בן כמה הוא בכלל?
T thebaby New member 27/5/04 #26 הוא לא שיחק בג'אג../images/Emo101.gif האח של באד דומה לו אבל הוא גם יותר מבוגר וגם אחר
L lordof the New member 26/5/04 #12 הוא שיחק בעוד סדרה למי שמכיר בסדרה "רפואה שלמה" הוא שיחק את הבן של אחת הרופאות, לו קראו לה אני חושב...
הוא שיחק בעוד סדרה למי שמכיר בסדרה "רפואה שלמה" הוא שיחק את הבן של אחת הרופאות, לו קראו לה אני חושב...
א אלינה000 New member 26/5/04 #19 זה הוא!!!../images/Emo13.gif הוא שחקן מוכר, הוא שיחק בכמה סדרות... אבל אני לא זוכרת איזה...
N Nitzan122 New member 26/5/04 #20 זה הוא ושאלה- לעונה השישית של מכושפות מי ששיחק את נייט זה אותו אחד שמשחק את ריצ'ארד במכושפות?
Q QueenMaria New member 29/5/04 #28 ראיתי את הפרצוף הכוסי שלו בפרסומת ל "בוסטון פובליק" בטריילר בערוץ "סטאר וורלד" אבל אנלא בטוחה.. יכול להיות שאני מתחילה להזות כי זה היה לאיזה שבריר שניה, בכל מקרה אם אתם רואים את הטריילר תבדקו אם אני הוזה או לא.
ראיתי את הפרצוף הכוסי שלו בפרסומת ל "בוסטון פובליק" בטריילר בערוץ "סטאר וורלד" אבל אנלא בטוחה.. יכול להיות שאני מתחילה להזות כי זה היה לאיזה שבריר שניה, בכל מקרה אם אתם רואים את הטריילר תבדקו אם אני הוזה או לא.