תודה רבה רבה היית אחלה של גמדה
P Penny s New member 30/1/03 #19 איפ!!חשיפת גמדים!*איפהאיפה*??../images/Emo15.gif אני הייתי הגמדה של .... נטלילוש!
F Fantine New member 30/1/03 #21 *מגלגלת עיניים* ../images/Emo85.gif בובה פני!!! (כאילו שלא ידעתי) יווו!!!! איזו הפתעה!! באמת שלא הייתי מנחשת
*מגלגלת עיניים* ../images/Emo85.gif בובה פני!!! (כאילו שלא ידעתי) יווו!!!! איזו הפתעה!! באמת שלא הייתי מנחשת
M Minerva New member 31/1/03 #30 ../images/Emo12.gif אולי התכוונת שהיית ענק מקופח...? אני הייתי הגמדה שלך (כן? *מבולבלת מעצמי*) ושמתי לך די הרבה דברים שלא הגבת להם. זה היה טיפה תמוה. מה קרה?
../images/Emo12.gif אולי התכוונת שהיית ענק מקופח...? אני הייתי הגמדה שלך (כן? *מבולבלת מעצמי*) ושמתי לך די הרבה דברים שלא הגבת להם. זה היה טיפה תמוה. מה קרה?
M Minerva New member 31/1/03 #31 בעצם הבנתי שהתכוונת.... לזה שהיית גמדית של הילה. מסכנה... בכולופן, היה כיף לגמד אותך ( )... וחבל שאני יודעת להשתתמש רק בPAINT...
בעצם הבנתי שהתכוונת.... לזה שהיית גמדית של הילה. מסכנה... בכולופן, היה כיף לגמד אותך ( )... וחבל שאני יודעת להשתתמש רק בPAINT...
מ מלאכית16 New member 31/1/03 #43 תודה רבה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif היית גמדה למופת!!!
ש שניש New member 30/1/03 #24 הילה!!!! תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo56.gif תודה על התמונות המדהימות של גייל ויוקי!! גמדה חשופה חמודה!!
הילה!!!! תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo56.gif תודה על התמונות המדהימות של גייל ויוקי!! גמדה חשופה חמודה!!
P Penny s New member 31/1/03 #33 איפ! ../images/Emo15.gif שירה-צ'אן קאוואיי! נו באקה! אוסרי! אריגטו! ^___^
P Penny s New member 31/1/03 #34 איפ! ../images/Emo15.gif שירה-צ´אן קאוואיי! נו באקה! אוסרי! אריגטו! ^___^
D Dracos girl New member 31/1/03 #41 ^______^ ../images/Emo25.gif חחח... רק אל תגנבי לי את הסמיילי שלי!!! ^_____________^