שדח"ם

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגררר ../images/Emo99.gif

-שיער- החלק התחתון נורא מסודר ועקבי כזה
נו.תעשי את הגלים מעט שונים וגדולים יותר. ץפץחי את השיער החוץ
הוא נכנס פנימה וזה מפריע. תעשי שהשוונצים לא יעקבו כל כך על צורת השיער,שיהיו שונים ממנה
השיער למטה נורא כהה ביחסית ללמעלה,תעשי למעטה פחות צל,יותר ברק-וגלים גדולים יותר *אני חוזרת על עצמי מה לעשות* -שמלה- החלק העליון מושלם
אני מציעה להפחית בו קצת את הברק. *קטנוניות* בחלק התחתון,הקפלים נורא קשים ופלסטיקיים.תעשי את הגוון האחרון גם ברשת,זה ירכך אותם. נורא יוסיף שהגוונים וההצללה עצמה תימשך לאורך כל השמלה ולא רק למטה
תעשי חלק אחורי נלכפלים שנשפחים למטה. -בכלליות- תצלילי על יותר חזק ותצלילי גם איפה שלא הצללת
לדעתי,הצבע עיינים הזה לא מתאים לה כל-כך...צבע יותר בהיר וחם יתאים לה ^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתיקון!!

הא ו.. תיק בהמשך וגם אני אחליף צבע שער

niritut

New member
מי אמר תחת ולא קיבל?

בייס של גפן, אני יודעת שזה תחת, אבל זאת הדולי הראשונה שהצלחתי להצליל מזה שבוע וחצי בערך. >< נירית.

broken winges

New member
גאד סייק! אוף

הכל ממש חרא...כואב לי כל הגוף ויש לי סחרחורת ואיבדתי את הדפים בהיסטוריה ויש לימודים עם שוש המטומטמת ועם חיים וסתיוע נהייתי לי פאקצה והדולי הזו..אוף.. היא פשוט מבאסת עבדתי עליה בערך שעה-שעה וחצי וניסיתי כל מיני צבעים..ולא הלך.. השיער יצא יחסית נחמד אבל הבגדים יצאו נורא.. אתן לא חייבות לתת תגובה בונה אני במילא מבואסת גם ככה.. אני יכולה אפילו להגיב עליה בעצמי..
אין לי ממש כוח לתקן עכשיו אבל אני אקח את התגובות של כולכן לתשומת ליבי... אוף ואין הצללות על.. בייס מ..www.room4squres.tk

broken winges

New member
הו..היא יפה מאוד ככה..

בלי קובץ
...
גאד..אני באמת מאוכזבת.. עד שאני עושה דולי מזה חודשיים או יותר היא יוצאת .. ככה.. זה נראה כאילו יש לה תחבושות :/ אני רוצה שוב מפגש.. אני רוצה שוב עזריאלי.. אוף

2ofir

New member
תסמיייייייייי../images/Emo99.gif|הורדתהורגת|

מוכשרת מפגרת שכמותך, זה מדהים תסתמי! גאד השיער כל כך ריאליסטי
אממ בשרוול תעשי פחות קפלים, וזה נראה כילו זה לא מתחבר לכלום.. ארגמוכשרת!

2ofir

New member
אמ זה לא אמורלהיתחבר לחולצה../images/Emo2.gif

תעני לי באיסייי:,[

אוייש, משהו קטן

הסתכלתי עליה שוב (יותר מידי זמן
) אני חושבת שחסר לה קצת שיער, מאחורי הגולגול, מה את אומרת?

broken winges

New member
חחחח

את צודקת.. זה כאילו כל החלק ההוא הוא עורף והשיער נגמר ממש מהר.. ^ ^ אני אוסיף.. תודה

broken winges

New member
*משרשרתכךבכוונה*

תודה רבה לכולן
.. אני אראה מה אני אעשה איתה...מממ.. בכול מקרה לאה תודה על החיבוקי ^ ^ חזרתי מחברה שיש לשכן שלה(WTF) גור כלבים כזה פווווווושיי!! לא קשורה.. חח

YuviChan

New member
../images/Emo9.gif

סתם בשביל הכייף...דוליז עם רשתות..אתם מומנים לעשות להן פנים..

למעלה