EROTOMANIA

New member
../images/Emo12.gif

זה נורמלי שהשממית המנומרת שלי אוכלת זחל קמח אחד כל יום? לפעמים היא אוכלת רק אחד כל יומיים. אני משאירה לה 2 זחלים והיא לא נראית כל כך מעוניינת. אני רוצה שהיא תשמין וזה לא מצליח לי ;[ היא בת חצי שנה בערך. אה וגם אפשר כבר לדעת בביטחון מה המין שלה נכון? כי אין לה את שורת החורים ואין לה בליטה.

EROTOMANIA

New member
שכחתי להוסיף

שבספר לגידול שממיות מנומרות שלי כתוב ש3-5 food items היא הכמות הנורמלית בשביל בוגרות. או משהו כזה
אז זה קצת מדאיג אותי ;[

EROTOMANIA

New member
היא אוהבת ../images/Emo3.gif

הפסקתי להאכיל אותה בצרצרים כי אני רוצה שהיא תשמין. וגם הצרצרים מתחבאים במקומות שפיצ'ס לא מחפשת בהם. בעבר היא נהגה לאכול 2-3 זחלים כל ערב. ועכשיו היא אפילו לא מוכנה לאכול אותם מולי..
אה ואני מעדיפה לא לתת לה צרצרים כי אם ועד שהיא כן טורפת אותם כל האבקת ויטמינים שהייתה עליהם נעלמת...

היא אוכלת מעט יחסית

באותה הצורה שאת מאבקת את הצרצרים את צריכה לאבק את הזחלים שאת נותנת לה. לפעמים שממיות מנומרות משנות הרגלי תזונה ללא שום הודעה מוקדמת. חשוב שתשימי לב שהיא לא מרזה, ואם היא כן מרזה תקחי אותה לטיפול נגד טפילים פנימיים. אם יש לך אפשרות לגוון ולתת לה גם צרצרים וגם זחלים זה יהיה הכי טוב.

EROTOMANIA

New member
.......

יש לי צלחת קטנה עם אבקה, וגם יש לי מיכל מיוחד לגידול צרצרים.. יש בו 2 צינורות שחורים כאלה שהם נכנסים אליו, וכשאני נותנת לה לאכול צרצרים אני פשוט מנערת אותם מתוך הצינור אל הצלחת עם האבקה.. את הזחלים אני פשוט מניחה בצלחת קצת מזיזה אותם שיהיו מאובקים לגמרי ווואלה ארוחה למופת. אז כן, אותה שיטה
ואין בקייפקוד מומחים לזוחלים.. כדאי לי לקחת אותה לוטרינר רגיל או משו? :|

../images/Emo20.gif

מעניין אם אפשר לארגן איך שהוא שהצרצרים יהיו בכלי שהם לא יוכלו לצאת ממנו והיא תוכל להכנס, או לשנות את העיצוב בטרריום ככה שהם לא יוכלו להתחבא בפינות נידחות.. תנסי. תעשי מאמצים. חיה שלא אוכלת זו נורה אדומה. חוץ מזה (ואני לא מבינה בלטאות) אי אפשר להשתמש בפינצטה ולהחזיק את התולעת לידה וככה היא תימשך אליה? אולי זה עובד רק עם נחשים.. בכל אופן, בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות :)

למעלה