לא מכירה את הסיפור

בכל זאת חדשה כאן אבל הגבת יפה מאוד וסליחה אם אני פוגעת אבל אם לא מדברים אז גם לא מבקשים. ולגבי בעלך אם כמו שנאמר כאן אולי היתה כוונה שיצא בינכם ויכוח (אני בטוח הייתי מתרגזת אבל זו אני) אני שמחה שלא יצא ושהנדיבות שלו כלפיה עברה לידך וגם זכתה להערכה.

מוזר מאוד,

זה בטח מרגיז מאוד,די חוצפתי, אני מאמינה שבטח באיזה מקום,אם היא פנתה אליכם אז היא במצוקה נוראה. אולי זה פתח בשבילה בכדי להשתנות לטובה,כי אחרי הכל אתם עוזרים לה לצאת מהמצוקה. כל הכבוד לבעלך,כי אחרי הכל הוא נותן לה כסף. אולי כל זה יביא לפיוס.

קודם כל בעלך נראה איש מקסים, וזה לכשעצמו

ה-דבר החשוב. אני בטוחה שאם רק היית רומזת לו במבט, הוא היה קולט אותך ומבין שזה מפריע לך. טוב שלא ענית לסבתא. ולגבי אמא שלך- באמת ה"יציאה" הזו לא ברורה. אולי יש דברים שאת לא יודעת. ויש דבר נוסף- הילדים היו אתכם, וראו את אמא ואבא שלהם נותנים דוגמא טובה כצידה לדרך בחיים..

pf26

New member
סיפור מוזר

קודם כל - בעלך מזכיר את בעלי. גם הוא היה עושה בדיוק אותו דבר, במיוחד אם ברור לו שלא אתנגד. אנשים טובים באמצע הדרך והחיים. אמא שלך מצטיירת כאדם שמנותק מהסביבה ולא ממש קורא מצבים חברתיים-משפחתיים. מה יש לאבא שלך להגיד על הארוע הזה? אני דווקא לא מבינה את התנהגות סבתא שלך. היא יודעת שאת לא מדברת עם אמך (אני מניחה שזו ביתה), אז למה היא מעמידה אותך במצב לא נעים? ואם כבר נפגשתן בלי תכנון שלך - למה היא מחליטה לחנך אותך דווקא במצב מביך כ"כ? לו אני את - הייתי מניחה בצד את הכל ופונה לשיחה עם סבתא, כדי להבהיר לה כמה נפגעת ממנה (הלואי שהייתי את ויכולתי לדבר עם סבתא שלי, אני כ"כ מתגעגעת אליה).

seeyou

New member
הכותרת מחזקת אצלי את הדעה

שטוב לגדל כלבים במקום ילדים. סירבת לתת לה את הכסף? זה לא חשוב למה היא לא דיברה איתך 6 שנים-חשוב למה את לא דיברת איתה. היא השפילה את עצמה וביקשה את הכסף סימן שרע לה מאוד. אי אפשר להאשים אותך-את לא מסוגלת להבין יתכן שעם הזמן ,כאשר את תהיי באותו מצב תביני יותר טוב יוסי

הזוייה

New member
כּוֹאֵב לי לקרוא

על משחקי כוח בין הורים לילדים, או בין אחים לאחיות. ושהחיים גרמו לכל אחד מהצדדים להתנהג בשיא השפלות כלפי האחר. ואם מנסים באמת לבחון מאיפה זה התחיל, אחרי כל כך הרבה שנים של טינה. לא מצליחים אפילו לדלות את הפרטים. לפני שנה בערך, כשהיינו באזכרה בבית העלמין התבוננתי על המשפחה המצומצמת שלי שכמו רדיאטורים מסורים בחורף, הם מחממים את המעט שנשאר. נזכרתי בכעסים שלי והשנאה שהיו לי כלפי הורי ואחי בעבר, עד שיום אחד החלטתי לעשות שלום עם עצמי שגרר אחריו חיבור מחודש אליהם, שמתי את המשקעים והטינה והתנפלתי כמו ווינרית על המשפחה שלי במקום להיות בכוננות ספיגה. כי כנראה הבנתי שמחר הם ילכו ואני אשאר לבד. ואין דבר יותר עצוב מלהיות הורה נטוש או בן נטוש שמשחקי האגו המטופשים הגיחו כל פעם מחדש ורבצו בינינו. אני בעד לשחרר, להרפות מהעבר, ולשבת עם זה שפגע בי ולסלוח לו, לא להטיח בו האשמות ולא לעשות לו שיחת חינוך, כי הוא יודה בטעויות שלו לבד. כשסולחים למישהו אחר. את סולחת לעצמך. תחשבי על הצד המואר והמפויס של אימא שלך ואל תראי בה כמו איזו תמונה שאיבדה מהזוהַר שלה אלא תעזרי להחיות אותה מחדש. בעיקר בשביל התחושה הפנימית שלך.

כל כך יפה כתבת

(במיוחד הרדיאטורים המסורים בחורף שמחממים את המעט שנשאר... אהבתי) כל כך נכון לא שופטת כמובן את הסיפור שכאן כי לא יודעת כלום על הרקע אבל גם אני טיפחתי כעסים , אכזבות וציפיות שאף פעם לא התממשו מאמא שלי זה עדיין קיים אבל פחות ולמדתי להעריך את מה שיש

orly506

New member
אוי לאמא...

אוי לאמא שמגיעה למצב שצריכה לבקש הלוואה מהבת שלה. איזה חוסר רגישות מצדך לפרסם זאת ולבקש חיזוקים להתנהגותך ה"אוהבת" ומלאת הרגישות מהציבור. זוהי אמא שלך ואמא את לא בוחרת.... חשבת פעם על משמעות המילה אמא ?, הרי גם את כבר אמא. זה מה שנקרא "בנים גידלתי ורוממתי ".......

GAMESP

New member
אם אמא שלי הייתה מבקשת

הייתי נותן לה כפול עשר לא רק בגלל שיש לי ולא חסר לי אלא בגלל שאני ממש נהנה לעזור למי שהביא אותי לעולם גם אם היו לי איתה אין ספור קטעים מרגיזים

מומולה

New member
חדשה פה...נכנסתי לפורום רקודיעם ופגשתי בכם

אורלי כמה שאת צודקת באמת אוי לאמא שמגיעה למצב שצריכה לבקש הלוואה מהבת שלה.. ועוד לפרסם ברבים שהיא לא מדברת עם אמא שלה 6 שנים מה את מצפה מאיתנו שנתן לך חיזוקים או איזה הסבר להתנהגותך .מה שאת עושה עם אמא שלך כך ילדיך יעשו לך...וזה חבל.. אומרת לך מנסיון .. יש לי אח שעשה צרות להורי היום ילדיו מחזירים לו כפליים אז תתפכחי חמודה ולא משנה מי אשם. עם אמא לא שומרים טינה נכון יש ויכוחים אך אסור לנתק קשר ..6 שנים לא לדבר עם אמא אני בתור אמא וסבתא הייתי משתגעת.." נקווה שנתתי קצת נחמה בליבך...

../images/Emo18.gif השירשור הגיע לעמוד הראשי

למי שלא הבינה מדוע יש ויהיו פתאום כל כך הרבה תגובות חדשות...

לא רק חדשות אלא מאירות עיניים...../images/Emo46.gif

כמה אני אוהבת את כל מצקצקי הלשון למינהם שמסתערים כדי להגיב בלי לדעת מה מי ומו נכון - אמא יש רק אחת, חיים משבת לשבת, והכדור הוא עגול. לא ידעתי שאנחנו בתחרות קלישאות. מה לעשות שהחיים קצת יותר מורכבים מזה, ולפעמים יש מצבים בחיים ששום קלישאה לא מתאימה להם (אולי חוץ מ"החיים זה מה שקורה לך כשאתה עושה תכניות אחרות") אני לא מכירה את סיפור הרקע אני לא יודעת למה היא לא מדברת עם אמא שלה 6 שנים אני מניחה שצריכות להיות סיבות די טובות לכך אני לא שופטת זה לא ויכוח שצריך לנצח בו זאת המהות של הפורום הזה - לשתף גם בדברים כואבים כאלו לא מתאים לכם? באמת שלא חייבים.

למעלה