BLecker

New member
../images/Emo12.gif

שבעה אנשים בסקר כבר ענו כן שהם מעשנים סיגריות(!) לאיזה מצב הפורום התדרדר

Neta558

New member
נתון מזעזע נוסף:

ישנם חברים בפורום שעדיין לא הפנימו את תחנוני השרשורים של מנהלת הפורום. ועדה שתתכנס בקרוב תדון בנושא ותשקול פתיחה באיומים כמו גם הטלת סנקציות חמורות על הלא-משרשרים. (אופס, הועדה כבר שלחה איום לאויר)
נטע

Weird Eyal

New member
מצטער להודיע אבל

הפורום מתדרדר??? אני כאן הרבה לפניי שאת הגעת וגם עוד כמה מעשנים כאן וואללה דוגרי פעם הייתי כותב כאן הרבה יותר..... אז התדרדר זאת לא המילה 7 מעשנים???.... פששששששש בואו נטיל סנקציות! 30 חברים בפורום ושבעה מעשנים... אולי נפתח להם איזה גטו? יאללה חלאס עם השטויות שלך זכותי להכניס לגוף שלי איזה רעל שאני רוצה! ולך אין שוםן זכות להטיף לי מוסר ותאמיני לי שלהטיף לי מוסר את לא יכולה כשאת רחוקה ממני שנות אור בניסיון חיים.....

Neta558

New member
../images/Emo150.gif נא להרגיע את הרוחות ../images/Emo121.gif

הנהלת הפורום דורשת שלא יהיו מריבות לא נעימות בין חברי הפורום! בכדי לשמור על מעמדנו כ
של פורום, נמשיך כולנו לנהוג זה בזה באדיבות. הנהלת הפורום בעיקר ממליצה לקרוא כל הודעה בנפרד, על מנת להבין שההודעה הראשונה בשרשור הביעה ביקורת על עישון (וככל הנראה טבעונים מעשנים), ואילו ההודעה השניה הביעה ביקורת על אי-שרשור ההודעה הראשונה לשרשור בעקבות הסקר (והסנקציות התיחסו לחוסר השרשור). בקיצור, הרעיון היה לפתח דיון על הקשר בין בריאות וטבעונות דרך העישון, ולא כדי להטיף מוסר אחד לשני. ובכל מקרה, אחד היתרונות של הפורומים הוא שלא צריך פינת עישון, גם ככה לא מריחים
בברכת איש באמונתו יבחר אם לעשן או לא לעשן, ומה לעשן, אם בכלל... נטע

דורון ק

New member
הסיגריות קטן עלינו../images/Emo88.gif

15 אנשים בסקר גם ענו שהם נטע(!).
ו(תלוי בחומר)- אולי זה קשור לסקר הנוכחי!?

דורון ק

New member
דרך אגב../images/Emo13.gif

הנתונים של הסקר ממש לא מפתיעים. אחוז הטבעונים שמעשנים/משתמשים בסמים לא חוקיים, קטן משמעותית מזה של כלל האוכלוסיה, וקטן בכלל-ומצוין שכך

למעלה