../images/Emo12.gif

אוקיי. רגע. שנייה. עדיין בהלם. לא לא אני צריכה עוד רגע. עוד לא נרגעתי. הולכת לשתות כוס מים. תגידו לי-אתם השתגעתם??????? לא בעצם, מה אני שואלת-אני יודעת! אתם השתגעתם? ווט דה-הל קרה לפורום הזה????????? הוא מלא באנשים שאני לא מכירה. הוא מלא באנשים שעושים לינצ'ים על אנשים שאני לא מכירה. ואתם גם עצבנים!!!! מה זה פה??? חבר'ה תתעוררו. אולי אני מדברת אל אוכלוסיה שהיא אחוזים בודדים בלבד של שוכני הפורום הנוכחים (AKAותיקי הפורום) אבל אתם בכלל זוכרים מה היה פה פעם?!? למה היה כיף כל כך להיכנס לפה?!? מה זה פה פורום של תנועה פוליטית??? מה נסגר אתכם אנשים? כבר לא משפחה, כבר לא כיפים יותר!! הויכוחים ה"נדירים" האלה של שירשורים מפלצתיים על נושא חסר תכלית הפכו להיות יותר מדי נפוצים בפורום שלנו. ווי איזה מבאסים! קוויתי אחרי כל הלחץ בימים האחרונים אני אכנס לפה ויהיה לי כיף-כמו פעם. אבל רק עצבנתם אותי. אוף חבל נורא. חופית
שעדיין

טוב אני מניחה שאת לא מכירה אותי אז

היי אני נועה!:] וכן אני חדשה ומחודשת...(חודשיים משהו כזה..)

פגשתי אותך בניצנים. אבל זה לא קשור

זה לא שיך בכלל למה שקורה לפורום הזה. זה שאני לא מכירה חלק מהאנשים-זה אני לא הייתי פה הרבה זמן. אבל גם נהיה פה כמו תחנת אוטובוס (אפילו לא רכבת) מבחינת היציאות והכניסות של אנשים. ופחות חמים. וטוב אני מפסיקה לדבר כי הבהרתי היטב את הנקודה שלי.

שמעי..

זה מאוד עצוב שזה מה שאת מרגישה.. בעיקר בגלל ה"חדשים.." כי את לא אמורה..סליחה בכל זאת ולא.. לא ראית אותי בניצנים כי.. לא הייתי..:] אני נועה ה(3)

תגידי, את לא מנסה להבין?

אני מצטערת אבל באמת שניסיתי הרבה להסביר שזה לא המיין אישיו. תחזרי להודעה הראשונה בבקשה

ZVI Z

New member
אפחד לא גירש אבל

דווקא את היית צכה להסכים עם זה שלא אהבו אותו. כי היה פה משהו,מין הווי שכזה(שגם אם הוא נהרס לגמרי,הוא עדיין שונה מכל שאר המקומות)והוא בא וכנראה ניסה לשנות פה הכל,אני לא יודע ממש כי לא הייתי כשהכל קרה,אבל ככה זה היה נראה לי ואפחד לא תיקן אותי.

ZVI Z

New member
את צודקת

ואין לי מה להוסיף. קרה לי בערך אותו שוק תרבותי וגם השארתי הודעה שדי כוונה למנהל אבל אני באמת מבין מה שאת אומרת. מה שמזכיר לי שרציתי מאוד להחמיא לך על משהו שכתבת על נתינה וקבלה, בין הדברים שעוד היה לי כוח לקרוא וממש ממש אהבתי את מה שכתבת,זהו,זה לא קשור אבל נזכרתי בזה ולא יכולתי להגיב כי לא הייתי.

אם אָָשַׁמְתִי אני מתנצל

אם הבנתי על מה את מדברת כנראה יש לי בזה חלק. ממילא עוד יומים אני חוזר ללימודים ולריטלין, ולחוסר המוטיבציה לכתוב שתי מילים. אני בכל מקרה ניסיתי להכניס הומור. אולי אם היה לי חוש הומור זה גם היה מצחיק.

למעלה