אממ אני רוצה להגיד משהו...

אנשים, בואו ננסה לפחות לישר קו עם נורמות החברה סביבנו... יובל מה דעתך שאתה תעשה מה שטוב לך, ושאר האנשים יעשו מה שטוב להם? הנורמה בסביבה שלי אומרת שכל אחד יעשה מה שטוב לו. ועוד משהו, אם היית יכול פעם אחת להביע דעה ולבדוק בה, ולא לשנות אותה כל שניה בהתאם למי שמביעה דעה שונה, אולי היית מראה קצת יותר אישיות. מיכל.

yuval charash

New member
להלן הפרוש למילה אנרכיה ותוהו ובוהו

אם טוב לך מה שאת עושה - תעשי אותו ואל תחושי בכל פעם "נפגעת" בשם כולן\ם. מזכיר לי את תקופת הפאנק שלי - "אני אעשה מה שטוב לי"... יאללה, ברומא תהיי רומאי... יש חברה !! יש חוקים !! יובל

אני לחלוטין לא נפגעת בכלל

אני רק תמהה באיזה ספר בחוקים כתוב שלהיות עם אשה מבוגרת ממך זה אסור? אהה ומה שאמא שלי היתה אומרת: ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? ובחברה שאני חיה בה, אם טוב לך להיות סטרייט תהיה סטרייט ואם טוב לך להיות גיי תהיי גיי ואם טוב לך להיות עם אשה/גבר מבוגרים ממך תהיה איתם ואם טוב לך להיות עם אשה/גבר צעירים ממך תהיה איתם. ומה שטוב לך טוב לנו. ככה כתוב בספר החוקים שאני מכירה. זיין גיזונט.

yuval charash

New member
ישנם חוקים שאנים כתובים ,את יודעת.

בחברה מתוקנת כך זה צריך להיות.

בחברה מתוקנת

כל עוד בן אדם אינו מזיק לעצמו ולסביבתו, הוא רשאי לעשות מה שהוא רוצה. או שלהיות עם מישהי מבוגרת ממך זה מזיק לסביבה?

yuval charash

New member
צודקת.

כל עוד זה לא מזיק להתפתחותו הטבעית התקינה. אין בכל שום רע. את לא יודעת כמה דוגמאות יש לי לכך, וכמובן גם לא אפרסמם כאן.

ד נ י ת3

New member
לא הזוי בעיני בכלל.

סקסי בטירוף. היו הרבה הזויים.. לא כדאי אפילו להתחיל לפתוח את זה עכשיו. (86% - זה הציון שלי...)

magenta73

New member
את... את...

את גורמת לי להרגיש כאילו אני ילדה רעה שלא עשתה טוב ת'שיעורי בית...

glitter8

New member
ממי ... ז ה הזוי!!! כנסי

בהיותי כבת 27 התנשקתי (גם )אם מישהו שצילמתי את החתונה של הבת שלו.... זה הזוי. יש שאלות?

את צודקת

היום לא הייתי עושה את זה... אבל מה שהדהים אותי בכל הסיפור זה כמה שסקס זה דבר נפרד מהחיים. יכולתי להיות איתם כאילו אף פעם לא קרה כלום. כאילו הבן אדם שבטיול וזה שבמיטה זה שני אנשים שונים...לא יכול בדיוק להעביר את ההרגשה אבל זה לא הרגיש כאילו עשיתי משהו כל כך נורא.

M a x i1

New member
העיקר נהנית מהסקס..

אני לא יכולה להפריד בין הסקס לרגש (או לשכל) טחנו כבר את הנושא
איפה קסם הרגש הזה?

למעלה