../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

אתם לא מאמינים מה לאנוש אומרת לי בשניות אלו! לא... לא... לא.... לאנוש לא תוכל להיות באינטרנט במשך בערך חודש
שרשרו עצבותכם

אני יודעת ../images/Emo10.gif

ואני לא יודעת
כאילו, בדיוק. כאילו, אה! שכחתי להגיד - לאנוש לא בטוחה אם היא תוכל להעביר את התשובות לשאלות שהיא עושה על מיס פאטי... אולי היא תוכל להעביר עםן שמרית... או איתי... אם איתי, אז זה יהיה ב-17. או אחרי ה-17. אולי יום-יומיים אחרי. אני לא יודעת כלום!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מה קרה לה?
או, ובאותה הזדמנות, כרמל נטשה את הפורום לייטלי בגלל לימודים ושאר דברים, אבל היא תחזור בימים הקרובים, דונט יו וורי!

elior15

New member
כולם נוטשים ../images/Emo10.gif

למרות שאני לא מכיר אותם

../images/Emo4.gif

לא, הן לא נוטשות... עם כרמל דברתי אתמול, היא כמוני--מלאאאאאאא מבחנים... לי יש מבחן כל יום... אבל אני עולה למשך איזה 20 דקות כל יום-יומיים ככה.
לאנה פשוט לא יכולה להגיע למחשב במשך איזה חודש... אבל הן ממש נחמדות, ואני בטוחה שכשתכיר אותן, תרצה להכריז על אהבתך חסרת-הפשרות כלפיהן

PURPLE CHICKEN

New member
יאפ...

ועוד כמה שעות גלישה נחמדות תוכל להכריז על אותה אהבה חסרת פשרות גם כלפינו, כי איך אפשר לא לאהוב אותנו?
*סמיילי מתיפייף* עם כרמל דברתי היום, והיא הכריזה על אושר חסר גבולות בעקבות ההגרלה בה היא הוגרלה עם לורליי.
ד'את לאקי שיין*. *שיין --> chien/ne --> כלבה בצרפתית.

Shablula

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif אבל למה?

ותמסרי לה שנתגעגע..

חחחח שיין?! ../images/Emo6.gif

אני מקווה שהן יחזרו בקרוב מאוד ושכולנו (כל הבאגיות החמודות) נהיה פה כמו בימים הטובים.. לפני שהתחילו כל המבחנים והבלה.. חחח
תמסרי ד"שושים לבננות
הבאגיות
צ'או צ'או!

*שיעול*חזרתי../images/Emo70.gif*שיעול*

*מודעת לעובדה שכבר כתבתי את זה
* אה, ובזמן שלא הייתי, פירסמתי ת'פורום שלנו על כל מיני שולחנות בביצפר...
מילאתי פעם אחת בערך 3/4 שולחן
, כמובן, שזה היה בשיעור ערבית
. למרות שחלק נכבד ממנו היה מתמטיקה=דרוג אנד סאץ'
. אבל החלק השני היה על
.

דרוג../images/Emo35.gif (מלז"מ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif)

שרוג! שרוגי!

לאנה

New member
הודלולי!, הודלולי! *מגידי עתידות!*

אני אאלץ לבקש את סליחתכם, פשוט יש היום MovieNight, ליתר דיוק, TeenMovies-DisneyMovies kind of MovieNight, וחוץ מזה אני ומיה סיכמנו ש"הודלולי" זאת מילה מדהימה ושולתת וש"רובין" זה שם מקסים. כי, אמ, "הודלולי" זה מ'רובין הוד', של דיסני...?|אייקון מפוחד|
אז, אני ווי, אנשושים... I'm back
נכון שזה מדהייים
NO evil source will keep me away from the net! Do you *the evil source* hear me?! NO ONE!!! *מואה הא הא...?...!* אז, חבוביי, אני הולכת להתעדכן... אוו!, וכנראה שהקליטו לי Lone Ranger! me lucky. me love Lone Ranger. me still מושפעת מגיל. אז קבלו עוד "הודלולי!" לסיום, טה טה! *שמריתוש, במקרה *הכינותי מראש* ראית ערוץ 4 ביום ראשון בערב...?*

שלומלום!

ופריס אכן אמרה שהיא תקליט את Lone Ranger
היא כתבה לי בפעם האחרונה... שעתיים לפני שהסרט שודר... ו... *בודקת את מייל האימה* עוד פעם, היא כתבה לי עוד פעם! ובינתיים הכותרת לא מרמזת על אף אסון... אניווי, וואו, סיס!!! זה היה ממש מהר!
יאק, מתמטיקה

למעלה