שדח"ם

^^תודה

הבייס, מתי שתרצו, יש לי כמה פוזות מוכנות.. אבל הוא לא כ"כ יפה, תסמכו עלי. אני צריכה לצרף לו חוברת הוראות, כמו "תציירו את קווי המתאר של השיער המון המון מעל המצח"
הוראות הפעלה
שוב, תודה לכולן^^

grobear

New member
היא מתוקה ../images/Emo99.gif

היא ילדותית כזו אז אני חושבת שעדייף הגירסא בלי החזה- הימנית..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את יודעת מה אני חושבת.. השער כולכך מדהים! השמלה! אני מעדיה את בלי החזה... שיט.. זה מדהים מידי!

סוף כל סוף הגיעה השדחם!!!!

פשוט לא יכולתי לחכות יותר!!! מאוהבת בה!!!! היא שיפור ענקי לעומת כל שאר הדוליז שלי!!! מתה על הג'ינס ועל התמונה..... פלטות שלי אשמח לקבל תגובות!!!!מה לתקן מה לא..... בייס מצ'רוויל(סופסוף קיבלתי ת'כתובת של צ'רוויל....חיחיחי)

DaRk ShinES

New member
היא ממש מקסימה

אבל יש לי בעיה ענקית עם כל הפלטות- לא רואים הבדלי גוונים בכלל. ממליצה לך נורא להתשמש בפלטות בעלות ההבדלי גוונים בולטים יותר על מנת שיראו הצללה
השיער בצדדים נורא ישר תוסיפי שוונצים מהצדדים. היא באמת שיפור ענק

שטופ

New member
לא תאמינו.

יש לי דולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בייס טיוט' לצמות מPPKH, פלטות למכנסיים גרביים של אופיר, שני הצלילה את השיער. לא ממש מרוצה.

יאנה שלי.../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif

לי מגיע אותה, לי! לא ליולי, לי! הומ. דולי. כבר שמתי אותה וזה, אבל שוב, הוספתי דברים! יש לי בעיה עם "לשחרר" את השיער, ננסה אח"כ. די מרוצה. בייס ממאו24. *סוגדתלמיכל* היא יפה.

grobear

New member
אהבתי את השכבות

רעיון חמוד.. החצאית (חצאיות?) מוצללות ללא כפלים- היא ממליצה להוסיףפלים.. הן נראות חלקות ומבריקות כאלה כמו פלסטיק..

למעלה