סיכום סופ"ש

מאיה911

New member
../images/Emo120.gifסיכום סופ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- איך החופש עד עכשיו? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif עונההה

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- האהבה נשארת משהו שעשה את השבוע- החופפשששש משהו שהרס את השבוע- הרבה דברים משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- סתם עם חברים XD סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לונה פארק, סופרלנד, עזריאלי :p איך החופש עד עכשיו? סבבה תמונה שבא לשים- --> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-

מהממת 6

New member
עוונה

שיר השבוע של לירז- נשיקות שיר השבוע לא של לירז- סינרגיה-אשם משהו שעשה את השבוע- יום הולדת לאבא =]] משהו שהרס את השבועממ מבחן בהיסטורי ?! - משהו מצחיק שקרה לכם השבוע ממ ממ לא זכור לי - בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכםאמ.. ניראה לי הפרק הראשון של האלופה אבל הוא לא היה משהו =// - מה קניתם השבוע? הולסטאר אדומות - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליראות אם האלופה תישתפר [חעחעחע] איך החופש עד עכשיו? יום ?! איך אני יידע
תמונה שבא לשים- ... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-פורום מ=ה=מ=מ=ם..! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לשמוליק.. הוא נתן לי לנהל איתו את הקומונה לאלופה 2 =]]

עונה.....

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- אהוב יקר משהו שעשה את השבוע- חופש..... משהו שהרס את השבוע- שראיתי שמיטלי מתה משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- כלום בילוי השבוע- כלום... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האולפה 1 מה קניתם השבוע?- בגדים לפסח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לילה הסדר איך החופש עד עכשיו? סבבה לפנים.... תמונה שבא לשים- לא באה לי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- האמת שעדין לא כי אני דיי חדשה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכלי שליי מתה עלייך מאמי וללירזייי נשמה יפה שליי

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- עד הסיבוב הבא.
שיר השבוע לא של לירז- lus sin gravedad, algain mas - belinda.
משהו שעשה את השבוע- ח-ו-פ-ש!!! D:
משהו שהרס את השבוע- כלום.
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- היום ראיתי את המורה למתמטיקה שלי בקניון
בילוי השבוע- אתמול שבת דודה שלי ישנה אצלי ושהיום הלכנו איתה לקניון ולבאולינג.
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה עונה 1 בויאודי, ארץ נהדרת.
מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל, וכרטיס לבאולינג.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המשל של החופש חחחח.
איך החופש עד עכשיו? מצויין!
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סופסוף חופש!^#%
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbals93

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- האם להיות בך מאוהב, כל מה שרצית, תראי זה אני, תראו אותי משהו שעשה את השבוע- חופש, נפטרתי מהמבחן במדעים ומהבמחן בהבעה משהו שהרס את השבוע- המבחן במדעים, בשורה מעצבנת, הייתי חולה וזה הרס לי משהו.. משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- אמ...חח..באו תלמידי כיתות ו' לחטיבה השבוע..ואני ועוד כמה חברים מהכיתה הסברנו להם קצת..חח וכל אחד (מכיתתות ו') אמר "שלום אני...לה לה לה..מכיתה ו' ואני אוהב.." עצרתי את עצמי מלקחת את המיקרופון ולומר "שלום..אני ענבל סבן מכיתה ו'..ו.."
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה (עונה 1), מועדון לילה.. מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת.. איך החופש עד עכשיו?אמ..רק התחיל אבל בסדר.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הפעם לא שכחתי לשים את התמונה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם!

עונה ../images/Emo103.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- רוני משהו שעשה את השבוע- יום הולדת לי (שהיה ביום שישי) משהו שהרס את השבוע- ביום הולדת שלי שהיה ב-23.3 חילקו גם תעודות! אוף למה הם לא מצאו תאריך אחר לחלק תעודות! משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- הלכתי עם חברים שלי לסרט והיה מזה מצחיק בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט- מילים ולחן מה קניתם השבוע?- אני והמשפחה שלי לכבוד היום הולדת הלכנו לאכול במסעדה, אז קנינו אוכל, קניתי אוכל גם כשהלכתי לסרט וקניתי קוראסונים לכיתה שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הרשמה לתיכון איך החופש עד עכשיו? נחמד מאוד, למרות שהיום רק ניקינו את הבית, אבל גם הלכתי לסרט תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין הכל יופי טופי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

מאיה911

New member
../images/Emo120.gif איזה שבוע על הפנים!!../images/Emo67.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי את לירז השבוע..
שיר השבוע לא של לירז- הדיסק של אריק ברמן, הדיסק של שייגעצ ,רק בשביל לקבל חיבוק- איגי וקסמן וחמי רודנר, נפלת חזק, מכונת השירים הגדולה ומישהו שומע אותי- חמי רודנר, הכי יפה בעולם- מאור כהן
משהו שעשה את השבוע- הופעה של חמי רודנר וירמי קפלן... חוץ מיזה השבוע היה על פנים
משהו שהרס את השבוע- שבוע מגעיל1 ושהיתי צריכה ללכת באמצע הופעה של שייגעצ
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- לא זוכרת
בילוי השבוע- בופור ואתמול הופעה של חמי וירמי ואח"כ הופעה של שייגעצ
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בופור ומועדון לילה
מה קניתם השבוע?- כרטיס להופעה של שייגעצ
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר מיוחד
איך החופש עד עכשיו? מעפן ומבאס
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ממש משעמם לי בחופש הזההה!!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

OmErLoLa

New member
עוווווווונה../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- אממממ...estoy loko-קטנטנות...נתחן בין כל 5 דקות משהו שעשה את השבוע- ההורים שלי נסעו לחו"ל משהו שהרס את השבוע- האלופה 2 פרק 1 משהו מצחיק שקרה לכם השבוע-כלום... בילוי השבוע- קניוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 2 למרות שהיה חרא מה קניתם השבוע?- הרבההההההההההההה בגדים לק ודברים לפלא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האלופה למרות שאני לא חוןשבת שיהיה שיפור בזמן הקרוב איך החופש עד עכשיו?כולה יומיים וחצי אפילו פחות אבל בינתיים סבבה תמונה שבא לשים-=>>>>> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- פעם ראשונה יש!!!!!!למה אין יותר טמב"ל השבוע?!?!?!?!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ל...הדרררררררררררררר!!!חולה עלייך מאמי ותודה שחזרת לקומונה שלי!!!!

סיכוםם D:

שיר השבוע של לירז- נשיקותת =] שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- איך החופש עד עכשיו? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

טעעעוותת המשך סיכום D:

שיר השבוע של לירז- נשיקותת שיר השבוע לא של לירז- לילה לבןן =]] משהו שעשה את השבוע- ההחוופפשש משהו שהרס את השבוע- מללא דבריםם משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- לאא זוכרת ;]] בילוי השבוע- קניוןןן , יציאותת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סטאפ אפ../ האלופה / אין מענין / ראש 1.. מה קניתם השבוע?- נעליייםם ובגדייםם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיתחילל האלופפפהההההההה איך החופש עד עכשיו? נהניםםם =]] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ההפפורררוםם הכי שווהה D: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- יובבלל (מהממת 6 ) עדייי (כהן ) וככמוובבבןן למנההלותת ולמנההלייםם ולכוולםם =] -

נופריי2

New member
סיכום שבוע .. עונה-

שיר השבוע של לירז-נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- pero me acuerdo de ti משהו שעשה את השבוע- התעודהה משהו שהרס את השבוע- פרצו לנו לבית =/ משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- כשהיינו בחוג ... בילוי השבוע- מסיבה עם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא ראיתי מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היום האלופפה איך החופש עד עכשיו? מגנייב רק שאני צריכה לתכננן אותו יותר טוב ולנצל את כולו תמונה שבא לשים- ==> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איןן תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולםם

RTur

New member
השבוע שלי:

שיר השבוע של לירז- שמעתי את כל הדיסק! שיר השבוע לא של לירז- הדיסק של רונה קינן, הדיסק של חמי רודנר, הדיסק של מירי מסיקה משהו שעשה את השבוע- ההופעה של אריק ברמן, ההופעה של מירי מסיקה ההופעה של קרן אבראשי משהו שהרס את השבוע- הכאב גרון, אף סתוב והחום שהיה.. ועכשיו נשאר רק אף סתוב משהו מצחיק שקרה לכם השבוע- אממ.. לא יודע בילוי השבוע- הופעה של אריק ברמן, מירי מסיקה וקרן אבראשי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אימאל'ה מה קניתם השבוע?- אוזניות ל-MP3, דברים לצבא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחזור ביום שישי (מקווה..) איך החופש עד עכשיו? למי יש חופש? עוד יומיים אני מתגייס! תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע, כי עכשיו שאני לא אהיה את תצטרכי לסבול את הפורום לבד חחחחח

למעלה