A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo12.gif

שלום. לא כתבתי כאן המון זמן... היה לי סוף שבוע ארור שבו איבדתי את ג'יני, החתול שאימצתי.
כמה רוע יכול להיות לאנשים כדי ללכוד חתול? אז נכון, הוא שרט אבל הוא לא שורט סתם, הוא שורט כשמציקים לו וזו לא סיבה להגיד שהוא מעביר מחלות.
ביום רביעי ישבתי עם ג'ין ושאר החתולים חמש שעות, כאילו הרגשתי שהם לא יהיו עוד. חמש שעות בהן נשמתי אותם, הרחתי אותם והכי הרגשתי אותם בעולם. חמש שעות בהן התמכרתי למגע שלו. חמש שעות בהן האכלתי, ליטפתי והרדמתי. הוא אהב שאני מלטפת אותו בצידי העיניים ובצוואר. אהבתי לנשק אותו [ואני בטוחה שאם החברות שלי היו רואות הן היו מקבלות שבץ במקום]. הייתי מניחה אותו בין רגלי ומרדימה אותו. ברביעי האחרון הוא נרדם והאחים שלו הצטרפו. פעם ראשונה ששלושתם ישנו יחד על החצאית שלי, פעם ראשונה ואחרונה... ופְלֶר, חתולה יפהיפיה ופחדנית מאין כמותה התחילה להתקרב אלי. היא התיישבה על הברך שלי בהתחלה בחוסר שקט לאחר מכן הישיבה שלה הייתה רפה והיא עצמה עיניים כאילו בטחה בי בעיניים עצומות.
למחרת קמתי בתחושה שעוד יום רגיל מגיע. שמתי גבינה לבנה בתוך קערה והלכתי לכיוון התיכון שלי. הם קפצו שלושתם, כאילו חיכו לי והתיישבו עלי לאכול. כשהם סיימו נשארתי עם ג'ין והרדמתי אותו קצת, כמו שהוא אוהב. אין לי מושג למה אבל באותו רגע היה לי צורך עז לנשק אותו כאילו בפנים ידעתי שאני לא יראה אותו עוד לעולם אבל לא עשיתי זאת. גין שיחק איתי, נשך את הסוודר שלי והתגלגל בסלטות חמודות על הזרוע שלי, הוא היה כל כך חמוד... נפרדתי ממנו למרות שיכולתי להשאר כיוון שעדיין לא התחיל השיעור. התיישבתי על מדרגות שמשקיפות עליהם. ג'ין ודניס שחקו כמו משוגעים, הם לא ידעו שזאת הפעם האחרונה בה הם משחקים יחד. צפיתי מהצד, משועשעת ונכנסתי לכיתה.
באמצע השיעור, קרן אור, החברה שלי, פתחה את הדלת. "לוקחים אותם" היא אמרה ואני ידעתי שזה נגמר. המורה שלי לא הסכימה לי לצאת ורק הטיפה לי שאני לא צריכה להקשר לחתולים, התאפקתי שלא להרים עליה את הכל ויצאתי. ראיתי את ג'ין וקַאט כלואים במלכודת. זה היה נורא.... המבט של ג'ין היה עצוב, הכנסתי את האצבע אבל הוא רק הביט בי בעצב. כעסתי על כל העולם, רציתי להוציא אותו מהמלכודת הארורה אבל לא יכולתי לעשות מאום.
בכיתי המון באותו יום. למזלי, שעה לאחר מכן היה לי טיפול שהצליח מעט להקל עלי. נזכרתי בכל מה שעברנו יחד במשך ארבעת החודשים הללו,עוד מאז שהם היו גורים קטנטנים ומפוחדים... אני לעולם לא יראה יותר את ג'ין מחלון הכיתה, לעולם לא יראה אותו רץ אלי בכזאת התלהבות, לעולם לא ימשש את אפו המחוספס בחיבה, לעולם לא ארדים אותו בין רגלי, לעולם לא יראה את שלושתם מתעוררים מכורבלים מאחד הכיסאות וקופצים בהתלהבות, אני לעולם לא ירגיש את הסיפוק הפנימי הזה שבלתת להם... ואני מנסה לחשוב מה איתם? איך הם מסתדרים? אולי ילדה נחמדה אחרת דואגת להם? הלוואי... מה שמדאיג אותי הוא שהרדמתי לג'ין את מנגנון ההשרדות שיש לכל חתול רחוב.הוא היה ממש תלוי בי ואני לא ממש יודעת איך הוא ישרוד בחוץ... הוא מסורבל בטיפוס וריצה, הוא לא יודע להשיג אוכל לעצמו וזה מדאיג. אני מקווה שקאט תדאג לו. באותו רגע שלקחו אותם נשבעתי לעצמי שאני לא יקשר לחתולים במקום בו אני נמצאת לעולם ... בשבת ניגשתי להניח לדניס ופלר [שנשארו] צלחת עם חזה עוף חתוך לקוביות, פניתי ללכת במחשבה שהן תבואנה ותאכלנה לבדן ואז שמעתי את דניס מיללת מהגג. התקרבתי והיא ירדה אלי. האכלתי אותה מעט ואז נתתי לה לאכול לבדה. היא אכלה מעט ואז עלתה אלי מתחילה לטייל על רגלי, להתחכך בי. זה היה מוזר כי היא מעולם לא חיבבה אותי כך. ראיתי כמה משעמם לה וזה העציב אותי. אני ממשיכה להאכיל אותן ומשתדלת לא להרדים להן את מנגנון ההשרדות. פשוט עוד מעט אני יוצאת לחופש וכדאי שהן תדאגנה לעצמן וכמובן איש לא מבטיח לי שלא יקחו אותם. עבר עלי סוף שבוע ארור. בכיתי המון וכמעט שלא דיברתי עם איש. אני עדיין שבורה ומסרבת להשלים עם המציאות. אבל איך הפסיכולוגית שלי אמרה לי בפעם האחרונה? "את יכולה להסתכל על זה כעל חסר עצום אבל את יכולה להביט על זה בהיבט חיובי שהייתה לך תקופה מדהימה איתם"... כן, הייתה לי תקופה נפלאה, תקופה מלאת ביפוק ואושר. למדתי לאהוב חתולים ולחבב בעלי חיים בכלל. וזה המון המון
אני מקווה שאולי יגיע יום ואני יראה את ג'ין. מתפללת בליבי, למרות שזה לא ממש הגיוני, שהוא יחזור.

MeWithoutU

New member
מה זאת אומרת לקחו אותו???

מי לקח?????? את רצינית?????? אסור לקחת חתול סתם בלי סיבה....... אסור להעביר חיה מהטרטוריה שלה בלי סיבה!!!!!!!! מי לקח????????????

A GIFT OF LOVE

New member
אני לא ממש מבינה בזה

זה היה בשטח בית הספר והעובדי תחזוקה לקחו אותם. [מסתבר שזה בהוראת אחד מהצוות של המורים]

MeWithoutU

New member
../images/Emo10.gif גיפטוש...

הם היו בשטח בית ספר?אז האחיות גם שם?גם אותן יקחו בסוף!!! בבית ספר - ילדים יכלו להרביץ להם...........ואפילו להרוג אבל במכלאה העירונית - יהרגו אותם גם!!!!!!!! אוף)))= אולי תכתבי בפורום חתולים??? תספרי להם מה קרה.......... אולי מישהו שם ידע מה לעשות........ אסור לקחת חתול מהסביבה הטבעית שלו סתם....... הרבה מהפורום חיים באזור המרכז..........אולי הם בעצמם יעשו משהו בנושא......

A GIFT OF LOVE

New member
כן.

האחיות נשארו כמו שכתבתי. הם לא לקחו אותם למכלאה אלה לאיזה מקום נידח על גבול רמלה באיזה מושב.

eshkolit32

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif

בשם כל החתולים שמסתובבים שם בחוץ אני ממש מבקשת: אל תפסיקי לאהוב אותם. אני מבינה שנשבר לך הלב. מילאת לחתול הקטן איזשהו תפקיד בחיים שלו, נתת וקיבלת אהבה, היית קצת אימא בשבילו, ופתאם הוא נלקח ממך, בלי שתהיה לך שליטה על זה... אני הכי מבינה אותך בעולם. אבל תראי איזה דבר מדהים קרה לך. אני זוכרת היטב את הרתיעה שהיתה לך מחתולים. עברת שינוי עצום, מהפך ממש. ולא לחינם. עברת שינוי לטובה, למדת להכיר חתולים, לראות את היופי שבהם, לאהוב אותם. וזאת תכונה גדולה במיוחד כשבאת מניגוד הפוך לחלוטין. ואני יודעת שזה לא פשוט, ושבסביבה שלך את יוצאת דופן. אז תרשי לי לומר - כל הכבוד לך, באמת. אני מעריכה את האומץ שלך. לא כולם היו מסוגלים לזה. ולגבי ג'ין, אני מקווה ובעצם מאמינה שהוא יהיה בסדר. הם חיים ברחוב, הם יצורים שורדים, ומאד חכמים. הוא לא לבד, הוא ימצא את הסביבה שלו, החברה החתולית שלו, ואולי גם את הסביבה האנושית שלו. מאחלת לך שתיתקלי בו כך סתם במקרה....היתי מייעצת לך ללכת לחפש אותו אבל נראה לי שזה עלול רק להעציב את שניכם יותר. הזמן יעשה את שלו, ובעתיד אני מאמינה שתוכלי לשמוח שהיתה לך החוויה שהיתה לך איתו. ואולי, מי יודע, יום אחד כשיהיה לך בית משלך, אולי תוכלי לקחת אחד קטן כזה מאיזו אגודה ותגדלי אותו. וגם אם לא, תמיד יהיו איפה שתגורי חתולי רחוב, תמיד תוכלי לראות אותם, לשמוח בנוכחותם, להאכיל, לתת ולקבל אהבה.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo23.gif

לא כתבתי שאני יפסיק לאהוב כי זה ממש לא אפשרי אלא פשוט אפסיק להקשר לחתולים באיזור הזה לבנתיים. [לכי תדעי כמה זמן אני יעמוד בדיבור הזה....
] מה שכתבת ממש עודד אותי ואפילו ריגש. תודה לך!

LiorShap

New member
הייייי

טוב לראות אותך :) אני אולי לא מת על חתולים,אבל אני לא מבין,למה היו צריכים לקחת אותם ממך? ואם את יודעת איפה הם נמצאים אז פשוט תקחי אותם חזרה [אם זה אפשרי...]

A GIFT OF LOVE

New member
היי

אני לא ממש יודעת איפה הם נמצאים בדיוק, הם לא במכלאה או משהו פשוט הרחיקו אותם לאיזור אחר. וגם אם אני ימצא אותם, זה לא ממש לעניין להחזיר אותם, פשוט אין לי לאן. תודה על ההתעניינות

A GIFT OF LOVE

New member
תודה לכולם על התמיכה

זה באמת מקום בו אפשר לקבל כזאת תמיכה [במיוחד בהקשר של חתולים
]
ועוד משהו: התוכן בהודעה הזאת לא קשור לנושא האובדן ולרוב אני מקפידה לנצל"ש אותו או לפחות להוסיף
. הפעם פשוט הסתבכתי עם התמונות שניסיתי להוסיף [ועדיין לא הצלחתי לצערי] ונוצר מצב שהעתקתי את ההודעה כמה פעמים והפעם שהיא נשלחה הייתה כהודעה רגילה למרות שחשבתי לנצל"ש אותה. יאוו... כתבתי מגילה... בכל אופן, תסלחו לי הפעם.
לילה מקסים לכולם.
אוהבת אתכם.

למעלה