magenta73

New member
../images/Emo12.gif

היום, הלילה יותר נכון, התנשקתי עם משהו... מול הבת שלו... כשהיא כבר מספיק חוקית לשתות בירה. זה הזוי. מי היה מאמין... ואם כבר מדברים על הזוי...מה ההזוי שלכם?

לא יודעת אם הזוי אבל המשיכה הזו

שתמיד היתה קיית אצלי לגברים בני 38/9 ג שהיתי בת 20 לא יודעת הם בשלים לי יש תסביך אב מי יודע .... זה מה אוהבת בעיני זה סקסי לא מתחברת לבני גילי ובטח לא שכאלו שקטנים ממני

magenta73

New member
מותק

אנלא בת 20, אני קצת יותר. ואני בחיים שלי לא הסתכלתי על גברים מבורים ממני (ואני מדברת על 5 שנים פלוס) בתור אובייקט, חוץ מפעם אחת, שלא נגמרה טוב, וזה. וזה עוד בחיים לא קרה לי. הבדל של 11 שנה וקצת שמשגע אותי ככה. מול הבת שלו??? הבת שלו??? אני, בראש, הרבה יותר אמפתית אליה, אבל ממה שהבנתי, אני, כנראה לוקחת את זה יותר קשה ממנה. הביך אותי הקטע. זה הכל. אנחנו עדיין לא "מוגדרים" בשביל שהפאקינג בת שלו תראה את זה... לא משנה כמה "פתוחה" היא... והנה הקונפליקט הכי חזק שלי. הפולניות מול העצמי. נו שוין...

Jen74

New member
הכי הזוי ../images/Emo4.gif

שאחותי הנשואה שהזמנתי אותה ליציאת בנות גם כדי שיהיה לה כיף וגם כדי שיהיה לי איך לחזור הביתה נמרחה על אחד הבחורים שהיו במקום, אחרי שאמרתי לה שהוא מוצא חן בעיניי
הזוי, לא?

magenta73

New member
בהחלט...

אני לא רוצה להתחיל לדבר על אחותי. זה לא יגמר פשוט...

M a x i1

New member
../images/Emo12.gif

כאחת שהיתה במקום... גם לי זה קצת היה מוזר... אני בחיים שלי לא אתעסק עם נשואים...זה כלל ברזל אצלי! אבל נהנית מאמי? אני ממש ממש נהניתי, באמת

נשמע קצת יותר

עצוב מאשר הזוי. אבל אני לא אכנס לקשר בינך לבין אחותך (או לעובדה שהיא נשואה)... כמו שאמרו כאן, העיקר שנהנית!

הזוי...

ערב טוב... לפני כמה שנים טובות נפגשנו חברים אצל מישהי, נדלקתי על איזו אחת שגדולה ממני ב 12 שנה. מפה לשם התחלנו לצאת, היינו נפגשים אצלה בבית, יש לה בת בגיל 23 בזמנו... היא פירגנה לקשר, היינו מתנשקים לידה, לא היה סיפור גדול, ההיפך. לא חושב שזה הזוי, אבל זה בהחלט לא משהו שגרתי מה שקרה לך. לילה טוב.

הזוי...

ערב טוב... לפני כמה שנים טובות נפגשנו חברים אצל מישהי, נדלקתי על איזו אחת שגדולה ממני ב 12 שנה. מפה לשם התחלנו לצאת, היינו נפגשים אצלה בבית, יש לה בת בגיל 23 בזמנו... היא פירגנה לקשר, היינו מתנשקים לידה, לא היה סיפור גדול, ההיפך. לא חושב שזה הזוי, אבל זה בהחלט לא משהו שגרתי מה שקרה לך. לילה טוב.

yuval charash

New member
לא מסוגל לצאת עם משהיא מבוגרת

ממני , אלוהים, זה נשמע כזה סוטה.... אני יכול להבין אישה שתרצה לצאת עם גבר מבוגר יותר (אך לא יותר מחמש-שמונה שנים הבדל), אך גבר עם אישה מבוגרת ? רק המחשבה מעבירה בי צמרמורת... אנשים, בואו ננסה לפחות לישר קו עם נורמות החברה סביבנו... אני יוצא עם נשים שבמקסימלי מבוגרות ממני בשנה-שנתיים..

תשוקית

New member
כמה ה מבוגרת???

ואישה שיוצאת עם גבר זקן זה בסדר למה ההיפך לא ניראה לך הגיוני??? אני רגילה לצאת עם צעירים ממני או בגילי מעטים הפכמים שיצא לי לצאת עם מבגרים ממני... פשוט סתם יצא ככה לא מתוכנן כנראה המבוגרים שרצו היו כבדים ובאמת זקנים במראה ....אני כנראה מתחברת לצעירים ...כמו שחברה שלי אומרת ניראת 24 מרגישה כמו 18 ועושה סקס כמו בת 16..חחחחחח

yuval charash

New member
בטווח של חמש-שש שנים גג

לעיתים הגיל הביולוגי משפיע על המנטליות של האדם ולכן, למעט מטרות מסוימות אין שום מכנה משותף בינם. סקס תמיד טוב...אם יודעים איך לעשות אותו...

תשוקית

New member
לדעתי

פחות מעשור זה משהו שניתן לגשר עליו כביכול"פעם השנים"....וזה שוב לגופו/ה תרתי משמע..... המכנה המשותך לא ממש קשור לגיל הכרונולגי....זה קשור איך אתה מבחינה מנטאלית ופיזית לא על הנייר ..יש הרהב שמרגישישם ובאמת נראים צעירים יותרוגם בראש הם צעירים יותר...ויש הרבה שבגיל 27-28 זקנים במראה ובנפש כמו בני 40+...זה מאוד אנידיבידואלי

למעלה