http://www.tapuz.co.il/snooz/member/2715041
א אושRתי New member 24/12/07 #1 ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif http://www.tapuz.co.il/snooz/member/2715041
ה העדי של עדי New member 25/12/07 #10 לא נתנו תאריך מדוייק אלא אם כן פספסתי משהו.. שבוע הבא יכול להיות כל תאריך בין 30.12 ל-5.1, אל תכניסו מילים לפיות של אנשים
לא נתנו תאריך מדוייק אלא אם כן פספסתי משהו.. שבוע הבא יכול להיות כל תאריך בין 30.12 ל-5.1, אל תכניסו מילים לפיות של אנשים
Z ZoHaRoT New member 25/12/07 #11 אבל זה כיף להכניס מילים לפיות של אנשים../images/Emo3.gif לא נורא... שבוע הבא זה ממש קרוב! זה שבוע הבא!
אבל זה כיף להכניס מילים לפיות של אנשים../images/Emo3.gif לא נורא... שבוע הבא זה ממש קרוב! זה שבוע הבא!
ה העדי של עדי New member 25/12/07 #12 כן, שבוע הבא זה שבוע הבא.. ../images/Emo6.gif וזה מתחיל החל מבעוד ארבעה ימים, אני חושבת שזה כבר חוקי להתחיל את הספירה לאחור
כן, שבוע הבא זה שבוע הבא.. ../images/Emo6.gif וזה מתחיל החל מבעוד ארבעה ימים, אני חושבת שזה כבר חוקי להתחיל את הספירה לאחור
T TEENAGER1 New member 24/12/07 #3 באתר של NMC כתוב "תחילת ינואר" ו.. שבוע הבא זה תחילת ינואר, לא? ("לא יכול, לא יכול, לא יכול להיות.." )
באתר של NMC כתוב "תחילת ינואר" ו.. שבוע הבא זה תחילת ינואר, לא? ("לא יכול, לא יכול, לא יכול להיות.." )
ה העדי של עדי New member 24/12/07 #4 יכול, יכול.. הכל יכול להיות.. וכן, יום שלישי הבא זה 1.1 וואי זה הרבה יותר קרוב ממה שחשבתי איזה כיף!!!!!!
יכול, יכול.. הכל יכול להיות.. וכן, יום שלישי הבא זה 1.1 וואי זה הרבה יותר קרוב ממה שחשבתי איזה כיף!!!!!!
ה העדי של עדי New member 24/12/07 #7 לגמרי ../images/Emo99.gif האמת שתלוי למי.. אבל מבחינתי לפחות האלבום הזה יוצא בדיוק בזמן הנכון והייתי אומרת שכרגע מבחינתי הוא הדבר הכי נכון בזמן הכי נכון, אני מאוד מקווה שבעז והמאזינים חושבים בדיוק כמוני
לגמרי ../images/Emo99.gif האמת שתלוי למי.. אבל מבחינתי לפחות האלבום הזה יוצא בדיוק בזמן הנכון והייתי אומרת שכרגע מבחינתי הוא הדבר הכי נכון בזמן הכי נכון, אני מאוד מקווה שבעז והמאזינים חושבים בדיוק כמוני
ה העדי של עדי New member 24/12/07 #8 את בבית כבר? ../images/Emo12.gif אני מתגעגעת בילי מחפש אותך, הוא התרגל אלייך אחרי יומיים כאן (והוא מתנצל בדרכו על הסנוביזם, הוא ירש את זה מאמא )
את בבית כבר? ../images/Emo12.gif אני מתגעגעת בילי מחפש אותך, הוא התרגל אלייך אחרי יומיים כאן (והוא מתנצל בדרכו על הסנוביזם, הוא ירש את זה מאמא )
מ מציאות של פנטזיה New member 24/12/07 #9 כן, אני בבית כבר ../images/Emo6.gif ומה דרכו של בילי להתנצל? זה בסדר, אני עדיין אוהבת את הכלבלב שלך! את מוזמנת למסור לו את העובדה הזאת.
כן, אני בבית כבר ../images/Emo6.gif ומה דרכו של בילי להתנצל? זה בסדר, אני עדיין אוהבת את הכלבלב שלך! את מוזמנת למסור לו את העובדה הזאת.