ketas

New member
../images/Emo12.gif

בעוד אני משוטטת באימיול התגלגל לידי מסמך אנושי מרתק... רק השם שלו גרם לי ישר לרצות להוריד (Live) John Lennon, Eric Clapton & Jimi Hendrix Band-Yer Blues(Rolling Stones Rock & Roll Circus '68).rar אבל כמובן שהחיים שונאים אותי (מישהו אמר מרפי?) והקובץ בינתיים מסרב לעבוד. מישהו יודע על מה מדובר? כי הופעה של גון לנון, אריק קלפטון, ג'ימי הנדריקס והרולינג סטונס ביחד... נשמע לי לא כמו משהו שקורה כל שני וחמישי.

לא יודעת אבל...

באינטרנט יש המון דברים כאלה מזויפים של כמה להקות ביחד וזה כאילו "mega rare" אז אני לא יכולה לומר לך אם זה אמיתי או לא

ketas

New member
מקווה שזה אמיתי

למרות שגם לי זה נשמע קצת מוזר. אבל אולי בכל זאת... אגב, מה זה בחתימה שלך?

UnderTown

New member
אנלא חושב

יש מלא קבצים מוזרים כאלה.. לרוב זה סתם שטות..

electric blues

New member
אני חושב

אני חושב שכשהנדריקס מת הביטלס עדיין היו ביחד אז לא הגיוני שלנון היה מופיע בלי הלהקה שלו... הנדריקס וקלפטון כן הופיעו בעבר ביחד. זה היה כשהנדריקס הגיע ללונדון כגיטריסט, שמעבר למועדונים המקומיים בסיאטל, היה אלמוני. אמרגן הביא אותו ללונדון אחרי שהחברה של מיק ג'אגר שכנעה אותו שרק ככה הוא יוכל להצליח, והוא החליט שיבוא רק בתנאי שיסדרו לו ג'מג'ום משותף עם קלפטון, שדרך אגב, התפעל מהכישרון החדש. אני חושב שאם הנדריקס היה משתתף בהופעה כזאת, היו מכניסים את זה לסרט הביוגרפי שעשו עליו... אני חושב שמי שכתב את זה כתב את זה רק כדי למשוך אנשים.

AeroTom

New member
כן, הנדריקס עם קלפטון בהחלט היה

כשקלפטון היה בלהקת Cream. ג'ימי התארח בהופעה שלהם בהופעה הראשונה בלונדון...

One Echoe

New member
אל תתייחסי לכל

השטויות האלה. בדר"כ, כל מיני משתמשים מצרפים כל מיני אמנים(אגב, לא רק במוזיקה), כדי שתמצאי את זה בחיפוש. לפעמים זה גם וירוסים.

ita89

New member
אני לא בטוח בקשר לג'ון לנון

אבל אכן הייתה הופעה שנקראה Rolling Stones Rock & Roll Circus מיק ג'אגר עלה לבמה עם שוט עור ולבוש ביזרי ביותר.. אבל אני לא בטוח שג'ון לנון הופיע שם. נ.ב חברתו של הבאסיסט צ'אז צ'נדלר מ- the Animals היא שפגשה את ג'ימי הנדריקס במועדון בניו יורק.

אני כמעט בטוחה שזה מזויף יקירתי.

אני לא ממליצה להוריד דברים כאלה או כל דבר אחר שאומרים שהוא נדיר.

ketas

New member
טוב תודה...זה גם ככה

לא פותח את הקובץ..אז לא משנה. אבל תודה בכל זאת

למעלה