have i gone completley mad? היה שיעור אזרחות, היה משעמם
N netaK New member 18/11/03 #1 ../images/Emo12.gif have i gone completley mad?היה שיעור אזרחות, היה משעמם
E escaping New member 18/11/03 #12 ../images/Emo99.gifאיזה יופי!!!! יאללה.. רעיון לשיעורים המשעממים מחר אני גם מציירת על הידיים כשמשעמם לי אבל רק את הורידים והעצמות שלי... מישום מה לא חשבתי על רעיון כזה...P: אבל ענק!!! אהבתי!!!
../images/Emo99.gifאיזה יופי!!!! יאללה.. רעיון לשיעורים המשעממים מחר אני גם מציירת על הידיים כשמשעמם לי אבל רק את הורידים והעצמות שלי... מישום מה לא חשבתי על רעיון כזה...P: אבל ענק!!! אהבתי!!!
N netaK New member 18/11/03 #4 הממממ תגידו... למישהו יש את התמונה הזאת, ונראה לי יש עוד אחת (בלי המשקפיים? ) בגדול יותר? או למישהו פשוט יש את השנייה (אם יש)
הממממ תגידו... למישהו יש את התמונה הזאת, ונראה לי יש עוד אחת (בלי המשקפיים? ) בגדול יותר? או למישהו פשוט יש את השנייה (אם יש)
E escaping New member 18/11/03 #13 אין את זה בגדול, אבל אם יש לך את התוכנה XARA X את יכולה להעביר לשם את התמונה, להגדיל אותה (כי שם זה מגדיל את התמונות באיכות טובה מאוד ולא הורס אותן) ואז פשוט לעשות קופי עם פרינט סקרין ולהעביר לצייר שם תוכלי לשמור את זה.
אין את זה בגדול, אבל אם יש לך את התוכנה XARA X את יכולה להעביר לשם את התמונה, להגדיל אותה (כי שם זה מגדיל את התמונות באיכות טובה מאוד ולא הורס אותן) ואז פשוט לעשות קופי עם פרינט סקרין ולהעביר לצייר שם תוכלי לשמור את זה.
מ מיצי007 New member 18/11/03 #7 למה את רעה נטע אני אוכלת וכמעט נחנקתי שראיתי את התמונה ששמת אגב,למה יש לו שיח למטה? הוא כל כך שעיר הבנאדם הזה,בכל מקום אפשרי
למה את רעה נטע אני אוכלת וכמעט נחנקתי שראיתי את התמונה ששמת אגב,למה יש לו שיח למטה? הוא כל כך שעיר הבנאדם הזה,בכל מקום אפשרי