crazy4tc

New member
אמממ... זאת השאלה ../images/Emo26.gif

הציגו את הישגי הישוב היהודי הציוני בא"י בשנים 1914-1881, בתחומי התיישבות, בטחון ותרבות.
את זה למדת?

ט ל ל ל

New member
למדתי את זה !!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! עם הקבוצה..? עם השומר?...עליה 1-2?

TCgirl

New member
אוייי ../images/Emo187.gif

*מעלה זכרונות מהעבר הלא רחוק...* נבחנתי על זה לפני חודש וחצי... זו יחידת המבוא... יהיו שאלות מאגר, לפחות מה שאמרו לנו... נתנו לכם שאלות חזרה?

crazy4tc

New member
מה??

כבר עברתם את זה?? בלאט כיף לכםםם הממממ... שאלות חזרה? נתנו לנו את השאלות שיהיו במבחן... וגם עשו לנו בינגו

TCgirl

New member
בדיוק... ../images/Emo187.gif

נתנו לנו 6 שאלות חזרה [שהיו בדיוק אותן השאלות שהופיעו במבחן], ובמבחן היינו צריכים לבחור 4 שאלות...
אלו שאלות מאגר... הן יהיו גם בבגרות... עכשיו יש את המבחן ה******* על התקופה שבין 2 מלחמות עולם... פאקינג שיט! אני שונאת את התקופה הזאת! היא כל כך משעממת! אבל גם כאן יש שאלות מאגר [גאד בלס איט...] חחח... המורה שלי להיסטוריה מצחיקה... יש את אלו שלא מפסקים את המשפטים בכלל, היא מפסקת אותם יותר מדי
היא תוקעת פסיקים במקומות הכי הכי הכי לא קשורים...

crazy4tc

New member
המממ...

אצלנו זה ממש לא ככה פשוט מביאים לנו את השאלות שיופיעו בבגרות ואת התשובות שלהם... ככה שכל מה שנשאר לנו זה לשנן והרבה... הבעיה היא שהיא רוצה שנזכור את זה בול במילים שלה וגם שנעשה מיפויים (לקצץ את החומר ולכתוב הכל בתוך ריבועים וחיצים ושטויות כאלה...
)

TCgirl

New member
אוייי... גאד... ../images/Emo187.gif

גם אצלינו זה ככה... בערך... נותנים לנו את השאלות שיהיו בבגרות, אבל אנחנו מסכמים איך שאנחנו רוצים....

crazy4tc

New member
מה?

המורה לא מסכמת לכם בכלל?? מה קורה אם אתם לא מסכמים טוב?
האמת שכשמסכמים לבד אז מבינים יותר טוב... אהבתי את התמונה

TCgirl

New member
דווקא כן... ../images/Emo187.gif

היא מסכמת... פחות או יותר... אבל אני מעדיפה לכתוב את הסיכומים שלה במילים אחרות, כי ככה אני אבין טוב יותר... אבל בכלליות על השיעור הראשון היא אמרה לכתוב כל דבר שהיא אומרת... הבעיה היא שלרוב היא מדברת שטויות

הדתות המונותאיסטיות. ../images/Emo25.gif

יכול להיות שהייתי אוהבת את זה פחות אם לא הייתי לומדת עם המורה הזו.

אני שונאת את ימי הבינייםםם!!

אני אוהבת יותר את האנטישמיות!! הנושא הכי הכי מענייןן.. (רק שעדיין אל התחלנו ללמוד אותו..:/) אאמממ.. ובהצלחה לכולם!! אוהבת -

למעלה