E eXtreM1 New member 1/2/07 #2 צודקת! אולמרט הZ*ן הזה, סעמק מתי ידפקו לו מכות יאללהההההההההההההההההההההההה מה יהיה מהההה
E eXtreM1 New member 1/2/07 #4 ../images/Emo195.gif אני תמיד אומר לא לאלימות! כן לסמים! והש-ו-פ-ט בן זונה!
י יוני שטרית New member 1/2/07 #5 מילים כדורבנות~! לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר!! נ.ב, דני אתה אימפו.
E eXtreM1 New member 1/2/07 #6 לא כל הנוצץ זהב תמיד! נ.ב יוני נולדתי ככה למה אתה מסתלבט? גם ככה פדיחות עם הבנות...צריך לקשור עיפרון. איזה רע אתה
לא כל הנוצץ זהב תמיד! נ.ב יוני נולדתי ככה למה אתה מסתלבט? גם ככה פדיחות עם הבנות...צריך לקשור עיפרון. איזה רע אתה
E eXtreM1 New member 1/2/07 #9 יוני נולד לך אח, לא ראית חדשות? בסין או ביפן (לא זוכר) נולד תינוק שמן משו רצח, לפי מה שאמרו בחדשות התינוק עבר ת6 קילו...השמן הזה בדוק אחיך XD
יוני נולד לך אח, לא ראית חדשות? בסין או ביפן (לא זוכר) נולד תינוק שמן משו רצח, לפי מה שאמרו בחדשות התינוק עבר ת6 קילו...השמן הזה בדוק אחיך XD
E eXtreM1 New member 2/2/07 #13 אושר אל תקשיבי לו זה לא נכון עם את מעוניינת באיזה שיקשוק ככה כשיהיה משעמם, האגוז שלי תמיד זמין בשבילך
אושר אל תקשיבי לו זה לא נכון עם את מעוניינת באיזה שיקשוק ככה כשיהיה משעמם, האגוז שלי תמיד זמין בשבילך
E eXtreM1 New member 2/2/07 #17 יש לי אגוזי כן אגוזי קטנצ'יק פיצי כזה, משו חמוד נחמד כזה פוצי מוצי וכאלה
א אושר ומוש New member 2/2/07 #18 דני?! מאמי? אתה רוצה שנדבר על זה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או נשוחח? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה חבל עליך יש לי טובלרון
דני?! מאמי? אתה רוצה שנדבר על זה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או נשוחח? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה חבל עליך יש לי טובלרון
E eXtreM1 New member 4/2/07 #19 חיחיחיחיחיח אפשר להעביר איזה דיון או משו, אבל בקטנה לא להסחף. זה נושא רגיש אצלי