yetush

New member
../images/Emo12.gif

אתמול הצצתי בתוכנית :" איך פגשתי את אמא" וראיתי שם את אליוט ריד (שרה צ'אלק) יש לכם מושג אם היא משחקת שם או תפקיד אורח? אגב היא הזכירה מאוד את הדמות של אליוט.

Roncha87

New member
היא משחקת שם כבר מהעונה הקודמת

חצי עונה 3 ועד הפרק שראית אתמול אאל"ט. לא רוצה לספיילר אז אני לא אמסור פרטים מדויקים. אבל היא הייתה סוג של תפקיד אורח אבל למשך מספר לא מבוטל של פרקים. ונכון היא מאוד מזכירה שם את אליוט רק שהיא פחות נירויטית ויותר בטוחה בעצמה

Roncha87

New member
../images/Emo207.gif עדכון לפרק הבא!

השבוע לא ישודר פרק של סקראבס עקב ישיבה כלשהי של נשיא ארה"ב. לכן, שבוע הבא, שלישי ורביעי (רביעי חמישי אצלנו אני מניחה) יהיו שני הפרקים האחרונים של העונה. כלומר, פרק 17, יום אחר כך פרק 18 ואחרון. כמה עצוב שהולך להגמר....

Roncha87

New member
עוד עדכון!!!

ABC בימים אלו בדיבורים על צילומים של עוד עונה של סקראבס!! אתם מאמינים?? מה אתם אומרים? אתם בעד או נגד? אני עדיין לא החלטתי , למרות שיש סקר בפייסבוק על אם הייתם ממשיכים לצפות בסדרה ואני סימנתי שכן. התשובה הכי פופולארית שם הייתה:Absolutely, Scrubs rocks! 735 אנשים סימנו אותה
. אני סימנתי תשובה אחת מתחת. והנה העדכון המלא: http://tvbythenumbers.com/2009/04/27/might-abc-keep-scrubs-another-year/17494 אני מקווה שאני לא מטעה אתכם

steelwater

New member
מההה?!

לא!!!! אלא עם כן כ-ל השחקנים שם. כלומר לפחות JD, קוקס, טרק, קרלה, טוד, הטוד וכ"ו. אני כבר מוכנה לותר על קלסו וג'ורדן.

TheLost

New member
פרק 18 הוא לא פרק כפול?

אני כמעט בטוח שזה פרק של שעה... אולי אני טועה. בכל מקרה באסה שאין השבוע פרק. ואני מקווה מאוד שלא תהיה עונה תשיעית כי אני אישית כבר מיציתי לגמרי

jess r

New member
סתם מסחטת כספים

אני לא מאמינה שנשארו להם בכלל צופים. אישית אמשיך לצפות כי זה רק חצי שעה בשבוע, אבל מבחינתי הסידרה נגמרה מזמן.

Roncha87

New member
ואם כבר נשיא ארה"ב ../images/Emo3.gif

תמונה שקיבלתי מקרוב משפחה אמריקאי במייל. שימו לב לבחור שיושב מצד ימין בראש השולחן.

למעלה