../images/Emo12.gif

חשבתי עכשיו על משהו וגיליתי דבר עצוב נורא...
גיליתי שאני לא מכירה את רונה בכלל ולמרות שאני קוראת כאן המון אין לי מספיק מידע.. אז החלטתי להתחיל פשוט לשאול
תהיו סבלניים בבקשה..
בכל אופן, כפי שכולכם [או רובכם לפחות] יודעים אני מכורה לכל דבר שנגמר ב"בנאי"
[לא סתם, רק למאיר ואביתר
ובכל זאת, אני מתמצאת (מאוד) לגבי כולם..] ובגלל זה [או יותר נכון בזכות זה
] הכרתי את רונה יחסית מאוחר בשיתוף פעולה שהיה לה עם אהוד [בנאי, דיברנו על זה..
] בשיר שנקרא "ילדי הלילה", מאוחר יותר שמעתי עוד שיתוף פעולה שלה עם טל גורדון לשיר שנקרא "כמו שיורד גשם" וכמובן לאחרונה "מפגשיר" עם גידי גוב אבל כאן אני נתקעת וצריכה את עזרתכם... היו לה עוד שיתופי פעולה
עם מי
איזה שירים
תודה מראש על העזרה

המממ....

לגבי אהוד בנאי, היא גם חידשה (די טוב לדעתי) את "כולם יודעים". וכמובן שהיה לה שיתוף פעולה משמעותי עם ערן צור בדיסק שנקרא "אתה חברה שלי"-דיסק של שירי יונה וולך. עם טל גורדון היא שיתפה פעולה גם כן בדיסק "רציתי שזה לא יגמר". דיסק מומלץ.

0mroosh

New member
אני מניח שברוכה השבה..../images/Emo8.gif

. קודם שמעתי בטלפון את אהוד ממבצ אצ "כולם יודעים" בפסטיבל התמר, ואז לא הפסקתי לשמוע את את הקאבר שרונה עשתה לו.
. מדהים, מדהים.

אני תמיד פה.

ואכן זה קאבר אהוב. בהזדמנות זו אני תוהה..מישהו היה בהופעה האחרונה של רונה בתמונע? היא ביצעה שם שיר חדש ולא מעובד ומקסים.מישהו הקליט אולי?

תודה ../images/Emo9.gif

עכשיו רק נותר לי לחכות שתתחבר! אגב, אם חוזרים לנושא שיתופי הפעולה של רונה, יש לי גרסה של "ואלס" (שאני בערך הבנאדם היחיד בעולם שמשוגע על השיר הזה) יחד עם שלומי שבן על פסנתר. פשוט יפייפה. מי שלא מבין את הגאונות ואלס שלא יטרח...

שישיץ

New member
יהלי סובול_../images/Emo79.gif

שר איתה פעם או כמה את 'הקול שקורא לי'. הוא כמובן גם עזר בתרגום השיר 'מבול'. אדם שפלן שהלחין ושר איתה את wait ועוד מלא דברים איתוץ מציעה לך לקרוא את הביוגרפיה שלי במומה ובאתר שלה. חוצמזה שלא צריך לדעת עליה הכל כדי לאהוב את המוזיקה שלה.. קישורים מחר :) מבטיחה!

שישיץ

New member
../images/Emo6.gif נו זה היה לילה מדי_../images/Emo79.gif

אחרי יום ארוך של מסע קניות בתל אביב!

0mroosh

New member
ובתרגום של "הקול שקורא לי",

מעניין אם למישהו יש את זה באנגלית.. או לפחות את המילים. :)

0mroosh

New member
אופסי.ובכן, הקול שקורא לי-

The Dead and the Junky. טיפשי מצדי, אני אהפוך את השאלה.. מעניין אם יש את זה למישהו באיכות הניתנת להבנה..

noa08128

New member
עומר.

לצערי יש את השיר בהלטה אחת בלבד מהופעה עתיקת יומין |:(| כמו שאתה שומע האיכות היא מזעזעת. אבל אפשר להבין פחות או יותר.(פחות פחות..) שניה אולי יש לי את הליריקס
אכן יש לי
(עכשיו עומר אתה תיקח אותי לאי בודד). אני רוצה
שתראה אותי חח (איזה זונת חיבוקים) The Dead and The junkies-by rona kenan Take me by the hand and show me what it's like to be completely numb it doesn't fell like much, she said but it's the only choice to make the best way to say no the dead and the junkie don't care you don't know what it's like, she said to thank every breath of air that doesn't hurt, you know- me and her, we share the same fate- that's why I love her The dead and the junkie don't care aah... it's the saddest luliby sung by the oldest mother in town to the lonliest baby the dead and the junkie don't care

שלמונזה

New member
הווו רונה ../images/Emo168.gif

אני הכרתי אותה בגלל האחד והיחיד ערן צור הזכירו כבר את השיתוף פעולה שלה איתו באלבום "אתה חברה שלי", אלבום של שירי יונה וולך שבו רונה הלחינה כמה שירים לערן, וגם הופיעה איתו בסיבוב הופעות. היא היתה גם השתתפה באלבום "תכלית בתחתית" של ערן אגב 2 אלבומים מומלצים מאוד אבל אני כמובן משוחדת

0mroosh

New member
אומנם לא רק שיתופי פעולה, אבל מילא.

רונה השתתפה בפרוייקט בשם שרות לאה גולדברג, שם היא הלחינה וביצעה את חמסין.
היא והיא,שיתוף פעולה מוצלח למדי עם הדרה לוין [שם לצד שיריה של הדרה,ביצעה את טיול בהיר,EARTHQUAKE, TIPS, סיפור מגירה, גלויה ויחד עם הדרה את Anyone who had a heart].
הזכירו מעלי את יהלי, בנוסף לתרגומים ולביצוע של הקול שקורא לי, הם שרו יחד את Sometimes always [כל זה קרה בהופעת בכורה ל"לנשום בספירה לאחור", מהבארבי,10.6.04], באותה הופעה, היא מארחת גם את שלומי שבן על הקלידים.
כמובן שיש אינספור גרסאות כיסוי. אין חפרפרות בישראל!

0mroosh

New member
וכמובן,

רונה תרמה את קולה וניגנה על גיטרה ב"החופש" של פוליאנה פרנק.

לגבי "ילדי הלילה"

היא לא שיתפה איתו פעולה, היא פשוט הופיעה בקליפ של השיר. וזה דרך אגב היה שהיא היתה בת 17 בערך ועוד לפני שהיא התחילה את הקרייריה המוסיקלית שלה

למעלה