מה אני PO לבד? אופו כולם? געגעתיייייייייי
ט טאKילה New member 12/12/05 #1 ../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif מה אני PO לבד? אופו כולם? געגעתיייייייייי
ט טאKילה New member 12/12/05 #3 נו מה בטחבטח בסדר../images/Emo9.gif צעקתי וקולי חזר כמו הד, לרגע נבהלתי מעצמי קחי
ח חיה בגונגל New member 12/12/05 #4 ערב טוב ../images/Emo98.gif באתי להביא עוגות וקצת הרבה ים מגרשים אותי תיכף מהמחשב אז בינתיים תיהנו מהכיבוד אה יש גם קרמבו
ערב טוב ../images/Emo98.gif באתי להביא עוגות וקצת הרבה ים מגרשים אותי תיכף מהמחשב אז בינתיים תיהנו מהכיבוד אה יש גם קרמבו
ט טעמי מאמי New member 12/12/05 #6 פייייי איזה צעקות! ../images/Emo178.gif השכנים צלצלו באינטרקום, ביקשו שנשמור על השקט. אל תהרסי לנו את שלום הבית עם השכנים.... ערב טוב מותק
פייייי איזה צעקות! ../images/Emo178.gif השכנים צלצלו באינטרקום, ביקשו שנשמור על השקט. אל תהרסי לנו את שלום הבית עם השכנים.... ערב טוב מותק
ט טאKילה New member 12/12/05 #9 שום שקט!!!! מספיק עם השקט הזה, תגידי לשכנים שיביאו עוגיות ופינוקים. ערב טוב כפרע
ט טאKילה New member 12/12/05 #11 כבר שפוכה ראבק?../images/Emo178.gif תתעוררי מותק באמש'לי געגעתי ערב טוב
א אחת שאוהבת2 New member 13/12/05 #14 הגעתי........ שמים נשמה.. תודה... עשית לי טוב היום... תודה לך.... אני מתגעגעת.... אתה ככ חסר..... אוףףףףףףףף.... כואב....
הגעתי........ שמים נשמה.. תודה... עשית לי טוב היום... תודה לך.... אני מתגעגעת.... אתה ככ חסר..... אוףףףףףףףף.... כואב....
א אחת שאוהבת2 New member 13/12/05 #18 'ני כאן... יש משהו מתוק? בא לי הר של מילקי או לחלופין הר של קרמבו מוקה...
א אלמרה New member 13/12/05 #20 כפרה רק תגידי! אבל באמת מתוק? יאללה אל תגלי להם כדי שלא יבקשו "בכיבודים"... קליפות מסוכרות טוב או את עומדת על ללקק דוקא משהו?
כפרה רק תגידי! אבל באמת מתוק? יאללה אל תגלי להם כדי שלא יבקשו "בכיבודים"... קליפות מסוכרות טוב או את עומדת על ללקק דוקא משהו?
א אחת שאוהבת2 New member 13/12/05 #21 אני בקטע של.. שוקולד וקצפת.. יענו מילקי... אבל גם קליפות מסוכרות זה נהדר..... מממממממממ....... מתוק זה יאמי...
אני בקטע של.. שוקולד וקצפת.. יענו מילקי... אבל גם קליפות מסוכרות זה נהדר..... מממממממממ....... מתוק זה יאמי...