שאלה

olly v

New member
אני יכולה לברר לך!../images/Emo140.gif

חברה שלי לומדת בראשון והיא הייתה שם כמה פעמים , קנתה דברים ממש שווים גם אומרים שהם פחות יקרנים מתומר...

../images/Emo2.gifכןןןןןן בבקשההההה../images/Emo70.gif

תודה רבה
רציתי לנסוע עם חברות לתומר, אבל אין שם חולצות של לינקין ושמעתי שברונאלדו יש חולצות וגם מקוריות ופחות יקרות מתומר
אז יותר שאווה

LikeMe

New member
אני גרה בראשון ../images/Emo13.gif

זה נמצא ליד תחנה מרכזית חדשה... יש שם ליד המון המון חנויות..
מהתחנה המרכזית תבקשי הכוונה וכל בנאדם שתמצאי בדרך ידע להגיד לך.. זה נמצא ממש ממש כמה צעדים ליד

LikeMe

New member
מיי ניטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

אבל לא כדאי לך
הם נורא יקרים שם
וסיכות לתיק של ג'קאסס או מטאליקה או וואטאבר שיש שם
עולה בסביבות ה 5-7 ש"ח
יש שאומרים שזה מאוד מוגזם
או וול
ויש שם תלאים לתיק יפים בטירוף

LikeMe

New member
בלאונרדית 35 ש"ח ../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

תפסה תחת לאונרדה
נטפל בה
חחחח..

../images/Emo2.gifמההההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif

או פאק
זה הרבההה
אפשר לקנות בזה סינגל
מי בא לחפש בשווקים

Deore

New member
כל הפרטים כאן....

ליאונרדו... הרצל 82 ראשל"צ 03-9672316 תהני... ותגידי לי אי זה חולצות קנית.... ואם יש כבר את החולצה של מיטיאורה.

Hadar107

New member
תגידי זה לא ליד התחנה המרכזית הישנה

אני הייתי בחנות שליד התחנה המרכזית הישנה....ברחוב המקביל לרוטשילד... חנות גנובה...אפשר אפילו להקטין ת'חולצות או משהו בסגנון...

Deore

New member
קודם כל אני בן!!!

דבר שני זה ברחוב הרצל, והרצל זה גם הרחוב של התחנה המרכזית הישנה אבל החנות לא ממש קרובה... לפחות 500-600 מטר מהתחנה לחנות. להקטין חולצות????

Hadar107

New member
אאההההה אופססססס

קודם כל אני לא מראשון אבל פשוט הייתי בחנות שם פשוט ראיתי באיזו הודעה שכתבו תחנה מרכזית חדשה....ויש הבדל...כפי שאתה יודע...הבדל די גדול(תרתי משמע) וכן אני ראיתי אצלו מין מכונה שהוא מדפיס כל מיני דברים על חולצות בגדלים שונים וזה כולל הדפסים של להקות וכאלה.... ואם לא דיברו על אותה חנות אז יש גם ליד התחנה המרכזית החדשה??

Deore

New member
חפיף...

כן... אני זוכר חבר שלי הביא אליו עטיפה של דיסק... הוא סרק והדפיס לו על החולצה... אם יש לכם באמת תמונה בגודל מתאים לחולצה תדפיסו אותה ותביאו אליו . הוא סורק ומדפיס את זה על חולצה. אני לא יודע את המחירים של הסריקה

למעלה