m L m

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo6.gif

2 דברים מצחיקים שקרו.... 1 - במוצ"ש ראיתי את התוכנית fame Academy ואחת המתחרות שרה שם את man, I feel like a woman ואמא שלי בדיוק הייתה לידי- היא הסתכלה על הטלויזה ולא הבינה מי שר... אז יש הרגעתי אותה ואמרתי לה שזאת לא שאניה - ואמא שלי התסכלה עלי בשוק- "אבל זה שיר שלה. נכון???" זה היה כ"כ מצחייק
האמת? אני מרחמת על ההורים שלי על השטיפת מוח שהם עוברים כל פעם.... פעם זה היה הקורס ששמעתי ללא הפסקה ועכשיו זאת שאניה.
2 - היום יצאתי מהבית והלכתי לשער של הישוב שלי לתפוס טרמפים לעבודה. כשעמדתי פתאום שמעתי שיר מוכר ותוך שנייה גליתי את thank you baby של שאניה
. התבלטתי אם זה הדיסק או שזה רדיו.... אבל קשה לי להאמין שזה רדיו כי לא משדרים את השיר הזה ברדיו
אבל לא יכולתי לבדוק את זה כי למזלי עצרו לי ונסעתי לעבודה...... THE END

sharabigfan

New member
חיחיח מירי:) אמא שלך חשבה

ששאניה מזייפת את השיר???:) יה בעסה שפספסתי אולי זה היה נחמד??? אבל אין רק שאניה מורשת להתעסק עם השירים שלה בלייב והיא עושה את זה בצורה מדהימה:)שאניה =אושר מירי בטח מאוחרי דלתות סגורות ההורים שלך מאזינים לשאניה ואת אפילו לא יודעת ???:) לכי תדעי:) אין אי אפשר שלא לאהוב את שאניה:)עם הקול המדהים הזה. ממממ המקרה השני מוכר לי:) מכירים את אלה ש"בורחים" עם האוטו שלהם ובמקרה יש שאניה:) הכל זאת כיף לי לדעת שבאיזור שלי שומעים את שאניה לפחות.:)

m L m

New member
אני אמרתי מזייפת?

היא דווקא ביצעה את השיר בצורה מעולה!!! ד"א- אם את ממש רוצה לראות יש שידור חוזר ביום שני בשעה 2:00 לפנות בוקר בbbc prime וללא קשר- התוכנית הזאת מעולה ומומלצת.

sharabigfan

New member
מירי לא התכוונתי ששאניה מזייפת

חס וחלילה שאני יאמר כזה דבר.,התכוונתי:) שאני יכולה לשמוע רק ששאניה מבצעת את השירים שלה זאת הייתה כוונתי:)

m L m

New member
שרית- אוויר...

אני התכוונתי למתמודדת (קרוליין) שלא זייפה ועשתה גירסה מעולה לשיר! היה כייף!!!

למעלה