שלום! יש לי בעיה...

מצב
הנושא נעול.

Uzumaki Naruto

New member
../images/Emo12.gifשלום! יש לי בעיה...

שלום! יש לי בעיה...
שלום! יש לי חבר באשקלון- ועוד מעט, בסוכות, יש את פסטיבל האיקון בסנימטק ת"א, ואני לא יודע איך הוא יגיע... אפשדר עזרה? חיפשתי רכבות ואוטובוסים, אבל כנראה שאני לא יודע כלכך איך לחפש... אז אתם יכולים להביא לי מידע מפורט על רכבות ואוטובוסים מאשקלון לת"א? בבקשה... תודה מראש!

איליה.

New member
תשובה

שלום! יש לי בעיה...
שלום! יש לי חבר באשקלון- ועוד מעט, בסוכות, יש את פסטיבל האיקון בסנימטק ת"א, ואני לא יודע איך הוא יגיע... אפשדר עזרה? חיפשתי רכבות ואוטובוסים, אבל כנראה שאני לא יודע כלכך איך לחפש... אז אתם יכולים להביא לי מידע מפורט על רכבות ואוטובוסים מאשקלון לת"א? בבקשה... תודה מראש!
תשובה
דרך א': נכנסים לאתר אגד, בוחרים את המוצא אשקלון, את היעד תל אביב, את היום בשבוע, ולוחצים "חפש". דרך ב': נכנסים ל-otobusim.com, בוחרים את המוצא אשקלון, את היעד תל אביב יפו, את היום בשבוע, ולוחצים "חפש".

איליה.

New member
למשל, הנה תוצאת החיפוש עבור יום ה'.

תשובה
דרך א': נכנסים לאתר אגד, בוחרים את המוצא אשקלון, את היעד תל אביב, את היום בשבוע, ולוחצים "חפש". דרך ב': נכנסים ל-otobusim.com, בוחרים את המוצא אשקלון, את היעד תל אביב יפו, את היום בשבוע, ולוחצים "חפש".
למשל, הנה תוצאת החיפוש עבור יום ה'.
הנה. תשים לב שעדיף לחבר שלך לעלות על קו 300 הישיר, כי זמן הנסיעה שלו קצר יותר מזמן נסיעתם של שאר הקווים שמגיעים מאשקלון לתל אביב.

stan_southpark

New member
הנה

שלום! יש לי בעיה...
הנה
קו 301 לתחנה המרכזית בת"א ושם שישאל מה מגיע לסינמטק

איליה.

New member
301 זה הקו הכי גרוע שאשפר לקחת...

שלא יקח 301!!!
301 קו נורא ארוך שעובר דרך קרית מלאכי, רחובות וראשל"צ. עדיף שיקח את קו 300 הישיר
אם 301 יוצא מאשקלון, עדיף לא לעלות עליו אלא לחכות ל-300 הבא - הוא יגיע לתל אביב לפני ה-301.

david80

Active member
ולפני שתתפשר לקחת את קו 301, הנה...

אם 301 יוצא מאשקלון, עדיף לא לעלות עליו אלא לחכות ל-300 הבא - הוא יגיע לתל אביב לפני ה-301.
ולפני שתתפשר לקחת את קו 301, הנה...
פירוט מלא של מסלול הקו: אשקלון, צומת סילבר, סיבוב בתוך קרית מלאכי, צומת קסטינה, צומת מסמייה, צומת כנות, גדרה, צומת בילו, רחובות, נס ציונה, ראשל"צ (כולל סיבוב בתוך התחנה המרכזית), צומת בית דגון, אזור, צומת חולון, תל אביב. סע/י רק בקו 300 או לחילופין בקו 311 (שהוא בסה"כ איטי בכ-10 דקות) וחשוב לבדוק מראש את זמני היציאות של הקווים הנ"ל!

מצב
הנושא נעול.
למעלה