שיר ללא שם

hilali1

New member
../images/Emo12.gif שיר ללא שם../images/Emo35.gif

לא ניתן לו להישאר ככה נכון
מה דעתכם
איזה שם יכול להתאים

Nimrod121

New member
קראתי שוב את המילים.

וזה שיר כ"כ יפה, לדעתי הוא חייב להיכנס לאלבום הבא (הייתי חייב לציין את זה). ובנוגע לשם לשיר, אני חושב שצריך לקרוא לו "הכל חולף" או "אני עם עצמי". זה קצת צולע, אבל זה מה שאני חושב עליו נכון לרגע זה.

perrinat

New member
צריכים לקרוא את כל המילים

יש את השורה האחרונה בשיר שהיא ממש מהדהדת לדעתי, והשיר צריך להקרא ככה: "בסוף מה שיש לך זה שיר".

hilali1

New member
בערך כל המילים ../images/Emo26.gif

וכולם נחמדים,אומרים לך מילים התרגלת שיש מי שאומר כמה שאת מוכשרת,ושאת גדולה שהשיר החדש מצמרר ואיזה יופי שהולך ככה בקלות אבל את לא יודעת איך זה יגמר ואז מישהו יאמר הזמן שלך עבר אז עכשיו תני למישהו אחר וזה לא אמיתי,אז אל תאמיני זו לא את,זאת מישהי אחרת תחייכי במראה, ותתני נשיקה איך יפה לך שאת מאופרת וזה לא חשוב,אז אל תחשבי שחשוך כאן ורק את זוהרת בשברי זכוכיות ומתכת זולה לענוד לצוואר כשרשרת שוב אותן מחמאות ואותם עלבונות מה לשמוע ומה לבטל כי בסוף זו רק את, וחוץ מעצמך לא נשאר לך את מי לקלל ואפשר להבטיח, גם את ההבטחה שנשאר לך בסוף לקיים להיות האחת או להיות אף אחת לזרוח או להעלם... וזה לא אמיתי,אז אל תאמיני זו לא את,זאת מישהי אחרת תחייכי במראה, ותתני נשיקה איך יפה לך שאת מאופרת וזה לא חשוב,אז אל תחשבי שחשוך כאן ורק את זוהרת בשברי זכוכיות ומתכת זולה לענוד לצוואר כשרשרת והם לא מכירים אותך ,לא באמת ורובם לא יבין לעולם שבסוף הופעה מכבים את האור את נשארת לבד כמו כולם אבל מי שיודע מביט בך (עייף) ויגיד בחיוך מריר שנעים לך וכיף,אבל כל זה חולף ובסוף מה שיש לך זה שיר...

Rachel47

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

אני בעד שמות ארוכים וזו גם שורה מצמררת

ady18

Well-known member
או עוד רעיונות

"בדקה שאחרי " "נשארת לבד" "הפחד"

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאו "אחרי שהמסך יורד"

לא יודעת..משהו שמתאר סוף של הופעה

Thelonious Monk

New member
../images/Emo41.gif מעמידי הפנים ../images/Emo41.gif (וסיפור קטן)

לפני הרבה שנים היתה בארץ רחוקה נערת רוק צעירה יום אחד החליטה להקים להקה וחיפשה לה שם משמעותי לבסוף אחרי התלבטות היא בחרה בשם : "The Pretenders" (מעמידי הפנים) שנים שאלתי את עצמי למי בדיוק התכוונה בשם הזה היום אני כבר לא שואל יותר . . . לנערת הרוק, אגב, קוראים - Chrissy Hind מה דעתכם , יכול להיות שזה קשור לנושא (השם לשיר) וגם לתוכן ?

Thelonious Monk

New member
בעצם לכולנו ...

כולנו גם אם איננו מודעים לזה מעמידים פנים רוב הזמן, מי יותר ומי פחות. כשהעמדת הפנים ממש מוגזמת אז נהוג לקרוא לזה 'צביעות', וגם כאלה מיקרים לא ממש נדירים בקרב בני האדם כידוע. אנחנו כמובן לא עושים את זה מתוך רוע אלא בעיקר כדי להגן על עצמנו ועל הדברים שבהם אנחנו רוצים להאמין בעולם מורכב ומסובך. מה שמזכיר לי את ההתלבטות שלכם מקודם לגבי השאלה למי בעצם מתכוונת איה בשיר ומדוע יש לכאורה סתירות בדבריה. יש סתירות לכאורה בדבריה פשוט כי הם משקפים תמונת מצב אמיתית של אשה צעירה שנחשפה מתוך בחירה בבת אחת לכל מיגוון התכונות האנושיות (המנוגדות לעיתים) באופן פומבי ואישי לגמרי, ומתלבטת עד כמה כל זה אמיתי. גם אם לא נודה בכך כולנו יצורים מסובכים ומלאי סתירות פנימיות, ואת זה בדיוק משקף השיר. מה לא ידעת ?

למעלה