Funky Giraffe

New member
../images/Emo12.gif

פעם חשבתי שהחימום לרוי איירס היה שיא הקריירה המוסיקלית של הדג נחש עד היום מבחינתי, היום אני די בטוח בזה... עברתי על הביוגרפיה קצת של הלהקה שאני הכי אוהב בעולם, ה- YellowJackets, ומצאתי שהם עבדו עם רוי איירס ב4 דיסקים שלו
זה היה הזוי... :S אפשר להגיד שבדרך עקיפה הדג נחש עבדו עם היילוג'אקטס:-O איזה פחד...

bobmanman

New member
בונא אחי מה זה השעות האלה??

אחי מה זה השעות האלה שבהם אתה כותב הודעות לפורום?! שעות הזויות אני בשעה הזאת היום רק חזרתי מחומוס ביפו (עלי קרוואן) AKA אבו חסן! לא קיים חומוס יותר טוב ממנו פותח ב7 וחצי בבוקר סוגר ב2 בצהריים! תאכלו אצלו מסבחה או חומוס פטריות משהו מפוצץ!

Funky Giraffe

New member
יוו אתה פה!

איזה תמוה זה שהם עבדו איתו דווקא לפני הפרסום וההצלחה, אי שם ב1998 אבל לירון וקוואמי חיממו אותם בסט דיג'יי סוף הדרך וזה נקרא "The Hip Hop Tour" וזה היה פרוייקט בשיתוף גלגל"צ... חבל שזה לא קורה היום

TakTik

New member
אני פה הרבה,רק בשקט ../images/Emo13.gif

בהחלט חבל שאין את זה בימינו. עד כמה שאני זוכר,זה היה בעיקר באילת,לא?

Funky Giraffe

New member
ולאלה שלא יודעים את פשר הדבר

עוד הרבה לפני שהדג נחש בכלל היו תחת מסגרת רשמית הם עבדו עם הביטבוקסר (פוף פוף צ'י פוף פוף צ'י) הכי גדול בעולם - ראזל "הסנדק של הרעש (בתרגום חופשי
)" שהוא חלק מלהקת ה"Roots" שאני בטוח מאוד שהם השראה לדג נחש (הם אמרו את זה מלא פעמים בעבר) וגם קיבלו השוואה אליהם כשעשו את הכתבה ברולינג סטון ולא היה להם מישהו שהאמריקאים יכירו והדג נחש יוכלו להיות שווים אליהם
אם אתם רוצים לשמוע קטעים (כדאי, מומלץ בחום) חפשו בגוגל או בתוכנות השיתוף (אם אהבתם תקנו!) Rahzel ומי שעוד מוזכר הוא אמן בסדר גודל לא קטן ממנו אם לא יותר - Roy Ayers, מגדולי הFאנק העולמי שהגיע לארץ בפברואר האחרון והדג נחש חיממו אותו ועשו קטע משותף איתו

למעלה