אפשר, ברור שאפשר ../images/Emo9.gif
תראי, אני רואה הרבה פעמים אנשים ש"מחפפים" בעבודה, מה שנותן לי הרגשה של "כל המסוף על הזין שלי" (סליחה על הביטוי...) אבל אני לא מפחדת מקידום, אני מפחדת ממשהו אחר... אם למשל אני בנקאית, ועשיתי טעות בחשבון של לקוח, מי נפגע? הלקוח, מה יקרה במקרה הכי גרוע? יפצו אותו ויפטרו אותי אם אני אחות, ועשיתי טעות בטיפול בחולה, מי נפגע? החולה, ואולי הסביבה הקרובה אליו, ומה יקרה במקרה הכי גרוע? ינסו למזער נזקים, יפצו אותו, יעיפו אותי... אבל... אם אני עובדת במעבר גבול, המעבר בהגדרה שייך לפלסטינים, ואני עושה טעות קטנה... הטעות יכולה להיות שלא העברתי אותו בדיקה שהייתי צריכה, לא פיענחתי נכון את התיק שלו, לא עשיתי את התפקיד שלי כמו שצריך... במקרה הטוב- אדם חף מפשע ולא קרה כלום במקרה הגרוע? הכנסתי מחבל לארץ! והמחבל הזה שפיספסתי בגלל חוסר בבדיקה מסויימת מסוגל עכשיו ללכת לבצע מגה פיגוע איפשהו! אז אולי אותי לא יפטרו, כי אין מעקב אחרי כל בנאדם שאני בודקת אותו, אבל בגללי נלקחו חיים של אנשים, והיה אפשר למנוע את זה עם קצת יותר תשומת לב! מה שרציתי להגיד- העבודה הזאת חישלה אותי, נתנה לי להכיר את עצמי יותר לעומק, נתנה לי כלים להתמודד יפה מול קהל גדול, אומץ לדבר בביטחון גם מול מבוגרים ממני, לפקוד עליהם כשצריך... לא הקידום מפחיד אותי, הטעויות הקריטיות מפחידות! ואגב- הכנסת מחבל לארץ זה החלק ה"קל" של המקרה הגרוע... אני יודעת אנגלית יותר מ-A B C, ואני יכולה "לקשקש" באנגלית ויבינו מה אני רוצה מהם, למרות שאם צריך קצת יותר מ"קישקוש" אני כבר מזעיקה מישהו שישבור את הראש
ולגבי הבוס- יש לי המון "בוסים" על הראש, לפי מה שאני מכירה הוא לא ממש רואה איך העבודה שלי מתנהלת (חוץ מהעמדות שהוא עובר בהן כשאני שם...) יש לי הרגשה שהוא חפר עמוק בתיק האישי שלי, כי יום אחד הוא התחיל לקרוא לי בשם שלי ואני בכלל לא יודעת איך קוראים לו!