גאד~! יש שם מישהי בת 15! ../images/Emo57.gif

אני מתחילה להרגיש זקנה והעולם מתחיל להיות פדופילי. מי רוצה לראות בת 15 מדגמנת תחתונים?!

AGNET SHESH

New member
מי רוצה?

כל גבר חרמן ממוצע מחפש את זה... אני אישית לא רואה את הטקס כי זה פשוט דבר דבילי כל הדברים מסביב לתחרות והתחרות עצמה... ומבחינת העולם, אני חושב שב"התקדמות" העכשווית - תוך 20 שנה הגיל הממוצע של הדוגמניות ירד מ16-17 ל12-13 למרות שזה נשמע לא הגיוני, אני חושש שזה מה שיקרה.. אגב, פעם אפילו גיל 18 היה נחשב לגיל צעיר מדי לדוגמנות, והיום - 14-15 זה כבר לגיטימי.. בתעשיית הדוגמנות מחפשים כל פעם יותר ויותר צעיר.. מעניין מתי הם יפסיקו עם זה.. אם בכלל...

את במקרה זוכרת איך קוראים לה..

ואם היה לה שיער שחור שעשו לו קוצים?
היא מהישוב שלי, והרסו אותה לגמרייייייייייי >< Dumbasses!

FlamMAble

New member
דוגמניות (מדברת סיגל ../images/Emo18.gif)

אני רואה בעיתון תמונות של דוגמניות צנומות כמו ילד אפריקאי מורעב. הזרועות שלהן בעובי של גליל נייר טואלט, בלי הנייר, נראה שלא התחוללה בהן כל התפתחות מינית פיזית במהלך שנותיהן על האדמה, והראש הענקי שלהן בקושי עומד על עצמן. ככה שבכל מקרה הן כולן נראות כמו ילדות וזה לא ממש משנה בנות כמה הן... *עדיין מזועזעת מפרסומת עם דוגמנית טופלס שנראתה לי בת 12 במבט הראשון* ברר אז הנה לך, מי שרוצה לראות בת 15 מדגמנת תחתונים - אותו אחד שרוצה לראות בת 20 שנראית כמו בת 15 מדגמנת תחתונים.. מצד שני - תראי בנות בריאות ומבורכות, כמו לואיסנה מהמורדים לדוגמה.. הבחורה בת, כמה, 13? עם הגוף שיש לה קשה לאנשים להגדיר מה זה בכלל פדופיליה

De-Panther

New member
מה רע בנערות רזות??|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נערות רזות זה דבר טוב!! זה חמוד כזה
אבל זה הטעם שלי אז אין מה לעשות
ואיזו פרסומת הייתה עם דוגמנית טופלס שנראתה בת 12?? מתי זה היה?? ותבינו שיש גם נערים שרואים דוגמניות כאלה!! ונערים הם בגילאים משהו כמו 13-18 זה אומר שאסור שיהיו דוגמניות בגיל שלהם??

De-Panther

New member
ומכאן מגיע השם נערת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השנה
זה נערות שם רצית שיהיו בנות 20?? ולי אין בעיה לראות בנות 15 מדגמנות תחתונים
נערת השנה זה לנערות... תגלית השנה זה לנערות בסוף שנות הנעורים(נניח 18 או אפילו 17) וקצת יותר מבוגרות(עד משהו כמו 20 או 21 נראה לי
) אחת מהשכנות אצלי היא תגלית השנה לשנת 1997 והיא השתתפה שם כשהיא הייתה בכיתה י"ב והעולם רק מתחיל להיות פדופילי??

למעלה