tulchi

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

From the Toronto Star's Starweek fall preview: "Showcase's original series include season two of the much anticipated Paradise Falls, the final fourth season of Queer As folk, and new seasons of Trailer Park Boys and Kink." WTF?????????​

רינת4

New member
אולי התכוונו

שמכיון שעונה 5 עוד לא שודרה ועונה 4 היא הבאה בתור, אז היא הפיינל, ולאו דווקא שזו העונה האחרונה? או אולי מי שכתב את הכתבה מפגר ולא יודע שעדיין לא הוחלט אם תהייה עונה 5 או לא.

סילביא

New member
מה? אה? מה שענו רע שזה מגיע לנו?

מה פאיינל?!??!!?!? אז השלמתי כבר עם העובדה שרנדי אמר שאחרי עונה 4 הוא עוזב... אבל אני מוכנה להסתפק גם בגייל!!!!!

סילביא

New member
ואם אני כבר לבד כאן ובשוונג

אז אני מוסיפה עוד תמונות של רנדי..כי הרבה זמן לא היה כאן שרשור רנדי הגון

סילביא

New member
שתלך לגנוב בגדים מחנויות..

ותעזוב לי את רנדי בשקט.... בדיוק היום ראיתי "מציאות נושכת"....סרט התבגרות (לאלו שבשנות ה 90 כבר היו בחיים...חחח)

סילביא

New member
או קיי......

אני ממשיכה לפחות עד שיפנו לי את הטלויזיה ואני אוכל ללכת לראות פרקים ישנים של הכי גאים

סילביא

New member
סיפרתי כבר...

שעוד לא ראיתי את הפרק האחרון של עונה 3? למרות שהוא מעל חודש כבר אצלי בבית.... טפשה, אני ודעת..... מחר אני הראה

סילביא

New member
גייל../images/Emo98.gif

זה לא רנדי אבל ראיתי את התמונה ונפסקה לי הנשימה לשנייה ....בו'נה כאן הוא נראה מ-ד-ה-י-ם! כמעט כמו רנדי

ayaliar

Well-known member
או שהתעוורתי

או שאין פה שום תמונה של גייל או שאולי זו הכוונה..... כאילו... המממ.... לא מדהים?
בקיצור, איפה התמונה?

למעלה