Sim§ MaN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני לא מאמין, אני פבורום לינדזי. טוב אז זה הסיפור: אהבתי את לינדזי מאוד מאוד בתקופה של "שישי הפוך" ועד "ילדות רעות". מה שכן לא אהבתי את המוזיקה שלה חוץ מכמה שירים מסויימים. אחרי זה היא צבעה לבלונד,רזתה ונעשתה מגעילה מבחינת אופי ויופי. גילתי גם כמה דברים אלייה וחקרתי קצת וגילתי שהיא ממש רדודה ושטחית. ועכשיו לפתע ראיתי TRL והיה פריימירה לשיר החדש שלה :O האם התאהבתי שוב?! מה שם השיר?

olsen cool

New member
Conffessions of a broken heart

זהו שם השיר ואני התאהבתי בקליפ. רק עכשיו שמתי לב שבהתחלה כשהם רואים טלוויזיה אז הקריינית מדברת על לינדזי לוהאן חחח

LindZiv Cohan

New member
נחמדות יתר, הייתי אומרת.../images/Emo4.gif

ונעשתה מגעילה מבחינת אופי ויופי אופי? מילא יופי, כל אחד והטעם שלו. אבל אופי? אתה מכיר אותה בכלל?
וגילתי שהיא ממש רדודה ושטחית מה נסגר איתך בנאדם?

NaTaLiTi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

אתה פשוט קורע אותי
רדודה ושטחית
חח ממש לא..המוזיקה שלה ממש טובה..אני אישית חולה על ספיק
אלבום מעולה
באמת כשהיא נהייתה בלונדינית היא לא הייתה הכי יפה...אבל האופי שלה לא השתנה בכלל..חוץ מזה עכשיו יש לה שיער חום והיא העלתה במשקל והיא נראת פשוט נפלא
השיר החדש שלה פשוט מדהים
הוא מאוד מרגש ואמיתי...והקליפ פשוט כל כך
אתה חייב לחזור לאהוב אותה
חחח

miss chupi

New member
הוווווווווווווווווווווו

אתה מסתבך פה עכשיווווו טוס מפה ושלא נראה אותך שוב קישטהההההההה

olsen cool

New member
חחחחחח רק אחרי שקראתי

שמתי לב לתוכן המלא של ההודעה,אני באמת לא מבינה אותך זה שאתה אוהב את הילארי זה לא אומר שאתה צריך לשנוא את לינדזי.

Sim§ MaN

New member
לכל מערייצה של לינדזי.

לא באתי לפגוע. רק אמרתי מה חשבתי בעבר וזה לא אומר מה שאני חושב כרגע. אה ואפרת,מה שכתבתי בMTV זה היה לפני שראיתי את הקליפ. הקליפ ממש ריגש אותי,היא נראתה לי אחרת פתאום. תודה על השיר. אני חושב שבאמת התאהבתי בה שוב. :O

Sim§ MaN

New member
כנראה שאני עדיין לא בנוי לזה. ../images/Emo6.gif

זה רק השיר והקליפ,עזבו. :p

נופר 247

New member
תראה...בעצם כנס קודם ואז תראה

קח בחשבון שעברה עליה תקופה לא קלה עם אבא שלי הסרטים האלבום הכל...זה קשה!! כל אלה תוצאות של חשיבה שלה..ואני לא חושבת שאתה ממש מכיר את לינדזי מקרוב ויודע איך..לא כל מה שרואים הוא באמת...למרות שגם מה שרואים זה לא רדוד ושיטחי...קשה להישאר אמיתי בהוליווד והיא מצליחה!! הקלפי והשיר בכלל מראה שהיא ל=א שטוחה ורדודה..היא הכניסה אלפי צופים למה שבלב שלה דרך השיר!! ואני לא מגזימה.. אז תחשוב שוב.

LindZiv Cohan

New member
גאד כרגע קראתי מה שכתבת בפורום MTV

"מוזיקה - אין לה קול יפה והשירים שלה משעממים חוץ מאחד או שתיים. מראה - הייתה פצצה שהייתה קצת מלאה ועכשיו היא פשוט מכוערת. היא מלאכותית,היא עשתה ניתוח חזה וגם הסרת נמשים בלייזר מהפנים ויש הוכחות מוצקות. לפני שהיא ירדה במשקל היא הוציאה את הסילקון. היא פשוט לא." אז מה, פיצול? אז ככה. מוזיקה- יש לה קול מדהים והשירים שלה גם הם מדהימים, כולם. מראה- הייתה פצצה, נשארה פצצה. היא לא מלאכותית, היא טבעית. היא לא עשתה שום ניתוח חזה- זה טבעי! היא גם לא הסירה נמשים בלייזר- זה איפור שמסתיר אותם. לפני שהיא ירדה במשקל היא לא הוציאה שום סיליקון, כי לא היה לה אחד כזה.

למעלה