לשתוק. האדם שעושה לך הכי טוב: חבר. סגנון מוזיקה אהוב: נחשו. חדר אהוב בבית: החדר של אחותי (?) מקום אהוב בעולם: לא יודע. מקצוע שנוא: אנגלית. מורה אהוב: להיסטוריה. אוהב את בצפר?: מה נראה לכם? נרדם בשיעורים?: לפעמים. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: ... נפצע (פיזית, נו) הרבה?: לא במיוחד. נותן מעצמך?: ... אוהב לפוצץ נייר בועות?: בהחלט. לועס דברים?: עטים. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לא במיוחד. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא שונא נורא. אוהב לצחצח שיניים?: כן, אני מניח. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן, אבל אני לא אצא מגדרי בשבילה. קונה צרובים\צורב?: לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאיפה, מן הסתם. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: תלוי. בתול?: לא סתם, אלא דוס. נקשר לחפצים?: לא. אוהב חולצות גזורות?: לא (!!) גופיות?: לא. אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: לא. לובש בוקסר?: כן. תחבושות או טמפונים?: גם וגם. שמש או גשם?: גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם. ילדותי?: לפעמים. חולם בהקיץ?: לפעמים. פיו..

pink floydror

New member
למה לא .. נלך על זה:)

עבר: שם המורה בכיתה א': יוכי הזיכרון הראשון שלך: יש כל מיני ..מעורפלים .. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: מצטער לאכזב אתכם ..אבל לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חבר שלי שכנע אותי פעם לנסות חביתה עם קטששופ המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו:ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא זזתי מטר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עמוסה השיר האחרון ששרת: your'e song של אלטון ג'ון הדבר האחרון שצחקת בגללו: מש'ו מצחיק שחבר אמר הפעם האחרונה שבכית: חודש.. האדם האחרון שראית: חבר טוב הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: עוגיה של אמא הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: משקפיי שמש במחיר כואבב ומתנות לאנשים מפולין השיר האחרון ששמעת: Your'e SOng של אלטון ג'ון הדיסק האחרון שקנית: טן של פרל ג'אם, למוס למוס, דאסק של דה דה ואנימלס של פינק פלויד הכל בקניה אחת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: גיליתי לאדם את הסוד הכי כמוס שלי, כזה שלא מגלים המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: אווה, בואו לא נתחיל הווה: שיער נוכחי: קצוץ עד שמתארך וצריך להסתפר בגדים נוכחיים:או טישירט וג'ינס או טישרט ודגמ"ח תכשיטים נוכחיים:צמיד מחוט שפצור עצבנות נוכחית: על השכנה שלי, מאודד ריח נוכחי: דאודורנט מעורב בזיעת כדורסל (מפתה.. ?) התגעגעות נוכחית: לאהבה תמונת דסקטופ נוכחית: האחים משנים לי כל פעם ..משו של ווינדואוז עכשיו, הלכו על המינימליזם דאגה נוכחית: לימודים שנאה נוכחית: את השכנה , חחחח חבר\ה?:לצערי עכשיו לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אהבתי דרך מועדפת לבזבז זמן: ניגון האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: להתכונן למתכונת שיש לי על הבוקר, גם במחשבים האם אתה עייף? רעב?: עייף.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ע"ע "אדפ שהיית רוצה שיהיה כאן" ממה הכי נמאס לך?:אוףףף לצערי לימודים את מי היית רוצה להרוג?: את השכנה... חחח לא סתם, שתחיה הכלבה הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: שיחקתי כדורסל ?! הכי פחות מהנה?: פגשתי את השכנה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בטוח משהו שאני ארצה לעשות איפה אתה הולך לגור?: מושב !! כמה ילדים אתה רוצה?: 4..אבל פתוח להצעות באיזה סוג של מכונית תנהג?: חללית איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: באושר חושב הרבה על העתיד?: לצערי מפחד ממנו?: חושש לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה:פינק פלויד (קשה לנחש הא?) ספר אהוב:תעתועים - ריצ'ארד באך סופר(ים) אהוב(ים):אין משו ספציפי, אני לא קורא הרבה צבע אהוב: כחול הסיפור מאחורי הניקניים שלך: נחשו.. פריט לבוש אהוב: דגמ"ח איבר שהכי מושך אותך: תנוכים עושים לי את זה.. אתה שמח כש: אני מאושר, או צוחק הרבה אתה מרגיש בודד כש:אני עצוב או מדוכא האם אתה חושב יותר מדי: פעם הייתי חושב יותר מדיי, היום קצת מדיי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה במושב, תודה לאל, אבל היה נחמד אם היו לוקחים את השכנה.. אדם מפורסם שפגשת:אמא שלי ניהלה שיחות ארוכות עם ריצ'רד גיר וטוני הוק, תופס?! לא?... טוב אז את עופרה מפרפר נחמד פגשתי שהייתי ילד בלונה פארק והיא אמרה להורים שלי שלום ודיברה איתנו.. האם יש לך אילושהם חרטות: שמילאתי את השאלון הזה.. אני בקטע של להרדם על המקלדת :) קפה אהוב: נס/קפוצ'ינו עושים את העבודה ריח אהוב: וניל ג'יו.. חח מה מכעיס אותך: אני יכול למנות עכשיו תכונות אצל אנשים אבל לא נכנס עמוק מדיי, השכנה.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לפתוח בקבוקי סירה עם הקטנה של הרגל, אני עושה את זה נהדר.. האדם שעושה לך הכי טוב: אהבתי נוו...חייבים ללחוץ?! :) סגנון מוזיקה אהוב: פתוח להצעות, אבל אוונגרד יפני זה זה ! חדר אהוב בבית: החדר שלי בחוץ מקום אהוב בעולם: ההרים פה באיזור מקצוע שנוא: ספרות, חבל שעושים אותו כזה מורה אהוב:להיסטוריה ברור ! אוהב את בצפר?:שאלה קשה נרדם בשיעורים?:יצא לי פעם פעמיים קצת יותר מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממה נפצע (פיזית, נו) הרבה?: לא, אבל שופך ומפיל כל דבר אם זה עוזר:) נותן מעצמך?: תנועת נוער נחשב?:) אוהב לפוצץ נייר בועות?: מכור..בכלל ללהתעסק עם שטויות בידיים לועס דברים?: יוצא לעתים רחוקות אוהב להתקלח?: זה רק הטוש ואני..!:) אוהב להתעטש?: משחרר שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: קצת מרגיז אבל למדי לחיות עם העובדות אוהב לצחצח שיניים?: התשוקה הבלתי מוסברת אכפת לך מאיכות הסביבה?: עקרונית כן, אבל לצערי אני לא עושה עם זה הרבה קונה צרובים\צורב?: בשם המוזיקה אוהב לנסוע או הולך ברגל?:אין פה לאן לנסוע אז ללכת ברגל זה מה שנשאר לעשות חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא כרגע.. ישן הרבה?: בחופשים קורע את המיטה..בימי חול ארבע עד שש שעות עושות את העבודה בתול?: יש שאלות שלא שואלים בפורום ציבורי:) נקשר לחפצים?: אני מאוהב במזגן !! באמת אוהב חולצות גזורות?: כן, לאחרונה יותר מדיי גופיות?: לא באופן מיוחד אוהב לטייל?: מאודד אוהב כפכפים?: רציני... רעש מעצבןן! לובש בוקסר?: כן תחבושות או טמפונים?: קוטקס פור מי שמש או גשם?:גשםםם, רד כבר גשםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: מאוזן בין השניים ילדותי?: כשצריך חולם בהקיץ?: יודע מתי להתעורר

pink floydror

New member
תיקונים

מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לפתוח בקבוקי סירה(-בירה) עם הקטנה של הרגל, אני עושה את זה נהדר.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: קצת מרגיז אבל למדי( =לומדים) לחיות עם העובדות

JohnnyGirl

New member
.... קשה, קשה

עבר: שם המורה בכיתה א': יוכי הזיכרון הראשון שלך: אמממ.... רע (שכן שלי) ואני מתגנבים לאכול קצפת שהאמהות שלנו הכינו בכוונה לשים על עוגה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אממ... לא יודעת. לא נראה לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מורשת? חחחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: חינוך תעבורתי. חח.. אחלה מקצועות, הא? האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. בקעת הירדן לנצח. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מופלאה. השיר האחרון ששרת: יש בי עוד כוח, עידן רייכל.. מול אנשים? בפולין.. שער הרחמים בטקס במאידנק עם דרור (דרור=פינק פלוידרור) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ.. חחח.. שטויות שחברה שלי אמרה לי. הפעם האחרונה שבכית: היום. נגמר החופש!! האדם האחרון שראית: אממ... החבר'ה במושב. הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב שיהיה? הדבר האחרון שאכלת: חחח... במיה. מי שלא אוהב פשוט לא מבין. הדבר האחרון ששתית: מים, כמובן. זה הכי בריא. הדבר האחרון שקנית: חצאית, 2 גופיות וברוקולי. השיר האחרון ששמעת: יש בי עוד כוח, עידן רייכל. הדיסק האחרון שקנית: 11 א', ברי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מה זה משנה? אני תמיד עוזרת לה.... הדבר הכי מטורף שעשית: בטיול שנתי הלכתי על הדבר המוזר הזה שעשוי מחבלים בכפר בלום!!! ואני לא בן אדם פחדן. באמת שלא.... אבל תנסו לעשות את זה כשרע הנבלה הזה מזיז את כל החבלים! המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: שבשתיים עשרה בלילה גיל (ידיד) הופך לערפד... הווה: שיער נוכחי: שיער חום, חלק באופן עקרוני, עד הכתפיים. להאריך, לא להאריך? מי יודע? בגדים נוכחיים: מכנסי דייגים, חולצות גזורות (קרועות, אותו דבר), חצאיות וגופיות. תכשיטים נוכחיים: בעיקר דברים שאני מכינה... עצבנות נוכחית: ניילון נצמד!!! איזו המצאה מעצבנת... כאילו.. לא יכלו למצוא דרך יותר חכמה לעצב את זה?! ריח נוכחי: אממ... פינוק? התגעגעות נוכחית: אפרסקים! תמונת דסקטופ נוכחית: סתם מהתמונות שיש לכולם... דאגה נוכחית: ביצפר. שנאה נוכחית: ביצפר. חבר/ה?: "עוד יבואו ימים טובים..." לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האיש שאני אוהבת. דרך מועדפת לבזבז זמן: אממ... לשמוע מוסיקה, לקרוא ספרים, לכתוב, הקראוון של דרור (חה). האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: תמידדדדדד.... וכל-כך הרבה דברים... האם אתה עייף? רעב?: בעיקר עייפה.... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את מי שהכי צריך חיבוק כרגע... ממה הכי נמאס לך?: ביצפר. דה. את מי היית רוצה להרוג?: אין איש מסויים... אבל לשרוף את ביצפר נגיד היה מתאים לי. הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: שתיתי. הכי פחות מהנה?: שתיתי. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ראש ממשלה. תצביעו לי! איפה אתה הולך לגור?: בהתחלה ת"א, אח"כ במושב איפשהו, אולי בנגב... צריך להפריח ת'שממה. כמה ילדים אתה רוצה?: הרבה... באיזה סוג של מכונית תנהג?: גולף, צבע אפור. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חברת כנסת, עושה את דרכי לדבר האמיתי... חושב הרבה על העתיד?: המוןןןןןןןןן מפחד ממנו?: בכלל לא. מחכה לו! וקצת בכללי: להקה אהובה: פינק פלויד... ספר אהוב: "שתהיי לי הסכין", דויד גרוסמן. מומלץ בחום. סופר(ים) אהוב(ים): דויד גרוסמן. צבע אהוב: אדום. הסיפור מאחורי הניקניים שלך: אממ... חבר לשעבר. ככה קראנו אחד לשני... ומאז זה נשאר והפך להיות קטע שלי ושל חברה שלי... וזהו. אני ג'וני. פריט לבוש אהוב: מכנסי דייגים. איבר שהכי מושך אותך: עיניים... איך לא? אתה שמח כש: אנשים שאני אוהבת מאושרים... וכשיש הופעה של ברי בירושלים.. חחח אתה מרגיש בודד כש: תמיד. ככה אני. האם אתה חושב יותר מדי: ברור. הרבה יותר מדי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בטוח בארץ ישראל. אין לי ארץ אחרת. אדם מפורסם שפגשת: לא ידוע. האם יש לך אילושהם חרטות: לא. אסור להתחרט על העבר... מה שהיה קרה מסיבה מסויימת, למדנו מזה... וטוב שהוא היה, אחרת לא היינו מי שאנחנו עכשיו. קפה אהוב: לא בקטע של קפה, אולי תה מדי פעם. ריח אהוב: אמממ... הבושם שלי... ומסטיק בננה. מה מכעיס אותך: ניילון נצמד.. חחח... ואנשים סוציומטים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לשגע אנשים?! אנ'לא יודעת... אין הנחתום מעיד על עיסתו? חחח.... האדם שעושה לך הכי טוב: החברים הטובים... אבל בעיקר האיש שאני אוהבת. סגנון מוזיקה אהוב: ברי זה סגנון?! חדר אהוב בבית: החדר של אח שלי. מקום אהוב בעולם: מדינת ישראל. מקצוע שנוא: מאיפה להתחיל?! נראה לי שחינוך תעבורתי וגם מה שעשו מספרות... מורה אהוב: עמית, המורה להיסטוריה, דה. אוהב את בצפר?: לא!!!!!! יש מישהו שאוהב את ביצפר? נרדם בשיעורים?: לעיתים נדירות מאוד... אבל לא כי מעניין, כי זה פשוט לא נוח. מעשן?: חס ו..... נפגע (רגשית) בקלות?: חחחחח... אין לכם מושגגגגג כמה. נפצע (פיזית, נו) הרבה?: אממ... אפשר לומר. בוא נגיד שתמיד אני מוצאת מיליוני סימנים כחולים על הגוף... ואיכשהו בסוף זה תמיד קשור לרע או גיל.. חחח נותן מעצמך?: תמיד. כאילו.. נראה לי... אוהב לפוצץ נייר בועות?: ברורררררררררררר... זה אדיר. אבל אני משתדלת תמיד לשמור לאח שלי הגדול.. חח.. הוא יותר חולה בקטע לועס דברים?: כל הבא ליד  אוהב להתקלח?: כה... אוהב להתעטש?: חחח... ת'אמת שכה. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד... זה כזה כואב. אוהב לצחצח שיניים?: ברור. חולת רוח בעניין.. ארבע פעמים ביום... אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\צורב?: אממ... יש לי עמדה בנושא. אם זה דיסק שלם שקיים בחנויות אז ממש לא, אני אקנה אותו... אבל אם אני רוצה לעשות אוסף כלשהו אז כן. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם. תלוי. חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא, אבל אני צריכה לעשות את זה באמת.... ישן הרבה?: רוב הזמן לא מצליחה להירדם... בתול?: לא עונים על כאלה בפומבי.... נקשר לחפצים?: כה. אוהב חולצות גזורות?: ברור. גופיות?: אכן. אוהב לטייל?: מאוד. אוהב כפכפים?: אני מושבניקית!! זו שאלה מיותרת בשבילנו.. חחח לובש בוקסר?: לא יותר מדי תחבושות או טמפונים?: מהיום שגיליתי את הטמפונים חיי השתנו.. חחח.. נשמע כמו פרסומות, אבל זה נכון!!! שמש או גשם?: שמש והרבה. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר. ילדותי?: מדי פעם... לא יותר מדי. חולם בהקיץ?: לפעמים. אנ'לא מאמינה ששרדתי את העניין הזה... חחח... לילה טוב לכולם.. ו.... מחר ביצפר... זה לא בסדר!

טוב נו...../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':מרים הזיכרון הראשון שלך:
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו:לשון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:עשוקה. סתם. נחמדה השיר האחרון ששרת:קיטש, של אלג'יר. הדבר האחרון שצחקת בגללו:השטויות של ידיד שלי הפעם האחרונה שבכית:ביום שבת האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת:ביי הדבר האחרון שאכלת:עוגיה הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:ג'ינס השיר האחרון ששמעת:ככה זה הדיסק האחרון שקנית:הדיסק של בייב הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:יצאתי בשאלה המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש:ללכת להופעה של רוני הווה: שיער נוכחי:חום עם פסים שטניים שכבר דהו בגדים נוכחיים:חולצת טריקו של תמנון ושרוואל שחור תכשיטים נוכחיים:אין עצבנות נוכחית:על המתכונת המפגרת במתמטיקה ריח נוכחי:של קרמל התגעגעות נוכחית:לאח שלי תמונת דסקטופ נוכחית:של האחיין שלי דאגה נוכחית:שאני לא ארגיש טוב מחר ולא אוכל לעשות את המתכונת שנאה נוכחית:מתמטיקה ואת עצמי. חבר\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אח שלי דרך מועדפת לבזבז זמן:מחשב, גיטרה, טלוויזיה, לישון. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?:כן, מללמוד למתכונת של מחר האם אתה עייף?לא רעב?:כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את אח שלי ממה הכי נמאס לך?:ממתמטיקה את מי היית רוצה להרוג?:זה תלוי. את מי שמעצבן אותי באותו רגע. הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?:להיות עם חברים שלי עד שעה מאוחרת ולדבר שטויות הכי פחות מהנה?:ללמוד מת', לעזור לאמא לנקות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:משו עם מוזיקה. איפה אתה הולך לגור?:בכל מקום, רק לא במושב דתי כמה ילדים אתה רוצה?:3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:העיקר שיסע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:גרה באיזו עיר, נשואה עם 2-3 ילדים, מופיעה פה ושם על במה. חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה:בייב, משינה ספר אהוב:פרא, של גבי ניצן סופר(ים) אהוב(ים):גבי ניצן, רולינג. צבע אהוב:שחור,כתום, כחול הסיפור מאחורי הניקניים שלך:האלבום "מפלצות התהילה" של משינה. פריט לבוש אהוב:מכנסי ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש:כשטוב לי ומה שרציתי שיקרה-קרה. אתה מרגיש בודד כש:כשאני רבה עם ההורים\חבר\ה טוב\ה. האם אתה חושב יותר מדי:לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:על החוף בניו זילנד אדם מפורסם שפגשת:שלומי ברכה האם יש לך אילושהם חרטות:כן קפה אהוב:שחור חזק ריח אהוב:של הבושם שלי מה מכעיס אותך:כפיה דתית מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני לא חושבת שיש כאלה האדם שעושה לך הכי טוב:יש כמה כאלו. אלון, קרן, רובי... יש עוד סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי חדר אהוב בבית:החדר האינטימי שלי, האינטימי שליייייי...
מקום אהוב בעולם:אמסטרדם
מקצוע שנוא:מתמטיקה, לשון מורה אהוב:המורה יפעת, האחראית על המחוייבות האישית אוהב את בצפר?: לא כל כך. תלוי. נרדם בשיעורים?:כן מעשן?:רק נרגילה
נפגע (רגשית) בקלות?:אממ... לא ממש נפצע (פיזית, נו) הרבה?: כן נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות?:כן
לועס דברים?:כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:אממ... לא חשבתי על זה... כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:לא אכפת לך מאיכות הסביבה?:לפעמים קונה צרובים\צורב?: לא!!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?:אוהבת לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?:לא, אבל זה כי אין לי את האפשרות בתול?:לא עניינכם נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?:אממ לא כשהן עליי אוהב לטייל?:לפעמים אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לא תחבושות או טמפונים?:
שמש או גשם?:גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:נעים לי נעים לי נעים לי אהההה
ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: גם

T S F1

New member
תורי..

עבר: שם המורה בכיתה א': דורית הזיכרון הראשון שלך: אל תגזימו.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן.. אני עדיין כזאת [נכון חן?] האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אמממ.. כן.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: ערבית, בלאט!! המקצוע האחרון שנכשלת בו: שיווק.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף :) השיר האחרון ששרת: הרגע שרתי הזיות לכלב שלי.. נו מה?! זה מרגיע אותו.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: ביליתי את הצהריים עם חן ואמא שלה.. זה מצחיק!! הפעם האחרונה שבכית: הרגע.. האדם האחרון שראית: את אחד הכלבים שלי, אחרי הרדמה, לא יודע מה קורה לו :( הדבר האחרון שאמרת: "כמה אפשר לחכות" הדבר האחרון שאכלת: שניצל נדמה לי.. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית:אמממממ.. את האלבום החדש של דני בסן השיר האחרון ששמעת: שיר של blind guardian הדיסק האחרון שקנית: פפפפ.. החדש של דני בסן! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום... עכשיו.. הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ.. היו הרבה.. אחד מהם זה לחורר את הלשון בלי שאמא תדע [זה החזיק מעמד חודשיים עד שהיא גילתה.. אהמאנהאהמ :\] המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: כל המחשבות שלי מוזרות!!!! הווה: שיער נוכחי: מדורג בגדים נוכחיים: ג'ינס וטי שירט של בציפר תכשיטים נוכחיים: צמיד וה-שרשרת מפרט שלי :) עצבנות נוכחית: אני לא עצבנית, אני סתם עצובה... ריח נוכחי: האף שלי סתום.. התגעגעות נוכחית: dont ask! תמונת דסקטופ נוכחית: 2 הכלבים שלי!! דאגה נוכחית: לכלב שלי.. שנאה נוכחית: לא שונאת.. חבר\ה?: לא הבנתי.. אם יש לי חבר? כרגע לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: איזה שאלות.. דרך מועדפת לבזבז זמן: אינטרנט..[כאילו דה?!] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: מי לא? [זאת לא אשמתי שמעבידים אותי בבית הזה!!!!!] האם אתה עייף? רעב?: לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אמממממ... תנו לי זמן לחשוב על זה.. ממה הכי נמאס לך?: מכל החרא שיש בעולם ומנחשים!!! את מי היית רוצה להרוג?: את הנחש המסריח הזה!!! הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: סיימתי עם המתכונת בשיווק הכי פחות מהנה?: למדתי למתכונת בשיווק עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת.. חשבתי ללכת ללמוד בישול.. איפה אתה הולך לגור?: רמת השרון!!!!!!!! כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה ילדים באיזה סוג של מכונית תנהג?: ג'יפ של B.M.W :p איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת, אבל אני רוצה שתיהיה קריירה משגשגת.. חושב הרבה על העתיד?: אמממ.. בזמן האחרון כן מפחד ממנו?: כן.. קצת.. וקצת בכללי: להקה אהובה: תיסלם ספר אהוב: צ'רלי והשוקולדה סופר(ים) אהוב(ים): סטיבן קינג צבע אהוב: שחור וכחול כהה הסיפור מאחורי הניקניים שלך: הפעם אני לא עונה על זה! פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: כשנחמד לי! אתה מרגיש בודד כש: רע לי האם אתה חושב יותר מדי: פחחחח.. אני?!!?!!? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בישראל, ברמת השרון.. אדם מפורסם שפגשת: פנים מול פנים? אף אחד.. האם יש לך אילושהם חרטות: כן.. המווווווווווון.. קפה אהוב: רד מאג ריח אהוב: לא יודעת.. הרבה ריחות.. מה מכעיס אותך: אמממ.. אי צדק.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יודעת להקשיב ואני יחסית סבלנית.. האדם שעושה לך הכי טוב: מה שבטוח, זה שהוא לא כאן עכשיו.. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי!! מקום אהוב בעולם: החדר שלי!!!!! מקצוע שנוא: שיוווווווווווווווווווווווווווק!!!!!!!!!!!!!! מורה אהוב: המורה לשיווק [כן כן.. אני מטומטמת..] אוהב את בצפר?: תלוי מתי.. נרדם בשיעורים?: בקביעות.. כבר הפסיקו להעיר לי על זה.. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נפצע (פיזית, נו) הרבה?: אוח.. לצערי כן.. נותן מעצמך?: חחח.. זאת שאלה ששיעשע אותי.. מאיזה בחינה? אוהב לפוצץ נייר בועות?: כן.. זה מרגיע אותי.. לועס דברים?: מסטיקים ועטים אוהב להתקלח?: אמממ.. תלוי מתי.. אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוווווד אוהב לצחצח שיניים?: לא [כאילו שיש ברירה :\] אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\צורב?: לא קונה צרובים, עושה אוספים משלי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: הופעות של ברי [אלא שאמא לויודעת עליהם..] ישן הרבה?: כעיקרון אני מסוגלת, אבל לא.. לא נותנים לי בתול?: תגידו לי? מה זה?!!?!?! נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא ממש אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?: תמיד! תחבושות או טמפונים?: שניהם זה הכי, אחי שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בדר"כ חם ילדותי?: מאוד חולם בהקיץ?: כן יום טוב!

hen 10

New member
עכשיו תורי...

עבר: שם המורה בכיתה א': רותי הזיכרון הראשון שלך: אין! האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: בת! ולא שעכשיו אני מתנהגת כמו בן...
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית השנה בהקבצה ב2'. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא אני מתה לעבוררררררר.........!!!!!!!! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעצבנת! השיר האחרון ששרת: אמ..."רוח חדשה" הדבר האחרון שצחקת בגללו: "שברי חוזרר בתשובה".
הפעם האחרונה שבכית: אממ..אתמול שני ילדים מפה יודעים בדיוק ממה זה!!! האדם האחרון שראית: טניה! הדבר האחרון שאמרת: שתילך להזדיין! הדבר האחרון שאכלת: פתיתים! הדבר האחרון ששתית: קולה דיאט לימון! הדבר האחרון שקנית: דיסק של ברי 11א' (הוא מעולה)! השיר האחרון ששמעת: "רוח חדשה"! הדיסק האחרון שקנית: הדיסק של ברי 11א'(הוא מעולה)! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני תמיד עוזרת לה! הדבר הכי מטורף שעשית: לא משהו שזכור לי אם בישנות כמו שלי אתם רוצים שאני יעשה משהו מטורף!
(אולי שמהו יעזור לי עם הבישנות הזאת)?!?!?. המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: וואי כמה שאני שונאת אותה! הווה: שיער נוכחי: נוכחי בגדים נוכחיים: "תאמת שאני ערומה עכשיו" תכשיטים נוכחיים: כן על האוזן אחת! עצבנות נוכחית: היא מאוד נוכחית אצלי! ריח נוכחי: לא נוכחי איבדתי את חוש בריח!(אני צריכה לחפש אותו הוא הלך לטייל)! התגעגעות נוכחית: נוכחית ומאוד! תמונת דסקטופ נוכחית: לא נוכחית! דאגה נוכחית: נוכחית! שנאה נוכחית: מאוד מאוד נוכחית! חבר\ה?: אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ברי או יהונתן אופנהיים!
דרך מועדפת לבזבז זמן: אממ..לישון! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: לפעמים אבל לעיתים רחוקות! האם אתה עייף? רעב?: לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: "תדובי" ממה הכי נמאס לך?: מאנשים צבועים! את מי היית רוצה להרוג?: אממ..יש אחת ספציפית מאוד! הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: בהופעה של ברי ב-14/04/05 (לי יש דבר אחד בחיים שהחיים שלי שווים לתחת)! פשוט זה נכון מאוד שכל העולם שונא אותי! שחושבים שוב שאני מעצבנת,קרציה ונודניקית. הכי פחות מהנה?: אם החיים שלי שווים לתחת אז באמת אין שום דבר מהנה זה בטוח! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שוטרת (מקווה). איפה אתה הולך לגור?: בעירק פשוט יגלו שאני יהודיה ויהרגו אותי! כמה ילדים אתה רוצה?: "100" באיזה סוג של מכונית תנהג?: מאיפה לי אני לא חושבת עדיין על העתיד שלי! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אוליי על גג עזריאלי מנסה להתאבד עדיין לא יודעת?!?!? חושב הרבה על העתיד?: ממש לא מה לי ולזה העתיד שלי כבר גמור! מפחד ממנו?: לא! וקצת בכללי: להקה אהובה: תיסלם! ספר אהוב: שונאת ליקרוא!!!!!!! סופר(ים) אהוב(ים): אין
צבע אהוב: כחול,אדום,שחור,כתום! הסיפור מאחורי הניקניים שלך: שום סיפור פשוט חן! פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה! איבר שהכי מושך אותך: הגוף של הגבר! אתה שמח כש: יגידו שסוף סוף אני מתאימה לחברה ושיקבלו אותי כמו שאני(אבל זה זא יקרה)! אתה מרגיש בודד כש: אני תמיד מרגישה בודד(אף אחד לא מתיחס אליי משום מה). האם אתה חושב יותר מדי: כן (איך להתאבד)! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בסוף העולם הכי טוב, ללכת לשם לאיזה מקום ושאף אחד לא ימצא אותי! אדם מפורסם שפגשת: ברי! האם יש לך אילושהם חרטות: ממש לא! קפה אהוב: שום קפה שונאת! ריח אהוב: שום ריח! מה מכעיס אותך: היא! (אני מבינה את עצמי)! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ...התכונה:מעצבנת,קרציה,נודניקית יש הרבה אבל אני לא אפרט! (זה לא מה שאני חושבת עליי פשוט אחרים חושבים את זה). אה ושכחתי תתכונה הכי חשוב קמצנית! האדם שעושה לך הכי טוב: אף אחד בטוחה! סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי! חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: סוף העולם! מקצוע שנוא: כל מקצוע! מורה אהוב: אף מורה! אוהב את בצפר?: "בטח מאוד"! נרדם בשיעורים?: מנסה שלא! מעשן?: עישנתי. נפגע (רגשית) בקלות?: כן נפצע (פיזית, נו) הרבה?: לא נותן מעצמך?: לא אוהב לפוצץ נייר בועות?: לא זה מעצבן אותי אני שונאת תדבר הזה! לועס דברים?: כן מסטיק! אוהב להתקלח?: כן מאוד אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: רק הרגל שנירדמת מאוד שונאת! אוהב לצחצח שיניים?:לא, אבל אין ברירה! אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא! קונה צרובים\צורב?: צורב לפעמים (כן אני יודעת שזה לא חוקי)! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא! ישן הרבה?: כן! בתול?: כן! נקשר לחפצים?: לא! (חוץ שהחולצה של ברי מההופעה האחרונה נורא נקשרתי אליה) החולצה של 11א'. אוהב חולצות גזורות?: לא ממש. גופיות?: לא משהו אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן! לובש בוקסר?: לא תחבושות או טמפונים?: תחבושות. שמש או גשם?: גשם(סקסי) רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי! ילדותי?: קשה! חולם בהקיץ?: לא! שאלון נורא מעניין מאוד! בדיוק לטעמי!

T S F1

New member
קבלו תיקון -

מורה אהוב: יהודדדדדדדדדדדדדדדדדה... המורה להיסטוריה... הוא גבר גבר! אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה עליו!!!! יום טוב! :)

אניייייייי ../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': נעמי הזיכרון הראשון שלך: שאני ילדה ממש ממש קטנה, אפילו לא זוכרת כמה, נכנסת לחדר, נעלבת ממשהו ומתחילה לבכות
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חח לא נראהלי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כנ"ל המקצוע הראשון שנכשלת בו: אינלי מושג, אבל אני משערת שמתמטיקה. חח אף פעם לא הייתי טובה בזה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: חחח פה אני כבר בטוחה שזה מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, אחרי כיתה ו', וזה היה לדירה בקומה למטה (בבניין). נו אל תצחקו
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה השיר האחרון ששרת: "ערב ב' כסלו" של ערן צור הדבר האחרון שצחקת בגללו: הצחקתי את עצמי באמצע שיעור פרטי במתמטיקה (מה יהיה? המתמטיקה רודפת אותי...) הפעם האחרונה שבכית: וואלה לאזוכרת האדם האחרון שראית: אחשלי הדבר האחרון שאמרת: "כבר מותק" הדבר האחרון שאכלת: עוגיה ארגנטינאית
הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוח-קינמון הדבר האחרון שקנית: פיתה עם סלטים השיר האחרון ששמעת: Romeo & Juliet של דייר סטרייטס הדיסק האחרון שקנית: "שיא הרגש" של משינה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול בערב, להכין ארוחת ערב הדבר הכי מטורף שעשית: ברחתי מהבית \: (אנלא גאה בזה) המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: ואי היו הרבה כאלה הווה: שיער נוכחי:
שטני, עם פן שנהרס כבר בגדים נוכחיים: חולצה וחצאית ג'ינס תכשיטים נוכחיים: תכשיטים עאלק..חח צמיד סמינריון וכמה צמידי חוטים על יד שמאל עצבנות נוכחית: שאמא מתעכבת כבר ש-ע-ה ואני צריכה לצאת מהבית. וגם שכואב לי\: ריח נוכחי: של הבזוקה שאני לועסת כרגע
התגעגעות נוכחית: ואי..אליו
תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של חברים שלי מאיזה סמינריון שהיינו בו בקיץ דאגה נוכחית: המגן במתמטיקה ביום רביעי שנאה נוכחית: חס וחלילה חבר\ה?: NONE אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא דרך מועדפת לבזבז זמן: כלכך- להיות על המחשב (בעיקר באייסיקיו) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: כה לצערי\: האם אתה עייף? רעב?: לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותו.. ממה הכי נמאס לך?: ממתמטיקה!!!!!!!!!!!! את מי היית רוצה להרוג?: את בני גורן? חח \: הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: לצאת אתמול בערב. ובעצם כל החופש פסח הזה היה מהנה הכי פחות מהנה?: המגן במתמטיקה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בעזרת השםםםםם רופאה איפה אתה הולך לגור?: בעזרת השםםםםםם בתלאביב כמה ילדים אתה רוצה?: בעזרת השםםםםם (נו מה
) 3. לאדעת בעצם באיזה סוג של מכונית תנהג?: אאודי כסופה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעז"ה עם בעל, ילדים, לברדור, בית ועבודה שאני אהנה ממנה, אה- ואולי גם להקה משלי. כה. חושב הרבה על העתיד?: די הרבה... מפחד ממנו?: קצת \: וקצת בכללי: [אני כותבת מה שעולה לי לראש כי יש המון...] להקה אהובה: משינה ספר אהוב: האפר של אנג'לה/פרנק מק'קורט סופר(ים) אהוב(ים): פרנק מק'קורט, ניקולס אוונס, שרון קריץ', דן בראון צבע אהוב: שחור, ורוד צועק הסיפור מאחורי הניקניים שלך: עיוות שם של שיר של משינה (דוקטור קליני דוקטור קליניייייי- רק אני נשאר קטןןן
) פריט לבוש אהוב: חולצה שחורה עם צווארון שקניתי שבוע שעבר. היא יפה.. איבר שהכי מושך אותך: ידיים ללא ספק.. אתה שמח כש: יש הופעות (של משינה בעיקר), אחרי מגנים/בגרויות, כשאני מקבלת ציון טוב במגנים/בגרויות, כשחברות שלי באות אליי, כשיש יציאות צוות, כשאני מצליחה לנגן משהו (חדש) בגיטרה, כשיש קליפ/שיר שאני אוהבת ברדיו או בטלויזיה..ואי יש עוד המון. אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אינספק. וזה מגעילללללללל ומעצבן ומעיק אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תלאביב אדם מפורסם שפגשת: משינה, אנשים מערוץ הילדים (נו הייתי קטנה
), גיא אריאלי וחברה שלו (ניקול משהו), אממ מי עוד..אה, שחקני כדורגל. בעיקר מכבי נתניה. טוב היו זמנים חחח
האם יש לך אילושהם חרטות: לא חסר קפה אהוב: קפה נמס רגיל של עלית
ריח אהוב: של קפה, אם כבר מדברים. ושל קינמון. ושל בצל מטוגן. חח למה הכל קשור לאוכל..אה, של רושאס
מה מכעיס אותך: שאמא מתעצבנת עליי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: נראה לי שנאמנות. נו, אני בחיים לא אגיד מה שאמרו לי לא להגיד. ואני תמיד אעשה הכל בשביל האנשים שאני אוהבת. ואקשיב להם. האדם שעושה לך הכי טוב: הוא. והחברה הכי טובה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: תל אביב (בעולם? פולין. אכן..) מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המחנכת שלי והמורה שלי לביולוגיה, שהיא מלכה
אוהב את בצפר?: בד"כ נרדם בשיעורים?: לעתים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?:ישמצב.. נפצע (פיזית, נו) הרבה?: נותן מעצמך?: משתדלת אוהב לפוצץ נייר בועות?: חח כהה לועס דברים?: כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: כה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לא, זה כיף אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש\: חח אבל אני עושה את זה! אל תתרחקו!
אכפת לך מאיכות הסביבה?: רוב הזמן קונה צרובים\צורב?: חס וחלילההההההה!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע זה טוב חוסך כסף למשהו מיוחד?: מנסה אבל זה לא הולך \: תמיד כשיש לי סכום מספיק- אני ישר מוציאה אותו על דיסק ישן הרבה?: ממש לא בתול?: כה נקשר לחפצים?:כן, לגמרי אוהב חולצות גזורות?: יש לי כמה, אנלא ממש הולכת איתן גופיות?: למה לא אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: תלוי איזה לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: תלוי חולם בהקיץ?: לפעמים

טלולית1

New member
תורי..חח

עבר: שם המורה בכיתה א': ברכה הזיכרון הראשון שלך: אמממ...אני לא זוכרת אותו...חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה אני חושבת... המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמממ...היסטוריה נראה לי... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: במילה אחת? כייף השיר האחרון ששרת: good times bad times של לד זפלין..שמעתי אותו הרבה היום.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שנות ה-70 (היה לפני כמה דקות..) הפעם האחרונה שבכית: אמממ...ראיתי עם חברה שלי סרט עצוב..קוראים לי סם (מומלץ! חח) האדם האחרון שראית: מיכל חברה שלי,היה לה אתמול יום הולדת.. הדבר האחרון שאמרת: היי (ההורים שלי בדיוק נכנסו בדלת) הדבר האחרון שאכלת: טוסט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פאצ' של קווין השיר האחרון ששמעת: good times bad times של לד זפלין הדיסק האחרון שקנית: אביתר בנאי/עומד על נייר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הורדתי כביסה לפני יומיים! הדבר הכי מטורף שעשית: אממ..לא זכור לי.. המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: זאת לא מחשבה מוזרה מדי,אבל היום בשיעור תנ"ך שקלתי אם ללכת לישון...הייתי ממש עייפה,ובד"כ אני נרדמת רק באנגלית..חח הווה: שיער נוכחי: שחור מסולסל בקצה ארוך בגדים נוכחיים: טי שירט וג'ינס תכשיטים נוכחיים: הטבעת שלי,שעון,וקצת צמידים עצבנות נוכחית: אני במחזור אז ככה שאני עצבנית על כל דבר קטן! חחח ריח נוכחי: אמממ..הבושם שלי.. התגעגעות נוכחית: לידיד שלי שלא ראיתי מזמן.. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של ברי מהופעה! דאגה נוכחית: המבחן באנגלית שנאה נוכחית:המורה שלי לאנגלית חבר\ה?: אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי שלא ראיתי אותו הרבה זמן.. דרך מועדפת לבזבז זמן: לצאת החוצה לסיבוב.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: אממ..כרגע לא.. האם אתה עייף? מאוד! בקושי ישנתי בימים האחרונים.. רעב?: לא ממש.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חברה שלי שגרה בחו"ל ותבוא לבקר רק בחופש ממה הכי נמאס לך?:מהמבחנים המעצבנים והתקועים.. את מי היית רוצה להרוג?: המנהל שלנו!! חח הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: הלכתי לים הכי פחות מהנה?: למדתי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אמממ..אין לי מושג.. איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: לא תיכננתי באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא תיכננתי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אמממ..לא מקום ספציפי.. חושב הרבה על העתיד?: ממש לא מפחד ממנו?: לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: red hot chili peppers ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): גבי ניצן,גילה אלמגור.. צבע אהוב: ירוק הסיפור מאחורי הניקניים שלך: חח את האמת שטלולית זה היה שם החיבה שלי הרבה מאוד זמ,והשם לא היה פנוי אז הוספתי 1.. פריט לבוש אהוב: אמממ...אין משו מיוחד..אני חושבת שהשרשרת שלי.. איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: שאני מבלה אתה מרגיש בודד כש: שאני לבד.. האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה,בבית אדם מפורסם שפגשת: בהופעה של יוני בלוך,פגשתי אותו אחרי.. האם יש לך אילושהם חרטות: המון.. קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: הריח שאחרי הגשם מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יודעת להקשיב האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי שאני מכירה אותה כבר מכיתה א' והיא כמו אחותי :) סגנון מוזיקה אהוב: רוק בעיקר חדר אהוב בבית: החדר שלי..שהוא נראה מסודר.. מקום אהוב בעולם: אנגליה מקצוע שנוא: גיאוגרפיה מורה אהוב: עירית המורה לביולוגיה אוהב את בצפר?: לא! נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא.. נפצע (פיזית, נו) הרבה?: חח לא נותן מעצמך?: תלוי למי.. אוהב לפוצץ נייר בועות?: מאוד!! זה כייף! לועס דברים?: את העפרונות שלי..לא טיפוס של מסטיק.. אוהב להתקלח?: כן בטח אוהב להתעטש?: לא ממש.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד! אוהב לצחצח שיניים?: אממ..לא במיוחד אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד קונה צרובים\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: מצלמה דיגיטלית ישן הרבה?: בחופש בתול?: כן נקשר לחפצים?: לחלק אוהב חולצות גזורות?:מאוד גופיות?: חצי מהארון שלי אוהב לטייל?:מאוד אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: אממ..לא ממש..חח תחבושות או טמפונים?: תחבושות שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי! ילדותי?: לא כל כך חולם בהקיץ?:לפעמים

אני

עבר: שם המורה בכיתה א': אממ רותי נראה לי הזיכרון הראשון שלך:סבא ז"ל קונה לי לגו האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כה המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה נדמה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו:היסטוריה=/ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כה פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:לאדעת השיר האחרון ששרת:האם להיות בך מאוהב הדבר האחרון שצחקת בגללו:במבצע שעשינו כדי לקחת לי פוסטר של רוק העצמאות..חחחח הפעם האחרונה שבכית:היום האדם האחרון שראית:אימא הדבר האחרון שאמרת:יפה הנעל שקנית..חח הדבר האחרון שאכלת:מקרוני הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:סיגריות השיר האחרון ששמעת:האם להיות בך מאוהב הדיסק האחרון שקנית:לאדעת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:לא דעת המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש:=/ הווה: שיער נוכחי:חום ג'ינג'י בגדים נוכחיים:ג'ינס וחולצת בצפר אדומה תכשיטים נוכחיים:שרשרת פיס וצמידים עצבנות נוכחית:הכי עצבנית בעולם ריח נוכחי:היפנוטיק..נשאר ממקודם התגעגעות נוכחית:=/ תמונת דסקטופ נוכחית: אביב דאגה נוכחית:יש הרבה שנאה נוכחית:חח חבר\ה?:לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:...=/ דרך מועדפת לבזבז זמן:גיטרה..חברים האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?:כה האם אתה עייף? רעב?:עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?:עצמי את מי היית רוצה להרוג?:חח הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?:השתכרתי הכי פחות מהנה?:השתכרתי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?:אין לי מושג כמה ילדים אתה רוצה?:3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:לאדעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בהודו חושב הרבה על העתיד?:לא משו מפחד ממנו?:מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה:אביב גפן והתעויוט ספר אהוב:היורשת של רם אורן סופר(ים) אהוב(ים):רם אורן...מעולה צבע אהוב:שחור אדום כחול הסיפור מאחורי הניקניים שלך:ליאור הציעה לי שמתי פריט לבוש אהוב:הנעליים שלי איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי:לא ממש אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:רחוק מפה אדם מפורסם שפגשת:יובל מנדלסון הסנוב... ועוד כמה לא זוכרת האם יש לך אילושהם חרטות:כה...רק אחת קפה אהוב:של עלית נס קפה ריח אהוב:ההוגו בוס של אח שלי מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:להרוס דברים האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי בעיקר...רוק חדר אהוב בבית:שלי ושל אח שלי בגלל שהמחשב פה מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא:כימיה מורה אהוב: אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:לא מעשן?:כה נפגע (רגשית) בקלות?:כה נפצע (פיזית, נו) הרבה?:לא נותן מעצמך?:המון אוהב לפוצץ נייר בועות?:ברור לועס דברים?:כה אוהב להתקלח?:כה אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כה אוהב לצחצח שיניים?:כה אכפת לך מאיכות הסביבה?:לא ממש קונה צרובים\צורב?:לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?:לא בתול?:כה נקשר לחפצים?:לא ממש אוהב חולצות גזורות?:כה גופיות?:כה אוהב לטייל?:תלוי אוהב כפכפים?:כה לובש בוקסר?:כה תחבושות או טמפונים?: שמש או גשם?:גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?:לפעמים

Negative one

New member
יאללה

עבר: שם המורה בכיתה א':ניצה הזיכרון הראשון שלך:מלחמת המפרץ נראה לי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:נראה לי שכן...לא זוכר המקצוע הראשון שנכשלת בו:היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו:סוציולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת...מחולון,עיר הולדתי,לראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:סדר השיר האחרון ששרת:"ימות הקיץ" של מופע הארנבות של ד"ר קספר הדבר האחרון שצחקת בגללו:שאמרתי לחבר שלי שיהיה לו הפסקה בעבודה בגלל הצפירה ביום השואה הפעם האחרונה שבכית:לא זוכר האדם האחרון שראית:אמא שלי הדבר האחרון שאמרת:כמה קללות על המחשב שעובד ממש דפוק הדבר האחרון שאכלת: חרוסת (זה טעים אפילו אחרי פסח) הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:פלאפל השיר האחרון ששמעת:"ימות הקיץ" של מופע הארנבות הדיסק האחרון שקנית:"מופע הארנבות של ד"ר קספר 2" (מומלץ במיוחד) הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:לא'דע המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש:מה יקרה עם ברי סחרוף ימות? הווה: שיער נוכחי:קצר במגמת התארכות בגדים נוכחיים:ג'ינס וחולצה קצרה תכשיטים נוכחיים: שעון שאני לועס =) עצבנות נוכחית:על המחשב ריח נוכחי: של החדר התגעגעות נוכחית:למופע הארנבות תמונת דסקטופ נוכחית:תמונת נוף..בריירת מחדל של הווינדוס אקס.פי דאגה נוכחית:מגן שיש לי מחר בהפקה, ומפגש שלי עם השומר הצעיר בקשר להתנגדות לדו"ח דברת שנאה נוכחית:דו"ח דברת חבר\ה?:בתכנונים אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:זאת שאני מתכנן להיות איתה דרך מועדפת לבזבז זמן: לענות על סקרים חסרי משמעות,כמובן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?:ללמוד למגן האם אתה עייף? רעב?:לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:מישהי ממה הכי נמאס לך?:מלחשוב על מה נמאס לי את מי היית רוצה להרוג?: רשימה ארוכה הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?:מסיבת יומולדת שהייתה מסיבת טבע הכי פחות מהנה?:הלכתי לביצפר היום למרות שלא הייתי חייב =/ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:מהפכן איפה אתה הולך לגור?:על הירח כמה ילדים אתה רוצה?:כמה שפחות באיזה סוג של מכונית תנהג?: פרארי אדומה! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעולם סוציאליסטי חושב הרבה על העתיד?:כמאמר השיר "לא כלום אתמול,מחר הכל" מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה:נירוונה,מופע הארנבות ספר אהוב:פחד ותיעוב בלאס וגאס,נדמה לי... סופר(ים) אהוב(ים):גוז'ף הלר,ז'ורז'ה סארמאגו,אתגר קרת צבע אהוב:אדום הסיפור מאחורי הניקניים שלך:אין סיפור...סתם שם של שיר שאהבתי (את השם,לא את השיר) פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים ו...חזה אתה שמח כש:יש מוזיקה טבה אתה מרגיש בודד כש:אני בודד האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:איטליה...או איזה אי בודד ליד תאילנד אדם מפורסם שפגשת:ברי סחרוף =) האם יש לך אילושהם חרטות:הרבה קפה אהוב:שחור ריח אהוב:וניל מה מכעיס אותך:קפיטליזם,המחשב שלי,אנוכיות וחוסר התחשבות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:שקשה לי להחמיא לעצמי =) האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:איטליה..לא יודע למה מקצוע שנוא:ספרות מורה אהוב:לא נראה שיש אוהב את בצפר?:לא ממש נרדם בשיעורים?:לא מעשן?:כן נפגע (רגשית) בקלות?:כן אבל משתדל לא להפגין את זה נפצע (פיזית, נו) הרבה?:לא נותן מעצמך?:משתדל אוהב לפוצץ נייר בועות?:כמו כולם,כן =) לועס דברים?:כמעט תמיד אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:אה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:מי אוהב את זה? אוהב לצחצח שיניים?:שונא את הטעם של המשחה אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן,פחות או יותר קונה צרובים\צורב?:צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?:הולך ברגל,אבל הרבה יותר מחבב לנסוע,ועוד יותר חובב לנהוג (חוץ מאם יש אלכוהול,ואז זה הורס,כי אי אפשר לשתות=/) חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא כרגע...בייחוד בגלל שקשה לי לחסוך,אני בזבזן ישן הרבה?:שיש זמן כן בתול?:צריך שכל העולם יידע מזה? נקשר לחפצים?:לא נקשר...מצד שני לא ממהר לזרוק אוהב חולצות גזורות?:על בנות כן...עליי לא גופיות?:כנ"ל אוהב לטייל?:לפעמיים אוהב כפכפים?:בבית לובש בוקסר?:כן תחבושות או טמפונים?:חחח השאלה לא מיועדת לבנות? שישימו מה שהם רוצות העיקר שיהיו נקיות מהדם וכל זה שמש או גשם?:שתיהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם ילדותי?:לא כל כך חולם בהקיץ?:לפמיים

נ ו ר מ ה

New member
תכלס, מישהו מתכוון לקרוא את זה?

עבר: שם המורה בכיתה א': יעל הזיכרון הראשון שלך: בגן , אמא שלי תרמה צעצועים והיא נתנה בובה שממש אהבתי , אז החבאתי אותה כל היום בבגדים והחזרתי אותה הביתה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן, הייתי הכי טומבוי שיש... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: עד היום... המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעמיים , באותה העיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מצחיקה השיר האחרון ששרת: "... אל תקטוף נערי, יש פרחים ..." יום השואה היום, זה מה שיש ברדיו... הדבר האחרון שצחקת בגללו: השאלה הזאת... הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא שלי הרגע יצאה מהחדר... הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: מק צ'יקן הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: דאודורנט, במבה וודקה... לבומבמלה השיר האחרון ששמעת: סגפו - בית הבובות הדיסק האחרון שקנית: 11 א' הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פסח הדבר הכי מטורף שעשית: פחדנית מדי... המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: את מי הייתי רוצחת אם זה היה חוקי. הווה: שיער נוכחי: חום , חלק, ארוך בגדים נוכחיים: מכנס של המדים וגופיה לבנה תכשיטים נוכחיים: צמיד ברגל עצבנות נוכחית: כואבת לי הבטן , וכשכואבת לי הבטן אני עצבנית ריח נוכחי: התגעגעות נוכחית: לחבר היפה שלי שנמצא לו בעזה תמונת דסקטופ נוכחית: שלי ושל חברים שלי דאגה נוכחית: לחבר היפה שלי שנמצא לו בעזה שנאה נוכחית: למי ששלח את החבר היפה שלי לעזה חבר\ה?: כן, חמוד קטן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ביל גייטס עם רוח נדיבות דרך מועדפת לבזבז זמן: מסיבות האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: כן, ברחתי מהבסיס ויש לי מלא עבודה האם אתה עייף? רעב?: כן ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חבר שלי ממה הכי נמאס לך?: שאני לא יכולה לחבק את חבר שלי את מי היית רוצה להרוג?: וואלה לא עולה לי שם... הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: בזמן האחרון...בומבמלה היה נחמד הכי פחות מהנה?: נשרפתי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: צלמת במסע עולמי איפה אתה הולך לגור?: ניו יורק כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לנקרוזר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם פנטאוז בניו יורק חושב הרבה על העתיד?: תמיד מפחד ממנו?: מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: בארץ היהודים , בעולם מארון 5 ספר אהוב: לא קוראת סופר(ים) אהוב(ים): ע"ע שאלה קודמת צבע אהוב: צהוב הסיפור מאחורי הניקניים שלך: נורמן בייטס, דמות מהסרט "פסיכו" פריט לבוש אהוב: גופית סבא איבר שהכי מושך אותך: ידיים אתה שמח כש: כשאני לא עצובה אתה מרגיש בודד כש: אף פעם האם אתה חושב יותר מדי: כן, הרבה שעות שינה מתבזבזות לי על זה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: חוף ים בתאילנד אדם מפורסם שפגשת: ג'יי לנו האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: לא שותה חם ריח אהוב: רושאס.... מה מכעיס אותך: אדישות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הומור האדם שעושה לך הכי טוב: יוני סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: אמבטיה מקום אהוב בעולם: בית שלי מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: המורה לתקשורת אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: נרדמתי מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: יותר מדי נפצע (פיזית, נו) הרבה?: יותר מדי... נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות?: וואי כן לועס דברים?: לא, זה דוחה אוהב להתקלח?: מאוד אוהב להתעטש?: ממש לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ב-ר-ו-ר אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא קונה צרובים\צורב?: רב הזמן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנהוג חוסך כסף למשהו מיוחד?: קורס ברמנים ישן הרבה?: לא מספיק בתול?:לא נקשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לא תחבושות או טמפונים?: ג'יזס שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר ילדותי?:קצת חולם בהקיץ?:yes

ענת1986

New member
מה נסגר???

זה מזכיר לי את שאלון ה- 300 שנאלצתי למלא במסגרת הצבא... די עם כל השאלונים האלה. עם כל הכבוד אנחנו לא פורום חברתי. תשאירו את כל זה בחוץ, או לפחות שאלון אחד כל כמה זמן ולא 100 בבת אחת....

למעלה