מפגש

איילת כ

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

אני לא יודעת אם אני אוכל לבוא בגלל שממש לא בא לי לבקש מההורים שלי כסף, ביקשתי בחודשיים האחרונים די והותר, ואני מתחילה להרגיש כמו חולב וזה לא כל כך נעים. אבל אם זה יהיה בבית של מישהו אז יש סיכוי שאני אבוא, אם יהיה לי זמן יש לנו אחרי החופש ימבה של מבחנים ועבודות.

כנ"ל!!!

לא מספיק העבודות במתמתיקה ושאר המקצועות למינהם?! ולקחתי די הרבה כסך מהורים שלי גם!

lali37

New member
../images/Emo26.gif אנשים ../images/Emo36.gif

המפגש ב14/ יח'... כנראה... אבל איפה

SGVB

New member
../images/Emo45.gif אבל רק בעזריאלי

(אני חייב לסרוק תמונה מספר האורחים של הברמצווה לפורום אחרי הברמצווה זה תמונה שאני בחולצת מדריך בצורת המגדל המרובע של עזריאלי ומיד כשראיתי את זה נזכרתי במפגש הפורום שהיה בעזריאלי)

tamarhp

New member
כנראה שזה בפר"ח או אור עקיבא

אם זה בעזריאלי אולי אני לא אבוא... נראה. בכל מקרה הרוב מהאיזור של פר"ח אור עקיבא או שמגיעים באוטו...

ashkeloni

New member
אני לא מבין את האנוכיות הזאת....

אתם חושבים שלי זה קל להגיע? אני גר באשקלון וכל הכסף ליציאות כאלה יוצא מהכסף שלי!! אז דיי עם כל התירוצים האלה שלא נעים לבקש כסף מההורים... לכו תעבדו!!! (לר מכוון אליך תמר...כי אני יודע שעבדת בחופש
) בכל מקרה... אם המפגש יהיה בעזריאלי אז הוא יהיה בעזריאלי! אני אגיע בכל מקרה גם לאור עקיבא...אפילו שאני מעדיף מפגש בעזריאלי... גם שתבינו...ככל שהמפגש יהיה במקום יותר צפוני, אז אני אצטרך לעזוב יותר מוקדם... ועוד משהו... כנראה שיותר מוקדם באותו היום אני נוסע לרמת גן אל הנהלת הפורומים בשביל ריאיון...אז בהחלט עדיף לי מפגש בעזריאלי...כי ככה אני לא אצטרך לשלם על 3 כרטיסי רכבת!

זה נראה לי ממש מצחיק!!!

יש יום אחד אפשרי שנותר, מקום לא כ"כ נוח, בקושי באים. אז מה כבר נעשה שם??? אני קוראת לזה בשם קצת מצחיק אבל זה נראה לי מתאים... "מפגש חובבנים". אולי אחד מהמנהלים לא יבוא, בקושי יהיו, המקום והתאריך לא כ"כ נוחים, אז מה הקטע??? זה ממש מפגש מוזר!!! זה כאילו מפגש חובבנים, שלא יעשו בו כלום... לוידת להסביר, לדעתי זה הולך להיות מפגש מיותר.

מוצארט

New member
דברים מאוד חכמים נכתבו כאן...

אתם באמת יכולים להתייחס ברצינות לנאמר...

עוד סיבה למה לא לקיים מפגש.

תשימו לב. לא עושים דברים בכל מחיר ואנחנו לא צריכים לעשות מ פגש בכל מחיר, בטח שלא אם מדובר ע"כ שמיעוט מתכוון להגיע.

למעלה