היי לכולם

אלי לוק

New member
../images/Emo120.gifהיי לכולם

היום אני חוגג שנה וחצי ללא עישון. הייתי מעשן 3 חפיסות "טיים" ביום הלכתי ל"מכון אברמסון" ואחרי טיפול של רבע שעה...הפסקתי לעשן... רבותי..זה עובד וללא תופעות לוואי אלי הטלפון של אברמסון 1-700-70-20-10

סיפורי סבתא

"לפני שנה וחצי הלכתי למוסך. המכונאי עשה הוקוס פוקוס. נגע בגלגלים, עצם עיניים מילמל משהו והופ - שנה וחצי נוסע ללא תקלות" "הלכתי למכון בנית גוף. המדריך עצם עיניים הניח ידו על בטני מילמל והיום אני ללא כרס עם קוביות בבטן." זה נשמע מגוחך פחות או יותר כמו הטענה שלך. אין דרך להפסקת עישון למעט נחישות ועמידה בפיתויים. ואם אכן מה שסיפרת נכון אני מייחס את הפסקת העישון לרצון שלך להפסיק ולא שום הוקוס-פוקוס. המוטיבציה היחידה שיש ל"ניגמלי אינסטנט" היא לא לצאת פראייר אחרי שזרקת כמה אלפי שקלים לשרלטן. ואברהמסון ודומין שרלטנים והם יודעים את זה.

אתה טועה, ובגדול

לפני כמה זמן (כחודשיים, בערך) נכנס לכאן בחור אחד, ופירסם את עצמו כמדריך גמילה מעישון. שמו היה צחי רונן, והוא הציע סדנא קצרה, של 6 שעות, בה רק מדברים, ובסיומה יפסיק המטופל לעשן. כולם פיקפקו, ורק אני החלטתי לבדוק מה קורה אצלו. הוא ביקש 3000 שקל. מאחר ואני סטודנטית, לא יכולתי להרשות את זה, ולבסוף סיכמנו על כך שאני אחלק את הברושורים שלו, והוא יעביר לי את הסדנה בחינם. (המסקנה: לא שילמתי ל'שרלטן' הזה ולו שקל אחד בודד) הגעתי אליו ביום שבת אחד, בשעה 14:00. כשחבר שלי בא לאסוף אותי ב 20:00, כבר הייתי לא מעשנת. ולא הייתי צריכה להילחם בכלום (רק ב 3 ימים הראשונים, עד שהניקוטין התפנה לי מהגוף). אני לא מקנאה במעשנים אחרים, לא 'בא' לי סיגריה, ותתפלא - אבל בשבועיים הראשונים שאחרי הטיפול, גם ירדתי קילו וחצי במשקלי!! תחשוב על זה.

בטח בטח

ובמקום לגלות את השיטה שלו ולזכות בתהילת עולם הוא מקבל תשלום באמצעות חלוקת ברושורים? אם הפסקת זה רק בזכותך. זה מהאתר של האגודה למלחמה בסרטן) לא קיימת כיום הוכחה מחקרית מדעית המעידה על יעילות הטיפולים המשלימים כמו היפנוזה, דיקור סיני, שיאצו ואחרים בגמילה לאורך זמן.

אולי זה רק בזכותי,ואולי הוא עזר לי

אני רק יודעת שכשניסיתי לבד, לא הצלחתי, וכשהוא עזר לי - כן הצלחתי. אני לא יודעת מה כתוב באתר של האגודה למלחמה בסרטן, אני רק יכולה להגיד לעצמי (ובהזדמנות זו, גם לך) שאני כבר לא אחזור לעשן.

ובקשר לתהילת העולם...

חכי, אולי זה עוד יגיע. בינתיים, זה רק בחיתולים, כל העסק הזה. אחוזי ההצלחה אומנם עומדים על 95, אבל מדובר רק בכ 15 נגמלים.

אלי לוק

New member
יש לי בעיה עם ....

אנשים שרואים ולא מאמינים אני לא מעשן מאפריל 2003 ותודות לאברהמסון הוא הצליח הייכן שאני נכשלתי. והאמת?.... שאת ה1200 ש'ח כבר החזרתי בריבית דריבית..... חסכתי לעצמי במשך השנה האחרונה.....7200 ש'ח אלי

גם אני הצלחתי להיגמל אצל אברהמסון

וכבר 8 חודשים אני לא מעשנת. ולפני שהגעתי אליו, ניסיתי כל מיני שיטות ולא הצלחתי

למעלה