אממ... איפה? זה פורום... הכי לגיטימי לרשום פה לא?
I Im The Sun New member 7/6/04 #20 אממ... איפה?../images/Emo42.gif זה פורום... הכי לגיטימי לרשום פה לא?
H hadasrulez New member 7/6/04 #21 חחחח כל אחד יכול להביע דעה ואם היא חושבת שהם יתגרשו (והיא לא היחידה..) אז היא יכולה... זה לא פורום של ג'ניפר וצריך לדעת לקבל ביקורות גם אם זה פוגע
חחחח כל אחד יכול להביע דעה ואם היא חושבת שהם יתגרשו (והיא לא היחידה..) אז היא יכולה... זה לא פורום של ג'ניפר וצריך לדעת לקבל ביקורות גם אם זה פוגע
I Im The Sun New member 8/6/04 #25 אני חושב שאם נשים הודעת נאצה../images/Emo42.gif בפורום של ג'ניפר לופז לא נקבל שום תגובות מהסיבה הפשוטה שאין שם אף אחד. בדוגרי אנשים, אני מאוד אוהב את ג'ניפר! היא אפילו מופיעה בסקר למטה אבל הפורום שלה זה כמו סהרה... מדי פעם קופץ איזה מישהו וזהו.
אני חושב שאם נשים הודעת נאצה../images/Emo42.gif בפורום של ג'ניפר לופז לא נקבל שום תגובות מהסיבה הפשוטה שאין שם אף אחד. בדוגרי אנשים, אני מאוד אוהב את ג'ניפר! היא אפילו מופיעה בסקר למטה אבל הפורום שלה זה כמו סהרה... מדי פעם קופץ איזה מישהו וזהו.
L Lopezit New member 9/6/04 #26 אז זהו שלא! אנחנו עברנו לקומונה כי בפורום לא היה מנהל ואי אפשר היה לשים תמונות