GrEeN AliEn

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

טוב אז פתחתי ראש1 והגעתי ל: מלחמת הכוכבים
והפעם... ג'קי מול דונה
אבל יצאו לי העיניים כשראיתי שדונה ניצחה
ממש מעצבן
דונה בכלל האחרונה שלי בדירוג הדמויות
ממש נוראי.. ומה אתם חושבים

DIRRTY

New member
דונה סתם מתלהבת../images/Emo31.gif

מזל שהיא לא כמו דונה הקדושה מבברלי הילס

popit

New member
שיט!

אני לא מאמינה!!! בכמה הפרש היא ניצחה?אני הכי פחות אוהבת אותה, ג'קי קורעת אותה!!!

GrEeN AliEn

New member
מלחמת כוכבים../images/Emo41.gif-היכנסו!

הלוק: דונה-טום בוי ג'ינג'ית ומגניבה.ציון:90 ג'קי-קטנה ומעצבנת,אבל מהממת.ציון:95 אהבה: דונה-צמודה כבר כמעט שלוש שנים לאריק,השכן שלה. גם הייד היה מאוהב בה,אבל היא נותרה נאמנה לאריק.ציון:95 ג'קי-נפרדת וחוזרת מקלסו היפה והטיפש. בסיבוב האחרון היא נטשה אותו לאחר שבגד בה, אבל לא מזמן הם חזרו להיות ביחד.ציון:80 השוס: דונה-תמיד מנצחת את אריק בכדורסל-גם יפה וגם ספורטיבית.ציון:90 ג'קי-חיה את הסטיגמה של היפה והטיפשה, וגם זה משהו.ציון:85 עובר ושב: דונה-כמו כל שאר החבר'ה, מבלה את רוב זמנה במרתף אצל אריק. בין לבין, היא מצליחה לסבול את ההורים המעצבנים שלה ולהיות הכי נורמלית בחבורה.ציון:95 ג'קי-מנהלת מערכת יחסים מתוסבכת עם קלסו,ועסוקה בלפנטז איך היא תצליח בחיים בתור מבוגרת.ציון:90 טעון שיפור: דונה-את בחורה יפה,לא יזיק לך להיות קצת יותר נשית.ציון:30- ג'קי-תזרקי כבר את קלסו ותפסיקי להתעסק בעצמך.ציון:40- דעת הקהל: אתם עם דונה. 56% בעדה, מול 44% שבחרו בג'קי והמנצחת היא: דונה עם 340 נקודות מביסה את ג'קי עם 310.

popit

New member
Jackie Rullez!!!

ג'קי שולטת ואי אנשים הצביעו לדונה אני לא יודעת!!! שתגיע עונה 5 הם ישנו את דעתם סתכלו אתם תראו!ג'קי מותק דונה סתם אבלה יאללה כבר ג'קי קורעת אותה!

SmallVille Girl

New member
ברור !

דונה פשוט במילים עדינות בת ליווי !!!?!?!!? אפילו בפרק של אתמול ראו את זה אנשים אני חושבת שהשתגעתם !

mor kutcher

New member
למרות שאני....

מתה על דונה- הגיע לג'קי לזכות!!!! ג'קי היא דמות הרבה יותר אהובה חמודה ומצחיקה והתפלאתי שהיא לא זכתה... בכל מקרה-JACKIE RULZ!!!! נ.ב תשימו לב: בקרוב בערוץ הסרטים יהיה את הסרט "אמריקן פסיכו 2" שבו מילה משחקת רוצחת...creepy... ובקרוב בסינמה 1 יהיה את הסרט הקורע של אשטון "אחי איפה האוטו שלי?" יש למה לצפות!!!

popit

New member
ראיתי את הפרסומת!

ראיתי את הפרסומת לאמריקן פסיכו 2...אמל'ה היא באה למישהו עם סכין מאחורה...אני רגילה אליה שהיא חמודה!

mor kutcher

New member
נכון?!?!זה היה כ"כ מוזר!!!!

אבל זה תמיד ככה... נגיד, אם אני אראה את אשטון בסרט רציני אני גם יחשוב שזה מוזר כי אנחנו רגילים למשהו אחר!!!!לג'קי המתוקה שלנו... (הנה תמונה מהסצינה שדיברת עליה, דרך אגב...)

popit

New member
זאת התמונה!

כן אבל ג'קי היא שיא החמודות והיא רוצחת?!אוף........ וכן זאתי בדיוק התמונה מהפרסומת....יאללה אני רואה אם יש!

פMפיטה

New member
אין שווה לג'קי המהממת!!!!!

ג'קי יותר מדי מושלמת בשביל שדונה תנצח אותה!

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifג'קי הייתה צריכה לנצח

בכלל , דונה בכלל לא מצחיקה. לדעתי הוסיפו אותה לסדרה כדי שתהיה מישהי שפויה, כולם שם מטורפים אחד אחד והיא ואריק קצת מאזנים את זה...

popit

New member
צודקת!

את צודקת במאה אחוז, היא רק בשביל האיזון כי כולם פסיכים! חחח אריק גם בשביל זה אבל פחות ממנה...בכל מקרה: Jackie Rullez!!! Donna Sucks!!!

aYaLoLy

New member
אממפ ../images/Emo15.gif

ג'קי תורמת יותר
לסדרה
ולכן היא היתה צריה לזכות אבל אין לי כלוםפ נגד דונה... אלא נגד אנשים שלא אוהבים חיפושיות

mor kutcher

New member
אמממ שאלה-

למי שיש את העיתון- שווה לקנות אותו בגלל זה? כי אני מתלבטת............... מישהו יכול אולי לסרוק את זה...?

GrEeN AliEn

New member
תיכנסי להודעה הרביעית בשירשור

אם אני לא טועה.. שמתי שם את כל מלחמת הכוכבים..

אני הייתי בשוק ../images/Emo12.gif

כאילו דונה חמודה והכל
אבל ג'קי שמה אותה בקלות... היא מדהימה... ודונה בעע כזאת..

מילה שולטת

מילה קוניס שולטת!!!! קראתם את הראיון אתה באתר הישראלי? www.that70sshow.exe.co.il ג'קי רולזזזזזז

למעלה