קאזה..
P p o p p e t New member 8/3/04 #29 אז תורידי לך אימיול ותורידי משם כי שם יש את זה . אני הורדתי משם......
י ילדה על צמה New member 9/3/04 #32 ןןאי!!, אני הייתי ב-ט-ו-ח-ה!!../images/Emo26.gif שאסור לדבר בפורומים של תפוז על הורדות לא חוקיות!!
P p o p p e t New member 9/3/04 #35 אני משאילה עכשיו סיוט ברחוב אלם.... ואני שוקלת להשאיל גם כמה פרקים של ג'אמפ סטריט......
J Johnnit New member 9/3/04 #40 תגידי לי.... לאיזה "חנות השאלה" הלכת? כי אני לא מצאתי פרקים של ג'אמפ סטריט ב"חנות ההשאלות" שאני נוהגת לשאול ממנה...
תגידי לי.... לאיזה "חנות השאלה" הלכת? כי אני לא מצאתי פרקים של ג'אמפ סטריט ב"חנות ההשאלות" שאני נוהגת לשאול ממנה...
P p o p p e t New member 10/3/04 #41 כעקרון אני משאילה מאימיול וזה כבר מצא לי פעם כמה פרקים מהעונות שבהם ג'וני השתתף....אבל רוב הזמן זה מוצא לי רק כמה פרקים מהעונה החמישית שבה ג'וני כבר לא משתתף.. ומאיפה את משאילה??
כעקרון אני משאילה מאימיול וזה כבר מצא לי פעם כמה פרקים מהעונות שבהם ג'וני השתתף....אבל רוב הזמן זה מוצא לי רק כמה פרקים מהעונה החמישית שבה ג'וני כבר לא משתתף.. ומאיפה את משאילה??
J Johnnit New member 10/3/04 #42 אני משאילה מ.... קאזה כי בשביל אימיול צריך להוריד גם אימיול וגם עוד תוכנה והמחשב שלי גם ככה מלא בכל מיני תוכנות.
אני משאילה מ.... קאזה כי בשביל אימיול צריך להוריד גם אימיול וגם עוד תוכנה והמחשב שלי גם ככה מלא בכל מיני תוכנות.
נ ניקול (גין גריי) New member 7/3/04 #17 יש לי אותו על המחשב ../images/Emo3.gif ואת הדיסק של טום פטי וההראטברייקרס (לא על המחשב אלא קנוי!)
נ ניקול (גין גריי) New member 7/3/04 #24 6 וחצעייי!!! שמתי לב שכל פעם שאנחנו יחד פדופילים רודפים אחריי~! כמו בפעם הקודמת שבא אליי הנהג מונית ושאל אםפ אני בת 12 :| ואמר שהוא היה מתחיל איתי הלפ!
6 וחצעייי!!! שמתי לב שכל פעם שאנחנו יחד פדופילים רודפים אחריי~! כמו בפעם הקודמת שבא אליי הנהג מונית ושאל אםפ אני בת 12 :| ואמר שהוא היה מתחיל איתי הלפ!