מה זה זופאפאנה ???? שמע תצטרך

להמתין ליועצת החינוכית שתחזור מהבי"ס הייתה באספת הורים והיא תבאר את הסוגייה

עומד לי על קצה הלשון

לאמר שזה על משקל ויפּאסנה (אבל הפוך?) מן לשון נופל על לשון כזה כאילו?

MANAS (=Mind) is a part of our consciousness which is encircled by ten fine trigger points of our org(asm)ans​
וכו' וגומרת. בא לי שוב לָשון

אגב ,

מתחלואי פורום חדש , אי אפשר להגיב לשירשור הקודם , בשלב זה , אז הנה תגובתי הרשמית : אתם בפיאסטה אני בסיאסטה. אתם בפיאט אני בסיאט (איככככככככככככככככככ) וגם בלמבורג'יני אם אפשר. אתם רוכבים , אני(?) שוכבים.
אתם במתימטיקה (שטח , מכפלה , מערה , חסמבה) אני בביולוגיה
הייפגשו קווים מקבילים? ולעניננו ועניני אצילי היער - ספר לי על זה. אני צמאה לדעת על היער הזה. כל מה שאני מצאתי ביער זה צנוברים. |שולה מחפשת את המלך ארתור|

תשובה

אני בפיאסטה ? נראה לי כי טעית ( לא נורא זכר נקבה ) אני בכלל מעפולה כי יש לי ויאגרה
( לחליל !!!!! ) אנחנו כלל לא רוכבים אנו אצילים ! אנחנו אכן במדעים מדוייקים אך איפה את והקווים ? הרי טענת לשטח בעייתי ואני בכלל משחק בקקי ( יאללה מלחמה !!!!!)

שולה...

המורה בוחנת את גבולות החסימה? את מגבלות האחיזה שלה? את מגבלותיה הגסטרומוטוריות? או שהיא סתם יצאה זה עתה מהשירותים?...

אם כבר מדברים פתגמים

אז תרשה לי לתקן אותך: החיים והמוות בין רגלי האצילים (ולא התכוונתי למיתקן השיניים של הרב חליל )

ושולינקה...

היה פעם סרט, בילדותי כזה, על אחת שכמו לך... עמד לה על קצה הלשון... "גרון עמוק" קראו לו מישהי שצמח לה דגדגן בגרון וכל היום... אחלה סרט

למעלה