סילבסטר.....

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif סילבסטר.....

אז מה הולך? יש רעיון כלשהו? סגנון שנה שעברה? רוצים לארגן משהו?

DxJx GADRIEL

New member
פופרינג, רוצה לבוא?<

או סגנון שנה שעברה, להגיד שאת לא באה לתאטרון ולבוא ;)?

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

אהאה! היום, מחר, ראשון ושני ישלי ספירת מלאי בעבודה [קטע כזה שעושים כשעובדים עם מחסנים וכאלה] קיצר, אני מקווה שביום שני זה לא יהיה עד מאוחר. המקסימום יהיה עד 5-6. מקסימום אני אצא לפני. ואתם תהיו בעזריאלי עד שאני באה!
.
.

soul on fire

New member
=O

*יוצאת מהשוק לאט לאט* אני מיכל ביסקסואלית מאריאל ,נעים להכיר... =]

אז לא הבנתי.

סיכמנו שמתחתנים? אני מיך, בן 17 מרמת גן, סמל מין. נעים מאד! ^^ [תתפשרי על קייטרינג טבעוני, נכון?
]

soul on fire

New member
סמל מין?!?

האמת היא שאני דיי תפוסה כרגע, אבל עדין אוהבת ומכבדת את כל מי שלא חוגג את הסילסטר - כי אין מה לחגוג על רצח של יהודים! {ולא אני לא אתפשר על טבעוני אני ארגנטינאית בלי בשר הכל מבוטל..P= }

לא הבנת אותי. ../images/Emo123.gif

אין לי שום עקרון נגד הסילבסטר. כאילו, אף אחד לא חוגג את הסילבסטר. הם חוגגים את ערב השנה האזרחית, ובמקרה האפיפיור רוצח היהודים הזה נפטר באותו היום. והוא לא היה אנטישמי, נאצי (כי הם עוד לא היו קיימים), או כל מילה אחרת שהומצאה על ידי יהודים ממורמרים.
אני פשוט לא חוגג כי... אני חננה, ולמחרת יש בצפר. S: אנחנו עדיין מתחתנים, נכון? כאילו, תפוסה זה לא קיר. אני אפילו מוכן להתפשר על זה שהצד הארגנטינאי שלך יאכל בשר (אבל רק בשר אדם).

soul on fire

New member
שוב מאחרת...

קודם כל אנטישמי זה לא מילה שהומצאה סתם יש לה מקור נורא רחוק עוד בתקופת התנ"ך. אנחנו בני של שם {שהיה בנו של נוח} ולכן זה אנטי-שמ-י ולא משהו אחר... אני לא חוגגת את הסילבסטר כי יש לי בעיה באופן כללי, הגבתי לפני רגע למישהי למעלה.. וברור שעדין מתחתנים =] אבל בשר אדם זה לא זה ניראה טוב בצלחת, עדיף פרה.. P= {סליחה מכול הצימחונים שרוצים להרוג אותי על התיאור..} =]

למעלה