טוב אני פותחת על זה שרשור
ע ענברבי המיוחדת New member 25/5/04 #25 אופס... http://www.tapuz.co.il/blog/previewEntry.asp?EntryId=130807
K kittycatbone New member 25/5/04 #30 איזה חמודההההה../images/Emo24.gif חג שמח גם לך!! ולכל הפורום המהממם הזה!!!!
° °•°PrinCesS°•° New member 25/5/04 #26 נצל"ש../images/Emo13.gif../images/Emo174.gif יש לי בקשה קטנה, בגלל שלא הייתי פה די הרבה זמן אני לא מצליחה לעקוב אחרי הסיפורים שכולן כתבו, אז כל מי שכתבה סיפור שתעלה בבקשה את הקובץ עם כל הפרקים יש כמה סיפורים שממש השאירו אותי במתח...
נצל"ש../images/Emo13.gif../images/Emo174.gif יש לי בקשה קטנה, בגלל שלא הייתי פה די הרבה זמן אני לא מצליחה לעקוב אחרי הסיפורים שכולן כתבו, אז כל מי שכתבה סיפור שתעלה בבקשה את הקובץ עם כל הפרקים יש כמה סיפורים שממש השאירו אותי במתח...
C CrAzY In LoVe14 New member 25/5/04 #28 ../images/Emo141.gifעלילות הסוכנת לוסי... בקובץ וורד, הכל מהתחלה, תהני!!!! *הגענו לפרק 11
K kittycatbone New member 25/5/04 #31 הנה הסיפור שלי... קראת אותו בכלל? ובקובץ יש את הסיפור מההתחלה עד איפה שסיימתי לכתוב.. (סוף הפרק ה-3) רק שהפרקים לא ממש מסומנים..
הנה הסיפור שלי... קראת אותו בכלל? ובקובץ יש את הסיפור מההתחלה עד איפה שסיימתי לכתוב.. (סוף הפרק ה-3) רק שהפרקים לא ממש מסומנים..
D DoRiT ChaN New member 25/5/04 #32 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ.. איך שמים את כל הפרקים פה?